Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

37 εκατ. μικρόβια!!!! κουβαλάμε όταν μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο


Τα νούμερα είναι απίστευτα. Όταν κάποιος άνθρωπος μπει σε ένα κλειστό δωμάτιο θα προσθέσει στον χώρο 37.000.000 μικρόβια τα οποία κουβαλάει. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας ιδιότυπης έρευνας επιστημόνων από το πανεπιστήμιο Yale, που θέλουν να τονίσουν την σημασία του αερισμού των κλειστών χώρων.

Πώς θα μειώσετε το ενοίκιο σε σπίτι ή κατάστημα


Πώς θα μειώσετε το ενοίκιο σε σπίτι ή κατάστημα
Σε ορισμένες περιπτώσεις τα ενοίκια έχουν κατακρημνιστεί ακόμη και 50%. Τον δρόμο για τις μειώσεις ανοίγουν επίσης δικαστικές αποφάσεις, αλλά και 26 επιτροπές που λειτουργούν στις Περιφέρειες, όπου ιδιοκτήτες και ενοικιαστές μπορούν να προσφύγουν για εξωδικαστικό συμβιβασμό
Βουτιά από 15% έως 25% σημειώνουν τα ενοίκια στην επαγγελματική στέγη και τις κατοικίες, λόγω της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και των λουκέτων στα καταστήματα.

Καλλιεργούν ντομάτες - μαρούλια σε μπαλκόνια


Ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που αποφασίζουν να κάνουν τους αγρότες μέσα στο σπίτι τους, καλλιεργώντας αγροτικά προϊόντα στα μπαλκόνια και τους κήπους των πολυκατοικιών και μονοκατοικιών της Θεσσαλονίκης.
Φυτώρια και καταστήματα αγροτικών εφοδίων, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", καταγράφουν το τελευταίο διάστημα ένα νέο κύμα ενδιαφέροντος για καλλιέργειες κηπευτικών και αρωματικών φυτών στο σπίτι, στη βεράντα, σε παρτέρια και γλάστρες, που συναγωνίζεται αυτό των καλλωπιστικών φυτών και φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τη μείωση του οικογενειακού εισοδήματος.

Τρεις νικητές μοιράζονται τα 640 εκατομμύρια δολάρια του αμερικανικού λότο


Το ενβδιαφέρον για το λαχείο ήταν τεράστιο
Μετά από πολλές εβδομάδες χωρίς νικητή και τζακπότ που ανέβασαν το ποσό στα 640 εκατομμύρια δολάρια, τρεις είναι οι τυχεροί παίκτες που θα μοιραστούν το ποσό, το μεγαλύτερο παγκοσμίως που έχει κληρωθεί σε λοταρία. 


Σύμφωνα με τους υπεύθυνους στον επίσημο ιστότοπο του Mega Millions, τα τυχερά δελτία αγοράστηκαν στο Μέριλαντ, το Ιλινόι και το Κάνσας.

Μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ «βλέπει» ο Γ. Καρατζαφέρης


Συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτίμησε ότι θα υπάρξει μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τους «αφερέγγυους».


Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από τη Λάρισα, ο κ. Καρατζαφέρης διέβλεψε, ότι εφόσον γίνουν εκλογές, θα υπάρξει συνεργασία των δυο μεγάλων κομμάτων, καθώς, όπως είπε, «οι δύο με τις φιλότιμες προσπάθειες της τρόικα θα μπορέσουν να έχουν 151 βουλευτές για να κυβερνήσουν».

Νέες εκλογές αν δεν σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση "βλέπει" ο Σαμαράς


Νέες εκλογές αν δεν σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση "βλέπει" ο Σαμαράς : Νέα προσφυγή στις κάλπες… αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές, αν δεν σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση «βλέπει» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη
Νέα προσφυγή στις κάλπες… αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές, αν δεν σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση «βλέπει» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.


Ασκώντας, στην ουσία, ψυχολογικό εκβιασμό στους πολίτες, ο Αντώνης Σαμαράς ζητά - για πρώτη φορά απερίφραστα - την εξασφάλιση αυτοδυναμίας της ΝΔ, έτσι ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει τη χώρα.

Το «χαρτί» της συσπείρωσης» παίζουν τώρα Σαμαράς-Βενιζέλος


Ανεβάζουν «στροφές» και κλιμακώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης κάλπης τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου και που εύλογα είναι και αυτά που έχουν δεχθεί τα μεγαλύτερα πλήγματα – δημοσκοπικά – και έχουν «πληρώσει» την δυσαρέσκεια των πολιτών και των φορολογουμένων.

