Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Κωνσταντίνος (Κώστας) Σωτηράκης Υπ. Δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου : Επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά Ιθάκης στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου


Τη λαϊκή αγορά Ιθάκης στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία» Κώστας Σωτηράκης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού και συνεργάτες του.
Κατά  την διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένθερμο

Ο Γλέζος ευχαρίστησε τον Βενιζέλο

Όπως αναφέρει η στήλη «μικροπολιτικός» των Νέων, ο Μανώλης Γλέζος το Σάββατο τηλεφώνησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για να τον ευχαριστήσει και να του εκφράσει την ικανοποίησή του για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Αυτό, επειδή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έθεσε το ζήτημα στη

Βενιζέλος: Η ευρωπαϊκή πολιτική είναι σταθερή και καθαρή

Ο αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την παρακάτω δήλωση στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο:
«Η ευρωπαϊκή πολιτική είναι σταθερή και καθαρή. Βασίζεται σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος είναι ο σεβασμός της διεθνούς έννομης

Ενισχύονται οι παραγωγοί από τον ΕΛΓΑ

Την Τρίτη 15 Απριλίου 2014, θα καταβληθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. κρατικές οικονομικές ενισχύσεις, ύψους 118.380,75 ευρώ, σε 209 παραγωγούς για προγράμματα κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ).
Οι ενισχύσεις αυτές αφορούν παραγωγούς των νομών:

Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών

Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών. Σε νομοσχέδιο το οποίο θα τεθεί σε διαβούλευση έως το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας περιλαμβάνονται έξι παρεμβάσεις σε εφαρμογή των προτάσεων του ΟΟΣΑ.
Πρόκειται για τις ακόλουθες: 

900 προσλήψεις μετά το Πάσχα απο το Υπ. Αγροτικής ανάπτυξης

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής Ανάπτυξης καθορίζονται 900 νέες προσλήψεις εποχικού προσωπικού που θα γίνουν για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014, μετά το Πάσχα.
Το νέο εποχικό προσωπικό θα προσληφθεί άμεσα, καθώς έχει

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Aντιπεριφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ στη Κεντρική Μακεδονία

Ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Θεοδωρόπουλος είναι ο υποψήφιος Aντιπερφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον συνδυασμό του οποίου ηγείται η Δέσποινα Χαραλαμπίδου "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα". Η παρουσίαση των Aντιπεριφερειαρχών και των πρώτων 43 υποψήφιων της παράταξης γίνεται αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Aντιπεριφερειάρχες είναι:

Μιχάλης Καρχιμάκης : Θα τρίβετε τα μάτια σας...

«Μπορεί η κυβέρνηση να μας απαντήσει πότε πρόκειται να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για τα 500.000 πλαστά και εικονικά τιμολόγια που φέρεται να είναι αξίας 4,5 δισ. ευρώ που μόνο από το ΦΠΑ θα αποδώσουν 1 δισ. ευρώ φόρους;», ρωτά.
«Μπορεί επίσης να απαντήσει και ταυτόχρονα να διερευνήσει αν στις

Κρεμαστινός: Δε μας είπε που βρήκε τα λεφτά -Θεοδωράκης: Εκείνος που έγινε καθηγητής ενώ ήταν υπουργός δεν μπορεί να μιλάει για ήθος

Σφοδρή κόντρα με σκληρά λόγια ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού και του Σταύρου Θεοδωράκη στη Ρόδο, αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει το νέο κόμμα, το «Ποτάμι».
Ο κ. Κρεμαστινός μιλώντας σε ροδιακά μέσα αναρωτήθηκε το από που βρήκε τα λεφτά ο κ. Θεοδωράκης για να δημιουργήσει και να

Στα άκρα στον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές: Αγκάθια οι υποψήφιοι και το ευρώ

Μετωπική σύγκρουση της πλευράς Λαφαζάνη με εκείνη του Αλέξη Τσίπρα με φόντο τις Ευρωεκλογές δημιουργεί νέα προβλήματα στην Κουμουνδούρου, καθώς, η Αριστερή πλατφόρμα, της οποίας ηγείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διαφώνησε με την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, αλλά ζήτησε και την εκπόνηση σχεδίου

Ο Δημ. Καρύδης εναντίον Μπαλτάκου, Δένδια και Αθανασίου

«Αν ο κ. Μπαλτάκος έχει να πει ονόματα ας τα πει καθαρά», τόνισε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, στον Real Fm 97,8, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου αναφορικά με τις δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στη Realnews.
«Εμείς ως ΠΑΣΟΚ είχαμε μία καθαρή και αυστηρή θέση. Ήταν

Μάρκος Μπόλαρης: Με Aντιπεριφερειάρχη το Χριστόφορο Τουτουντζίδη στο Κιλκίς

Ο γνωστός Κιλκισιώτης δικηγόρος, Χριστόφορος Τουτουντζίδης, θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη, που ως γνωστόν στηρίζει η ΔΗΜΑΡ.
Όσο για τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους Κιλκίς του εν λόγω συνδυασμού θα είναι οι νέες