Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Π. Μπεγλίτης: «Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με το Ισραήλ»



«Στρατηγική επιλογή» χαρακτήρισε την ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Τελ Αβίβ.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του με τον...

ΑΘΩΩΣΗ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΕΡΗ-ΘΑΝΟΥ

Την αθώωση του Κώστα Κεντέρη, της Κατερίνας Θάνου, του Κώστα Τζέκου, αλλά και των γιατρών του ΚΑΤ που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, εισηγήθηκε ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας...

Σχέδιο «Ηλιος» για επενδύσεις 20 δισ. ευρώ σε φωτοβολταϊκά


Επενδύσεις που μπορεί να φθάσουν στα 20 δισ. ευρώ για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε επιφάνεια 200.000 στρεμμάτων που θα νοικιαστεί με μακροχρόνιες μισθώσεις (25 ετών) στους υποψήφιους επενδυτές προβλέπει το σχέδιο "Ήλιος" του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Σχέδιο «Ηλιος» για επενδύσεις 20 δισ. ευρώ σε φωτοβολταϊκά
Το εν λόγω σχέδιο παρουσίασε σήμερα σε το 26ο Συνέδριο για την Ηλιακή Ενέργεια (26th Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition), που πραγματοποιείται στο Αμβούργο, ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου...

Με καρδιοχτύπια μένουμε… Ευρώπη!


Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν έτσι όπως κύλαγε δικό της (44-27 στο ημίχρονο), η Εθνική χαλάρωσε στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο αγώνας έγινε θρίλερ.
Τελικά η ομάδα του Ηλία Ζούρου, έδειξε χαρακτήρα, νίκησε την Κροατία και προκρίνεται στη επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Η Eθνική πλέον, ελπίζει σε ήττα....

Απεβίωσε ο Γιώργος - Αλέξανδρος Μαγκάκης


Απεβίωσε, σε ηλικία 89 χρόνων, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο καθηγητής και πρώην υπουργός Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης.Ο Γεώργιος - Αλέξανδρος Μαγκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25/6/1922. Ήταν γιος του βουλευτή Κυκλάδων Αντώνη Μαγκάκη και σύζυγος της Αγγελικής, κόρης του πρώην πρωθυπουργού Στυλιανού Γονατά.

Φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών την περίοδο 1940-46. Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό μέχρι το 1950 και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Μονάχου, όπου το 1953, αναγορεύθηκε διδάκτωρ του Ποινικού Δικαίου.

Αντιδράσεις κομμάτων για την κατάθεση Χριστόφια στην επιτροπή που διερευνά την έκρηξη στο Μαρί


Έντονα επικριτική ήταν η αντίδραση των κομμάτων στη σημερινή κατάθεση του Προέδρου Χριστόφια στην Ερευνητική Επιτροπή για την έκρηξη στο Μαρί.
Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε ότι η παρουσία του Προέδρου Χριστόφια ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ήταν θλιβερή.
«Οι πολίτες ανέμεναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μιλήσει με ειλικρίνεια και τόλμη, αλλά τελικά ο Πρόεδρος παρουσίασε τον εαυτό του ως τον απατημένο σύζυγο, που μαθαίνει τελευταίος την αλήθεια», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αρνήθηκε την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στο Μαρί


O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, αποποιήθηκε, ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής, οποιασδήποτε πολιτικής ή προσωπικής ευθύνης για την αποθήκευση των εμπορευματοκιβωτίων, που είχαν κατασχεθεί το 2009 από το πλοίο «Monschegorsk», και την φονική έκρηξη, στις 11 Ιουλίου, στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 13 ανθρώπων και την καταστροφή του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού Βασιλικού.

Ο κ. Χριστόφιας υποστήριξε ότι για την έκρηξη έχουν σοβαρή ευθύνη οι παραιτηθέντες υπουργοί Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού, Άμυνας, Κώστας Παπακώστας, και ο αρχηγός ΓΕΕΦ, αντιστράτηγος, Πέτρος Τσαλικίδης.

Ντ. Μπακογιάννη: Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή


Απάντηση σε όσους διαβλέπουν τη διάλυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, έδωσε μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή, κόντρα σε εκείνους που ονειρεύονται τη διάλυσή της», υπογράμμισε απορρίπτοντας δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για διάλυση του κινήματος και επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ.

Πρόωρες εκλογές βλέπει ο ΛΑ.Ο.Σ.


Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες παρά τη θέλησή της, και εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων, εξέφρασε στενός συνεργάτης του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. που απηχεί τις απόψεις του κ. Καρατζαφέρη, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 Όπως είπε «πιστεύουμε ότι ο κ. Παπανδρέου εξαιτίας κάποιου γεγονότος που θα αφορά την οικονομία και η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει, θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές. Δεν θα τις επιδιώξει».


