Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Σε απόσταση αναπνοής οι Σοσιαλδημοκράτες από τη Χριστιανική Ένωση στη Γερμανία

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τις γενικές εκλογές στη Γερμανία, δημοσκόπηση του Ινσιτούτου Infratest για λογαριασμό του πρώτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD δείχνει ότι οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) πλησιάζουν απειλητικά τη Χριστιανική Ένωση.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαξίμου μετά την αμυντική συμφωνία Β. Μακεδονίας-Τουρκίας

Για αδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας κάνει λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τις τελευταίες διπλωματικές εξελίξεις και την πρόσφατη αμυντική συμφωνία της Βόρειας Μακεδονίας με την Τουρκία.

Ταμείο Ανάκαμψης: Ποια μεγάλα έργα είναι στη «γραμμή εκκίνησης»

Με την εκκίνηση του Ταμείου Ανάκαμψης παίρνουν μπρος και τα μεγάλα έργα που έχουν ενταχθεί μέσα από τις δράσεις του υπουργείου Υποδομών.

ΟΑΕΔ: Ερχεται πρόγραμμα για 10.000 νέους από Αττική και Μακεδονία - Πότε ξεκινά

«Πρεμιέρα» στα προγράμματα του φθινοπώρου που δρομολογεί ο ΟΑΕΔ, θα κάνει ένα πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας το οποίο θα επιδοτήσει ο ΟΑΕΔ κατά 100%, δηλαδή και το μισθό και τις εισφορές των δικαιούχων.

«Εξοικονομώ κατ' Οίκον»: Αντίστροφη μέτρηση για αιτήσεις - Επιδότηση και δικαιούχοι

Σε ένα δίμηνο περίπου, αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ», αφού τον Οκτώβριο θα ενεργοποιηθεί η σχετική πλατφόρμα, ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια θα το μάθουν σε λίγες ημέρες, ώστε να έχουν χρόνο να προετοιμάσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

AstraZeneca - Κορονοϊός: "Ενθαρρυντικά αποτελέσματα" σε δοκιμαστική θεραπεία για την πρόληψη

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας αντισωμάτων δείχνουν πως μειώνει κατά 77% τον κίνδυνο εμφάνισης μιας συμπτωματικής μορφής της νόσου στους ευάλωτους ασθενείς. Τι συμβαίνει με όσους έχουν εκτεθεί ήδη στον ιό.