Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Απόλυτη επιλογή του Κ. Μητσοτάκη οι μεσάζοντες

Απόλυτη επιλογή του Κ. Μητσοτάκη οι μεσάζοντεςΤίποτα δεν φαίνεται να διδάχτηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επιτελείς του από τις ημέρες της πανδημίας και την έμπρακτη απόδειξη της αναγκαιότητας ενός ισχυρού δημόσιου συστήματος υγείας. Εκλεισαν τα μάτια στην τρανταχτή απόδειξη των επιπτώσεων της ιδιωτικοποίησης και υποβάθμισης των ΕΣΥ στις χώρες που έκλαψαν τους περισσότερους σε αναλογία νεκρούς.

Τσίπρας: Σύγκρουση με τα συμφέροντα για πράσινες πολιτικές ανάπτυξης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα όπου και είχε  συνάντηση με τον Πρόεδρο και τους εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)Στον «περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο » της κυβέρνησης και στην ανάγκη προώθησης «πράσινων πολιτικών για την ανάπτυξη » στην εποχή μετά τον κορονοϊό , αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας , από το Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα , το οποίο επισκεύθηκε την Παρασκευή , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος.

Δικαστική απόφαση – σταθμός: Ακατάσχετες οι συντάξεις

Μια σημαντική απόφαση-«δίχτυ προστασίας» για το ακατάσχετο των συντάξεων που κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό εξέδωσε η ελληνική Δικαιοσύνη.
Το δικαστήριο (Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης) με την απόφασή του προχωρά ένα

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 5.200 θέσεις εργασίας - Ποιους αφορά

Από την Τρίτη, 9 Ιουνίου του 2020 θα ενεργοποιηθούν 5.200 νέες θέσεις εργασίας με αυξημένη επιδότηση έως 60% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους για πτυχιούχους ανέργους ηλικίας έως 39 ετών που θα προσληφθούν από επιχειρήσεις σε 9 κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΑΕΔ. 

Κιλκίς : Την Τρίτη θα επαναλειτουργήσουν τα έξι σχολεία του δήμου Παιονίας που έκλεισαν προληπτικά

Την ερχόμενη Τρίτη θα επαναλειτουργήσουν κανονικά τα έξι σχολεία (τέσσερα δημοτικά, ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο), τα οποία έκλεισαν με πρωτοβουλία του δημάρχου Παιoνίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη για προληπτικούς λόγους, καθώς

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Oι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Πόσο επιδοτούνται, πού θα φορτίζονται - Τι ισχύει για σκούτερ και ποδήλατα

Μπόνους για την αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, σκούτερ και ποδηλάτων, διευκόλυνση της χρήσης τους και κίνητρα για επενδύσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ειδικά για τις λιγνιτικές περιοχές περιλαμβάνει το