Αποδεκτή η παραίτηση του μητροπολίτη Ζακύνθου


Αποδεκτή η παραίτηση του μητροπολίτη Ζακύνθου
Αποδεκτή έκανε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος  την παραίτηση του μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομου, περίπου τρεις εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της υποβολή της. Η επιστολή παραίτησης διαβάσθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το νέο εκκλησιαστικό έτος και έγινε αποδεκτή ομόφωνα από τους ιεράρχες.
Στην επιστολή, ο Χρυσόστομος αναφέρει ότι «για λόγους υγείας και καταπονήσεως σωματικής, μη δυναμένου να συνεχίσει εν πλήρει δυνάμει την διακονίαν του, επιθυμεί να παραιτηθεί από το θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου».

Εδώ τα καλά διδακτορικά

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvtd3WT4Gie_9juHfZruiU7kIVyj1kJSuJXlhpQkbS83mWRqwTIliuRmQPQTp_za_cUTdrlagv_T-nJ0kjdS4vMk-lSF0-dTWUEttQn4i6LULruUQBkNpAYi2A98vASYEdldfAxPx0FC0/s320/013_thumb%255B2%255D.jpgΥπηρεσίες εκπόνησης μεταπτυχιακών ή διδακτορικών εργασιών έναντι αμοιβής διαφήμιζε σε διάφορες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο μια 32χρονη, η οποία εισέπραττε σημαντικά χρηματικά ποσά από τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να παραδίδει τις εργασίες που υποσχόταν....

Η γυναίκα που «πήγε» με 919 άνδρες σε μία ημέρα!


Ένα ασύλληπτο ρεκόρ

Η Lisa Sparks-γνωστή κυρίως ως Lisa Sparxxx- είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών που κρατά το ρεκόρ για τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ μέσα σε διάστημα μίας ημέρας.

Το παγκόσμιο αυτό ρεκόρ το πραγματοποίησε στην έκθεση Eroticon του 2004 στην Πολωνία όπου...

«Ανεβαίνουν» Βιεϊρίνια και Ίβιτς

Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσε

Σε εντονότερους ρυθμούς προπονήθηκαν τη Δευτέρα οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Βλάνταν Ίβιτς, δείχνοντας ότι ξεπερνούν σιγά-σιγά τα προβλήματα τραυματισμών...

Εισαγγελική έρευνα για τις αποκλίσεις σε μυστικά κονδύλια



 

Από 200% έως και άνω του 1.000% σε σχέση με τα ποσά που είχαν προϋπολογιστεί

Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου για τις αποκλίσεις μυστικών κονδυλίων που είχαν εγκριθεί από διάφορα υπουργεία....

Από σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης



Από σήμερα (5/9) έως και 23-9-2011, τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00΄ μέχρι και τις 15.00' σε 21 πόλεις, μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό για την πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης. Από τις θέσεις αυτές ποσοστό
15% (600 θέσεις) θα καλυφθεί από Έλληνες πολίτες (ιδιώτες), και το υπόλοιπο 85% (3400 θέσεις) θα καλυφθεί από Έλληνες πολίτες με την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη με σύστημα...

Συναντήσεις Σαμαρά με φορείς της Θεσσαλονίκης εν όψει ΔΕΘ


Συναντήσεις Σαμαρά με φορείς της Θεσσαλονίκης εν όψει ΔΕΘ
Με τους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, κατά την τριήμερη παραμονή του στην πόλη, στο πλαίσιο της επίσκεψης για την 76η ΔΕΘ, στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου.
Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τα μέλη των διοικήσεων της ΔΕΘ ΑΕ και της Helexpo ΑΕ, θα ξεναγηθεί σε περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης και το βράδυ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την οικονομία. Στις 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο «Ι. Βελλίδης».

Τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων στην Έδεσσα (photos)


Πλημμύρησε από κόσμο ο πεζόδρομος της Έδεσσας κατά το τριήμερο (2/9: Γιαννάκης Ζλατάνης από την Πλατάνη, 3/9: Τα χάλκινα της Γουμένισσας & 4/9: "Ηδύμελον" χορός & μουσικά όργανα) των μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη. Οι παρευρίσκοντες διασκέδασαν από τις δροσερές καλοκαιρινές νότες των χάλκινων και παραδοσιακών οργάνων και από την εξαίρετη χορωδία «Ηδύμελον». Πολλά συγχαρητήρια στον... 

