Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Χαλκιδική : Έγκριση 59 νέων γεωτρήσεων για «χρυσοφόρα» κοιτάσματα

Τη διενέργεια 59 νέων ερευνητικών βαθιών γεωτρήσεων για την περαιτέρω διερεύνηση του κοιτάσματος των Μαύρων Πετρών, «το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε λειτουργία με συνεχώς μειούμενα αποθέματα», ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.

ΔΕΗ: Δωρεάν πάγιο, εκπτώσεις και νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, ανακοίνωσε εκπτωτικό πακέτο για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές καθώς και νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Κορονοϊός: 303 νέα κρούσματα, τα 167 στην Αττική - Οκτώ θάνατοι σε ένα 24ωρο - 83 οι διασωληνωμένοι

Ξεπέρασαν τα 300 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν 303 νέα κρούσματα, από τα οποία τα 59 συνδέονται με

Διακόπουλος : Η λύση στη Χάγη θα υπολείπεται των επιδιώξεών μας – Ασαφείς και απρόβλεπτες οι διερευνητικές

«Ασαφή και απρόβλεπτο» χαρακτηρίζει τον ορίζοντα των διερευνητικών Ελλάδας – Τουρκίας ο τέως σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του

Αιχμηρή απάντηση της Νεολαίας ΜέΡΑ25 στο αντιφασιστικό κάλεσμα της Νεολαίας ΚΙΝΑΛ

H Νεολαία του ΜέΡΑ25 θυμίζει στη Νεολαία του Κινήματος Αλλαγής τη μη αντίδραση της δεύτερης μετά από δηλώσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ, καθώς και πολιτικές που… εκκόλαψαν το αβγό του φιδιού.

Πέτσας: Ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος οι μαθητικές και η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 8.300 νέες θέσεις εργασίας: Τελειώνει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Έως σήμερα, Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 30 ετών και άνω του ΟΑΕΔ.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: "Μην τολμήσουν να θεσμοθετήσουν την απλήρωτη εργασία"

"Η κυβέρνηση ετοιμάζει την κατάργηση της αμοιβής στις υπερωρίες και τη θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας" ανέφερε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ιστορική συντριβή της Λίβερπουλ με 7-2 από την Άστον Βίλα

Τα απίθανα αποτελέσματα συνεχίζονται στην Αγγλία, με την Άστον Βίλα να ρίχνει 7άρα (7-2) στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.