Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πάρις Κουκουλόπουλος: Η νέα ΚΑΠ δεν προήλθε από παρθενογένεση

Απάντηση στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική στη Bουλή έδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, τονίζοντας ότι «η πρόταση για τη νέα ΚΑΠ δεν προήλθε από παρθενογένεση».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κουκουλόπουλου:

Πως σχολίασε ο Γ. Βουλγαράκης την επιλογή Αβραμόπουλου

Boλική επιλογή για… όλους χαρακτηρίζει την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην ΕΕ, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης. 
Με ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Βουλγαράκης εξηγεί αναλυτικά τους λόγους, καταλήγοντας ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι:

Δημήτρης Καρύδης : Από την παρούσα Βουλή η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την εκτίμηση ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή» εκφράζει ο Δημήτρης Καρύδης μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής».
Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε ο Φώτης Κουβέλης να εξασφαλίσει τις 180 ψήφους απαντά: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Είναι

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ : Η σημασία της σοσιαλδημοκρατίας, μέσα από ένα παράδειγμα

Πριν λίγες ημέρες συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό πάνελ μαζί με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Κύρτσο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κα Βαλαβάνη, ενώ συμμετείχε και ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Κεγκέρογλου, παρουσιάζοντας το θετικό μέτρο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Ευάγγελος Βενιζέλος: Παιχνίδια με τον πρόεδρο βλάπτουν τη χώρα

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» διαμηνύει πως «θεμελιώδης προϋπόθεση για τον οδικό χάρτη οριστικής εξόδου από την κρίση είναι «να σεβαστούμε και να αξιοποιήσουμε το μήνυμα αυτό που συνεπάγεται πρώτα απ' όλα

«Το διαζύγιο»: Βιβλίο για το χωρισμό Ανδρέα - Μαργαρίτας

Τα πάντα γύρω από το χωρισμό της με τον Ανδρέα Παπανδρέου περιγράφει η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο σύγγραμμά της υπό τον τίτλο «Το διαζύγιο». Πρόκειται ουσιαστικά για το ημερολόγιό της, το οποίο αποφάσισε να εκδώσει σε βιβλίο.
Η πρώην σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ  προσπάθησε, αλλά δε

Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στις Σέρρες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε 41χρονη πεζή.
Από την ανατροπή τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός, ο οποίος, λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Κείμενο στελεχών υπέρ Βενιζέλου ενόψει συνεδρίου

«Αν όχι τώρα, πότε»: Κείμενο – παρέμβαση στελεχών του ΠΑΣΟΚ
Εξι στελέχη του ΠΑΣΟΚ με κείμενο-παρέμβαση που έχει τον τίτλο «Αν όχι τώρα, πότε» ανοίγουν τη συζητηση για το μέλλον της Ελιάς, για ανάγκη ιδρυτικού συνεδρίου, αλλά και για τις σχέσεις με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο υπογράφουν οι:

Σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ στις δημοτικές επιχειρήσεις

Σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ σε δημοτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν απογραφεί με στημένες μελέτες και κοινοτικά προγράμματα είναι το μεγάλο κόλπο στο οποίο εμπλέκονται δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης που ανήκουν στις 131 εταιρείες φαντάσματα των δήμων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνους της Κυριακής. 
Εμπλέκονται δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και

Νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος  θα διαδεχθεί τη Μαρία Δαμανακη στη θέση του Επιτρόπου της χώρας.
Ηδη απο το μεσημέρι ο πρωθυπουργός είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με στενούς του συνεργάτες, αλλά και με τους άμεσα