Μαγκριώτης: «Στόχος η αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών»


  
Μαγκριώτης: «Στόχος η αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών»
Tην απόφαση να επιλυθούν όλα τα θέματα που αφορούν στα ταξί, με το νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Μαγκριώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Εμείς εκτιμούμε ότι πρέπει να λυθούν όλα τα θέματα αυτή τη φορά. Να μην μένουν εκκρεμότητες. Φυσικά παίρνοντας υπόψιν τους βασικούς στόχους και άξονες, το θέμα του περιβάλλοντος, της λειτουργικότητας των πόλεων,

Καρχιμάκης: «Στη ΝΔ είναι ανιστόρητοι»


  
Καρχιμάκης: «Στη ΝΔ είναι ανιστόρητοι»
«Ουσιαστική» χαρακτήρισε την εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που συνήλθε το περασμένο Σάββατο, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίεση κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», απέκλεισε κατηγορηματικά το...

Στο ενιαίο μισθολόγιο και η τοπική αυτοδιοίκηση


  
Στο ενιαίο μισθολόγιο και η τοπική αυτοδιοίκηση
Την απόφαση της κυβέρνησης να μειωθούν οι υπέρογκες αμοιβές σε δημοτικούς υπαλλήλους διεμήνυσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Στα πλαίσια του ενιαίου μισθολογίου θα προσαρμοστούν άπαντες και η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε ό,τι αφορά αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι πολύ μικρός ο αριθμός, κατά κανόνα αφορούν νομικά πρόσωπα που δεν σχετίζονται με τον προϋπολογισμό του δήμου, άρα και τον προϋπολογισμό της γενικής...

ΤΡΙΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τριπλό μήνυμα στήριξης της Ελλάδας και της συνοχής της Ευρωζώνης έστειλαν με δηλώσεις τους ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και ο πρώην υπουργός...
Οικονομικών της Ολλανδίας Γκέριτ Ζαλμ. Κατά την επίσκεψή του στη Βουλή της Αυστραλίας, ο κ. Μπαρόζο δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν τις οικονομικέςανησυχίες που υπάρχουν στην Ευρωζώνη - από την αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων έως την ενίσχυση της οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωζώνης, την αυστηροποίηση των δημοσιονομικών ρυθμίσεων και τη βελτίωση...

Ενημέρωση μελών Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για την Εμποροπανήγυρη

Ενόψει της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, η οποία ξεκινά μεθαύριο Τετάρτη, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι η 21η Ιουνίου, από το ύψος της Σόλωνος μέχρι το Επιμελητήριο, θα κλείνει για τα οχήματα, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ, προκειμένου να φιλοξενεί πολιτιστικές δραστηριότητες. Συνεπώς η απομάκρυνση των σταθμευμένων αυτοκινήτων θα πρέπει να γίνεται πριν το κλείσιμο του δρόμου.  Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς μπορούν αν το...

"Βούλιαξε" ο Λόφος στη συναυλία Μητροπάνου-Κότσιρα-Μπάση!


Μεγάλες πιένες έζησε χθες βράδυ (Κυριακή) το Θέατρο Λόφου του Κιλκίς. Η συναυλία τριών εκ των κορυφαίων ερμηνευτών του ελληνικού τραγουδιού, Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση, έκανε 3.000 περίπου Κιλκισιώτες...

Μένει ο Αστέρας, πέφτει ο Ηρακλής!


  
Μένει ο Αστέρας, πέφτει ο Ηρακλής!
Απαράδεκτη έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής που καταδικάζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε υποβιβασμό και διατηρεί τον Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη κατηγορία, ανατρέποντας και πάλι τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση...

Γερμανία: έκρηξη οργής κατά Ελλάδας Αφορμή οι αδικαιολόγητες για τους Γερμανούς καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου



Γερμανία: έκρηξη οργής κατά Ελλάδας


«Οι Έλληνες εξοργίζουν αυτούς που τους βοηθούν», «Το Βερολίνο χάνει την υπομονή του έναντι της Αθήνας» «Ο κυβερνητικός συνασπισμός ασκεί κριτική στην Ελλάδα» - αυτοί και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι στόλιζαν σήμερα τα ηλεκτρονικά πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων.

Η αφορμή για την έκρηξη οργής ήταν οι «αδικαιολόγητες» για τους Γερμανούς καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εφαρμογή του ελληνικού «μεσοπρόθεσμου», κάτι που προκάλεσε και τη...

Σύσκεψη για το Μετρό Θεσσαλονίκης


Σύσκεψη με εκπροσώπους κομμάτων θα έχει αύριο ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης με θέμα την πορεία του έργου «Μετρό Θεσσαλονίκης».

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικό Μετρό» κ. Χρίστος Τσίτουρας και στελέχη της εταιρείας για να παρέχουν αναλυτικότερη ενημέρωση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις...

Αναβάλλεται η λειτουργία της μονάδας χορήγησης υποκατάστατων στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος

  
Αναβάλλεται η λειτουργία της μονάδας χορήγησης υποκατάστατων στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει η μονάδα χορήγησης υποκατάστατων για εξαρτημένους από ηρωίνη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, και όχι σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά...

