Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Κομισιόν: Αυτό είναι το σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας - Ανακεφαλαιοποίηση υγιών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων

Tη δημιουργία ενός «εργαλείου φερεγγυότητας» για την κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών υγιών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που διατρέχουν κίνδυνο λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα

Κορονοϊός: 156 νεκροί, 16 νέα κρούσματα - 2.760 συνολικά στη χώρα μας

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας. Ένας άνδρας 62 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να έχει φτάσει τους 156.

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να καταργήσει τις κάμερες στα σχολεία -Μετατρέπουν το μάθημα σε ριάλιτι

Να καταργήσει τη ρύθμιση για την απευθείας μετάδοση των μαθημάτων καλεί τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι η υπουργός Παιδείας πιάστηκε να λέει ψέματα

Τελευταία ευκαιρία για δήλωση της ακίνητης περιουσίας στο

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο, με ανακοίνωσή του, καλεί για τελευταία φορά τους πολίτες, που είτε δεν έχουν δηλώσει καθόλου την ιδιοκτησία τους, είτε έχουν προχωρήσει σε δήλωση εμπρόθεσμης προσέλευσης και εκκρεμεί η οριστικοποίηση των δηλώσεών τους, να το πράξουν άμεσα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώθηκαν 41,7 εκατ. ευρώ σε 15.727 δικαιούχους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώθηκαν 41,7 εκατ. ευρώ σε 15.727 δικαιούχουςΣτην πληρωμή Συνδεδεμένων Ενισχύσεων, η οποία ξεπέρασε τα 41,7 εκατ. ευρώ, προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Πότε ανοίγουν τελικά εστιατόρια, καφετέριες και γυμναστήρια

Οριστικά την 1η Ιουνίου θα ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης, δηλαδή εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Αμφίβολης αποτελεσματικότητας μέτρα.

Δανειακά Προγράμματα (ΤΕΠΙΧ ΙΙ & Δάνεια με 80% Εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου) Σε οικονομικό επίπεδο, αυτή η κρίση εχει ξεκινήσει σαν μια κρίση ζήτησης .

Ψηφιακά θα μπορούν να υποβάλλουν οι αγρότες την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης .Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των

Παγκόσμιο σοκ: Τούρκος ποδοσφαιριστής έπνιξε τον 5χρονο γιο του -«Τον σκότωσα γιατί δεν τον αγαπούσα»

Τον γύρο του κόσμου, λαμβάνοντας θέση στα κορυφαία ΜΜΕ, κάνει η ομολογία του ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ στην Τουρκία, Τζεβχέρ Τοκτάς, ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, που είχε πιθανώς νοσήσει από τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο επειδή «δεν τον αγαπούσα».

Εφορία: Έρχεται νέα ρύθμιση για παλιές και νέες οφειλές - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία δίνοντας "ανάσα" σε χιλιάδες νοικοκυριά. Το κυβερνητικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνει δύο βασικά σενάρια για την εξόφληση των οφειλών των φορολογουμένων.

Βαρουφάκης: Η μείωση του ΑΕΠ θα είναι τουλάχιστον 15%

Ζοφερές εκτιμήσεις για το μέλλον της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης εκτιμώντας ότι έρχεται σκληρή λιτότητα.
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι με τα μέτρα που πάρθηκαν στην Ελλάδα αλλά και τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ένα

Εξαπλασιάστηκε σε τζίρο το ηλεκτρονικό εμπόριο

Αύξηση έως και 171% εβδομαδιαίως, σε σχέση με την ίδια εβδομάδα του 2019, παρατηρήθηκε στην καταναλωτική δαπάνη προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα από Έλληνες τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Τρία χρόνια «στο συρτάρι» οι δικογραφίες για τις offshore πρώην υπουργών της Ν.Δ.

Τρία χρόνια, προκειμένου να παραγραφούν, κρατούσαν δικογραφίες για πρώην υπουργούς της ΝΔ στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος αποκάλυψε η πρ. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου καταθέτοντας στην Προκαταρκτική Επιτροπή της ΝΔ.