Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη Θράκη – Σε ποια μέρη θα πάει

Η κυρία Γεννηματά θα φθάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στελεχών του

Φόβοι παγκοσμίως γιατί «φουντώνει» το Brexit -Γκρεμίζεται η στερλίνα

Αποτέλεσμα εικόνας για αγγλια ευρωπηYποχωρεί έναντι του δολαρίου και του γιεν η στερλίνα, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης αβεβαιότητας για την έκβαση του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.
Kατρακυλά η στερλίνα

Κόβεται το ΕΚΑΣ για συντάξεις πάνω από 664 ευρώ

Από την 1/6/2016 θα αρχίσει η καταβολή του ΕΚΑΣ, σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο του ΙΚΑ που εκδόθηκε σε εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου 4387/16.
Το πλαφόν του συνολικού ακαθάριστου ποσού κύριας και επικουρικής σύνταξης που καταβάλλεται στους

Στην εντατική ξανά η Μαριέττα Γιαννάκου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIΣτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας επέστρεψε η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, καθώς οι προσπάθειες να παραμείνει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δεν καρποφόρησαν τελικά. 

«Τον σκότωσα γιατί με φώναζαν χοντρό και γκαγκά» -Τι είπε ο 14χρονος δράστης

«Τον σκότωσα γιατί με φώναζαν χοντρό και γκαγκά» -Τι είπε ο 14χρονος δράστης Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις λεπτομέρειες γύρω από τη φριχτή δολοφονία του 14χρονου στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης. Δράστης της δολοφονίας (ομολόγησε) είναι ο 14χρονος φίλος και συμμαθητής του άτυχου Τάσου, με τον οποίο επέστρεφαν

Παρουσίαση βιβλίου του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Εξαγριωμένοι στην Ιεράπετρα από την επίσκεψη Πολάκη – Τον φυγάδευσαν

Αποτέλεσμα εικόνας για polakisΜια ιδιαίτερα «θερμή» υποδοχή επιφύλασσαν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Ο κ. Πολάκης θέλησε να επισκεφτεί το μεσημέρι της Δευτέρας το νοσοκομείο της πόλης, ωστόσο, μόλις έφτασε στην είσοδό του, συνάντησε δεκάδες εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι, μόλις τον

Γιώργος Καρχιμάκης : ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

Οι 10 ερωτήσεις: Ο Γιώργος Καρχιμάκης απαντά στο KoolNews.gr - Κεντρική ΕικόναΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
Αρχικά, πρέπει να παραδεχθούμε όλοι πως, όταν τελειώσαμε τις Πανελλήνιες και μέχρι να βγούμε από το πανεπιστήμιο, ήταν το καλύτερο

Βγήκε από την εντατική η Μαριέττα Γιαννάκου

marieta-giannakou-koutsikouΑρχίζει σταδιακά να ανακτά την επαφή της με το περιβάλλον η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα στον «Ερυθρό Σταυρό» μετά από βαρύ έμφραγμα που υπέστη.
Όπως αποκαλύπει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η πρώην υπουργός

Δικαστικά απαντά ο Βενιζέλος στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το θέμα των offshore

Σκληρή αντιπαράθεση βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και την εφημερίδα «Δημοκρατία». 
Η τελευταία, στην κυριακάτικη έκδοσή της, υποστηρίζει ότι η ρύθμιση για τις offshore

Ποτάμι: Συμπονάμε Κατρούγκαλο, λέει και καμιά «μπιπ» για να περνά η ώρα

Με μια σκληρή όσο και ειρωνική ανακοίνωση το Ποτάμι επιτέθηκε στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
Με αφορμή την συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, όπου ο Γ. Κατρούγκαλος χαρακτήρισε το κόμμα του Σταύρου