Εκατό Ισραηλινοί δημοσιογράφοι εξερευνούν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης


  
Εκατό Ισραηλινοί δημοσιογράφοι εξερευνούν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης
Τη Θεσσαλονίκη της πολυπολιτισμικότητας- με το έντονο εβραϊκό παρελθόν- των πρόσχαρων και φιλόξενων ανθρώπων και του καλού φαγητού "ανακαλύπτουν" βήμα-βήμα 100 Ισραηλινοί δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην πόλη, συμμετέχοντας στην ετήσια συνάντηση της Ένωσης Δημοσιογράφων Τελ Αβίβ.

Δεν έχουν συμπληρώσει καλά-καλά ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη κι, όμως, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Ένωσης Γιόσι Μπαρ Μόχα, ήδη είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια "γεύση" (εβραϊκής) ιστορίας, επισκεπτόμενοι το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στην πλατεία Ελευθερίας, να γνωρίσουν το φιλόξενο πρόσωπο της πόλης, ερχόμενοι σε επαφή με τον κόσμο, αλλά και να επιδοθούν σε γαστριμαργικές …

Τέλος η οικογένεια Βαρδινογιάννη απο τον Παναθηναικό!


Η επιθυμία του κόσμου του τριφυλλιού γίνετε πράξη. Σε λίγη ώρα ο Τζίγκερ σε έκτακτη συνέντευξη τύπου (14:00) θα ανακοινώσει την απόφαση της οικογένειας να αποχωρήσει οριστικά απο τον Παναθηναικό.
Οι μετοχές τους θα παραχωρηθούν...

Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας "Οι Θρακιώτες": Κοινωνικό παντοπωλείο και "τράπεζα" ρούχων


Στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και βασικές ανάγκες, που αφορούν ρουχισμό και φαγητό, τάσσεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας "Οι Θρακιώτες", στο νομό Θεσσαλονίκης, που εδώ
και λίγο καιρό δημιούργησε και λειτουργεί ένα κοινωνικό παντοπωλείο και μια "τράπεζα" ρούχων....

Θανατηφόρα...ζευγάρια...


Τα ζευγάρια που διψούσαν για αίμα! (1)
Τι μπορεί να είναι χειρότερο από έναν διεστραμμένο serial killer; Μα φυσικά δύο διεστραμμένοι serial killers. Ειδικά όταν συνεργάζονται προκειμένου να πραγματοποιήσουν το «τέλειο έγκλημα». Είτε πρόκειται για αδέρφια, είτε για εραστές, είτε απλά για φίλους, τα ζευγάρια εγκληματιών μοιράζονται μια αρρωστημένη δίψα για αίμα που πολλές φορές έχει συγκλονίσει τον κόσμο με τα αποτελέσματά της.

Διαβάστε τις περιπτώσεις που έχουν μείνει στην ιστορία της εγκληματολογίας:

Στη σέντρα Δημοτικοί υπάλληλοι με 6.000 ευρώ μισθό - Η λίστα

Στη σέντρα Δημοτικοί υπάλληλοι με 6.000 ευρώ μισθό - Η λίστα
 
Μισθούς που ξεπερνούν τον αντίστοιχο μέσο όρο των απολαβών δημοσίων υπαλλήλων λαμβάνει σημαντικό
ποσοστό των εργαζομένων σε δημοτικές επιχειρήσεις, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...

Πτολεμαΐδα : Διαμαρτυρία για τις αλλαγές στον υγειονομικό χάρτη


  
Πτολεμαΐδα : Διαμαρτυρία για τις αλλαγές στον υγειονομικό χάρτη
Συγκέντρωση και αποκλεισμό του δρόμου Πτολεμαΐδας - Φλώρινας στη γέφυρα της ΑΕΒΑΛ πραγματοποίησαν απο τις επτά και μισή μέχρι και τις εννιά μιση το πρωί, τοπικοί φορείς και δημότες της Πτολεμαΐδας, που διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στον υγειονομικό χάρτη της περιοχής...

Συνέντευξη Τύπου της οικογένειας Τσαλικίδη την Τετάρτη


  
Συνέντευξη Τύπου της οικογένειας Τσαλικίδη την Τετάρτη
Η υπόθεση του Κώστα Τσαλικίδη έρχεται ξανά στο προσκήνιο έξι χρόνια μετά το θάνατο του υψηλόβαθμου στελέχους της Vodafone. Η νέα τροπή που δείχνει να παίρνει η υπόθεση των υποκλοπών στάθηκε η αφορμή να επανέλθει η οικογένειά του και να ζητήσει να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση, αφού όλο αυτό το διάστημα δεν έχει ούτε στιγμή πάψει να πιστεύει ότι ο θάνατος του Κ. Τσαλικίδη ήταν αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας...