Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Λάβρος Θεοχάρης: Σήμερα υπάρχουν τρία... Ποτάμια

«Πυρά» προς τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε, από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Χάρης Θεοχάρης.
«Ακουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σταύρου. Αναρωτιόμουν όμως: γιατί δεν τα είπαμε τον Γενάρη ή τον Σεπτέμβρη;», διερωτήθηκε και συνέχισε εκφράζοντας την

Δημοσκόπηση Prorata: Η κυβέρνηση δεν είναι «αριστερή» -Οικουμενική, όχι εκλογές

«Καμπανάκι» για την κυβέρνηση αποτελεί νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα της ProRata για την «Εφημερίδα των Συντακτών» ένα ποσοστό 64% των πολιτών θεωρεί ότι η κυβέρνηση «δεν εφαρμόζει αποτελεσματικά τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις», ενώ σε

Σημίτης: Κυβερνούν ανόητα πρόσωπα

Υπέρ της ανάγκης σχηματισμού ενός ισχυρού πόλου ανάμεσα στη Δεξιά και την «παράλογη και χωρίς έρμα Αριστερά» τάχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, από το βήμα του Συνεδρίου του ποταμιού.
Στη σύντομη παρέμβασή του, ο κ. Σημίτης εξαπέλυσε

Πέταξαν αβγά & ντομάτες σε γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


petaksan-abga--ntomates-se-grafeio-bouleuti-tou-surizaΑβγά και ντομάτες πέταξαν αγρότες στο γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας, Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα.Επιπλέον - όπως αναφέρει το epirusgate.gr, έσπασαν την πινακίδα και σχεδίασαν έναν κόκκινο σταυρό στην είσοδο.

Ολο το... ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του Ποταμιού

Με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου του Ποταμιού. Ο φιλελεύθερος Γκι Φερχόφστατ και ο σοσιαλιστής Τζιάνι Πιτέλα συμμετείχαν σε ντιμπέιτ, απαντώντας σε ερωτήσεις για την Ελλάδα, την ΕΕ και φυσικά το προσφυγικό.
Ξεχωριστή σημασία όμως παίρνουν οι παρεμβάσεις

Θεοχαρόπουλος: Το Ποτάμι να μην κάνει τα ίδια λάθη με τη ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος κάλεσε το Ποτάμι να μην προχωρήσει στα ίδια λάθη που έκανε στο παρελθόν και το δικό του κόμμα.
Απευθύνοντας χαιρετισμό στο Συνέδριο του Ποταμιού, προειδοποίησε ότι «αν δεν κινηθούμε γρήγορα και βρεθεί η χώρα μπροστά στα διλήμματα του αναπαλαιωμένου διπολισμού, θα είναι αργά και δεν θα υπάρχει καμία

Κοινή γραμμή από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Ποτάμι στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Οι επικεφαλής της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού αποφάσισαν να τηρήσουν κοινή γραμμή στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών της ερχόμενης εβδομάδας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν των χαιρετισμών που απηύθυναν στο συνέδριο του Ποταμιού, οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά και Σταύρος

Δράμα στην Ειδομένη-Ανθρώπινη αλυσίδα από Αφγανούς, 6.000 άτομα στα σύνορα

Δράμα στην Ειδομένη-Ανθρώπινη αλυσίδα από Αφγανούς, 6.000 άτομα στα σύνοραΕκρηκτική είναι η κατάσταση στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, όπου πλέον βρίσκονται περίπου 6.000 πρόσφυγες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περιμένοντας να περάσουν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη.
Περίπου 150 Αφγανοί σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα κατά μήκος της ουδέτερης ζώνης και

Αγρότες επισκέφθηκαν με τα τρακτέρ γραφείο βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική

Αγρότες επισκέφθηκαν με τα τρακτέρ γραφείο βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική [εικόνες]
Με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα «επισκέφθηκαν» το πολιτικό γραφείο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Ιγγλέζη, αγρότες από τη Χαλκιδική.
«Της ζητήσαμε να μην ψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και φορολογικό, γιατί με αυτήν της την κίνηση θα καταδικάσει τον πρωτογενή τομέα στη χώρα», υπογράμμισε,

Σηκώθηκε και έφυγε από το Συνέδριο του Ποταμιού ο Λεβέντης -Γιατί νευρίασε

Ενα μικρό επεισόδιο προκλήθηκε στο Συνέδριο του Ποταμιού με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά, ο κ. Λεβέντης αποχώρισε από τον χώρο, πριν την ομιλία του,

Σημίτης, Παπανδρέου, Φώφη, Κυριάκος στο συνέδριο του Ποταμιού

Δύο πρώην πρωθυπουργοί και τέσσερις αρχηγοί κομμάτων έδωσαν, μεταξύ πολλών άλλων, το παρών τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου του Ποταμιού.
Ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου σήμερα το πρωί, ενώ το παρών έδωσαν και η Φώφη Γεννηματά, ο

«Κοινοβούλιο του Κέντρου» προτείνει ο Θεοδωράκης

koinoboulio-tou-kentrou-proteinei-o-theodwrakis«Κοινοβούλιο του κέντρου» πρότεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανοίγοντας τις εργασίες του Ποταμιού, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα «ούτε θα διαλυθεί, ούτε θα μοιράσει τα ιμάτιά του»
«Μπορεί μόνο του το Ποτάμι; Απαντήσαμε από την πρώτη μέρα. Όχι, δε μπορεί. Το Ποτάμι δεν

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ανοίγει την ψαλίδα η ΝΔ -Μπροστά με 4,3% - Προηγείται ο Μητσοτάκης του Τσίπρα

Πρώτο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία διευρύνοντας μάλιστα την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα για καταλληλότητα

Νέα δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Μπροστά η ΝΔ με 6,5 μονάδες

Νέα δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Μπροστά η ΝΔ με 6,5 μονάδεςΜε 6,5% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται πρώτο με