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει την πρωτιά στις κρισιμότερες εκλογές

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει την πρωτιά στις κρισιμότερες εκλογές



Βέβαιος ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να ανατρέψει την πτώση των ποσοστών που συκεντρώνει, σύμφωνα με τις δημοκοπήσεις και να εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τόνισε για μια ακόμη φορά την κρισιμότητα των εκλογών που έρχονται θεωρώντας ότι

Τίτλοι τέλους για τη Βάσω

Την πρόθεση της να μην είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας νωρίτερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση της πως «βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο», ενώ αναφορικά, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόνισε

ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σαφείς πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον τέως υπουργό Οικονομικών της Γιάννη Παπαθανασίου, με το επιχείρημα ότι, ενώ γνώριζε από τις αρχές του 2009 για τον εκτροχιασμό της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, «δεν προέβη στη λήψη διαρθρωτικών μέτρων, ικανών να μετριάσουν ή να ανατρέψουν τη δυναμική διόγκωσης του ελλείμματος», αποδίδει το

ΡΕΚΟΡ ΕΞΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

«Ιστορικό ρεκόρ» σημείωσαν το 2011 στην Ισπανία οι εξώσεις ιδιοκτητών ή ενοικιαστών ακινήτων εξαιτίας χρεών, με αύξηση 21,2% σε σχέση με το 2010. Οι περιοχές που καταγράφηκαν οι περισσότερες εξώσεις είναι η...
Βαλένθια, με 13.711 εξώσεις, η Ανδαλουσία (9.864) και η Μαδρίτη (9.460).

Την ίδια ώρα, όμως, η κοινωνία αντιστέκεται.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς:Ξεκίνησε η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων βουλευτών


H Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς ανακοινώνει ότι η ξεκίνησε,από σήμερα, η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών για τις επικείμενες εκλογές.
Η ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος θα γίνει ως εξής:

Άνοιγμα Βενιζέλου στην κοινωνία

Άνοιγμα Βενιζέλου στην κοινωνία
Την αρχή την κάνει το ΠΑΣΟΚ και την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα έρθει σε επαφή με κοινωνικές ομάδες και φορείς εν όψει των εθνικών εκλογών.
Έτσι την Τρίτη πρόκειται να έχει συνάντηση με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αιρετοί άρχοντες των Δήμων και τον Περιφερειών θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα της εφαρμογής του

Η ώρα της …πανστρατιάς

Η ώρα της …πανστρατιάς
Μετά τους, Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο (Έβρου), Αναστάσιο Καρυπίδη (Σερρών), Μανώλη Κεφαλογιάννη (Ηρακλείου), Θεόφιλο Λεονταρίδη (Σερρών) και Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριάς), οι οποίοι επανεντάχθησαν πρώτοι στη ΝΔ, μετά τη στήριξη των εφαρμοστικών νόμων, ακόμη τέσσερα στελέχη της ΝΔ, επέστρεψαν στο κόμμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Νίκος Χατζηνικολάου: «Έκλεισα την πόρτα και έκλαιγα για 45 λεπτά»

Νίκος Χατζηνικολάου: «Έκλεισα την πόρτα και έκλαιγα για 45 λεπτά»
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχει κάνει τέσσερα χειρουργεία, εκ των οποίων τα δύο πολύ σοβαρά. Μάλιστα το ένα κράτησε εφτά ώρες με σκοπό να του αφαιρεθεί ένα ανεύρισμα.
Στο συγκεκριμένο χειρουργείο, ο παρουσιαστής την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε κανονικά στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, γιατί όπως είπε δεν ήθελε να μαθευτεί. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξομολογήθηκε ότι

Αυτοκτόνησε πρώην αρχηγός της KGB


Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μόσχα βρέθηκε ο πρώην διευθυντής της KGB ο 77χρονος Leonid Shebarshin ο οποίος έμεινε στην ιστορία περισσότερο από τη σύντομη θητεία του –μια μόλις ημέρα- ως επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών το 1991.

Η ρωσική αστυνομία βρήκε ένα όπλο δίπλα στο πτώμα του Shebarshin αποδίδοντας το θάνατό του σε αυτοκτονία.

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΝΔ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ


Σαφές μήνυμα προς την πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία, ότι ο νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα εφαρμοστεί, έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Τα παιχνίδια εξουσίας

Διπλασίασε τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ σε ένα μήνα!

  • Πόσο έχασε η ΝΔ;
  • Τι παίρνει ο Καμμένος;
  • Γιατί βουλιάζει ο Κουβέλης;
  • Δεν βλέπει Βουλή ο Καρατζαφέρης
  • Αυτό τουλάχιστον λέει η δημοσκόπηση της Public Issue που θα δημοσιευθεί στην Καθημερινή της Κυριακής. Δείτε τι έπαιρνε στην έρευνα του Φεβρουαρίου και τι σήμερα:

Ναι υπό προϋποθέσεις στα κέντρα λαθρομεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Ναι, υπό προϋποθέσεις είπε το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας στα
κέντρα κλειστής φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η ΠΕΔ τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ των πολιτικών αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, «μία από τις οποίες είναι και η λειτουργία προσωρινής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών σε φυλασσόμενους και καλά οργανωμένους χώρους»