Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χιλιάδες βιογραφικά ανέργων στην Sirina - Πόσα χρήματα παίρνουν οι πορνοστάρ

Χιλιάδες βιογραφικά ανέργων στην Sirina - Πόσα χρήματα παίρνουν οι πορνοστάρ
Σε χιλιάδες ανέρχονται τα βιογραφικά ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, φοιτητριών και οικογενειαρχών
στα γραφεία παραγωγών αισθησιακών dvd μετά το ξέσπασμα της κρίσης στοιβάζονται . 

Οι αιτήσεις μάλιστα που έχουν δεχτεί τον τελευταίο μόνο χρόνο, όπως αποκαλύπτουν, ανέρχονται σε 2.500, με τους ενδιαφερόμενους να παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και να εξηγούν τη

Σ. Τσιτουρίδης: Δε διεκδικώ αναδρομικά!

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του Σάββα Τσιτουρίδη σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο

ο πρώην υπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση που φιλοξενούν taxalia:
“Με έκπληξη είδα το όνομά μου να περιλαμβάνεται σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδίκησαν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο. Από τον Μάρτιο του 2010 έχω παραιτηθεί από κάθε

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης δείχνει το δρόμο για την αλλαγή ηγεσίας!

Πιο ανυπόμονη από όλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ η οργάνωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, δεν περιμένει. Ανοίγει πρώτη τον εσωκομματικό διάλογο για την επόμενη μέρα, χωρίς να περιμένει
να δώσει το σύνθημα ο Γιώργος Παπανδρέου. Και ανοίγει επί της ουσίας την εσωκομματική συζήτηση για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, σήμερα, με το συμβούλιο νομού, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τοπικοί βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, κομματικοί, καθώς και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της πόλης και της υπαίθρου.

Καμπανάκι απο Φλωρίδη: Κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός ευρώ

Πρέπει να λάβουμε μέτρα, αλλιώς θα βγούμε από το ευρώ εκτός αν μας κρατάνε δωρεάν. Η διαφορετική εξέλιξη θα είναι ένας εφιάλτης” είπε ο πρώην υπουργός.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Φλωρίδης πρόσθεσε πως η Ελλάδα δεν θα προλάβει αν συνεχίζει να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. “Δεν μπορεί να πετύχει αν συνεχίσουν να φέρονται οι πολιτικές δυνάμεις όπως φέρονται μέχρι τώρα” υπογράμμισε.

Παγκόσμια ημέρα για το παιδί η 11η Δεκεμβρίου


14.820.000 παιδιά, δηλαδή το 19% των παιδιών που ζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απειλούνται από τη φτώχεια

Παγκόσμια Ημέρα για το παιδί σήμερα και τα στατιστικά μαρτυρούν ότι ο καθένας μας θα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει την τρυφερή αυτή ηλικία. 

Βάσει στοιχείων που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από τα 78 εκατομμύρια πολιτών της ΕΕ που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ένας στους τέσσερις είναι παιδί. Με άλλα λόγια, 14.820.000 παιδιά, δηλαδή το 19% των παιδιών που ζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απειλούνται από τη φτώχεια. 

«Όχι άλλες καθυστερήσεις στο θέμα των αγνοουμένων»



Κύριος στόχος και απόλυτη επιθυμία των συγγενών αδήλωτων αιχμαλώτων και αγνοουμένων, είναι το πρόγραμμα της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) να παραμείνει στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, τόνισε ο πρόεδρος της Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Θεοδοσίου.

Σε ομιλία του στη συνεδρία του 100μελούς Συμβουλευτικού Σώματος της Οργάνωσης, ο κ. Θεοδοσίου είπε ότι «είναι επιθυμία όλων μας να δουλέψει σωστά και αποτελεσματικά η ΔΕΑ με αγαστή συνεργασία όλων των συμβαλλόμενων μερών με στόχο μέχρι το τέλος του 2012 να συμβαδίζουν οι εκταφές με τις ταυτοποιήσεις».

Μιχ. Καρχιμάκης> Τα συμφέροντα που επί Καραμανλή δεν έβγαζαν άχνα ανακάλυψαν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου!


1.Εκλογές πότε κ. Καρχιμάκη; Η ΝΔ λέει το αργότερο Μάρτιο. Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνουν τότε;


Η ΝΔ καλά θα κάνει να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι στη χώρα και τους πολίτες. Επί δύο χρόνια και παρά τις τεράστιες ευθύνες της για τον πρωτοφανή δημοσιονομικό εκτροχιασμό που μας οδήγησε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, πετροβολούσε την προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη σωτηρία της χώρας. Τώρα,

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί περνάνε δύσκολα λόγω κρίσης!



Στο  Έθνος της Κυριακής μίλησαν κάποιοι από τους πιο σημαντκούς ηθοποιούς της χώρας μας για το πως αντιμετωπίζουν την κρίση, πως τους έχει επηρεάσει αλλά και την έντονη ανασφάλεια που βιώνουν στο κατά τα άλλα λαμπερό χώρο του θεάματος. 

Μπορεί τα φώτα να λάμπουν και να δημιουργείται η εντύπωση πως οι άνθρωποι που προβάλονται δεν έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση της χώρας μας, η αλήθεια όμως απέχει κατά πολύ.

Αναστολή θανατικής ποινής λόγω twitter



Η δύναμη του διαδικτύου γενικά και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ειδικότερα βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στην περίπτωση ενός 26χρονου από τις ΗΠΑ, του οποίου η θανατική ποινή ανεστάλη, χάρη στοtwitter.

Στον 26χρονο Erickson Dimas-Martinez είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό η θανατική ποινή, για ληστεία και τη δολοφονία ενός 17χρονου αγοριού στο Άρκανσας το 2006.

ΟΗΕ: Τα ανθρώπινα δικαιώματα «έγιναν μεταδοτικά» χάρη στα κοινωνικά δίκτυα


Photo for this article
Η ύπατη αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νάβι Πιλάι, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εορτάζεται σήμερα, υποστηρίζει ότι το 2011 τα ανθρώπινα δικαιώματα «έγιναν μεταδοτικά» χάρη στην αυξανόμενη δυναμική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Το έτος 2011 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

NASA: Είδε κανείς τα σεληνιακά δείγματα;



Συμβαίνουν και στις καλύτερες διαστημικές υπηρεσίες. Η NASA - σύμφωνα με εσωτερικό επιθεωρητή - "έχασε" εκατοντάδες δείγματα από διαστημικά ταξίδια. Μεταξύ τους μετεωρίτες, πέτρες από τη Σελήνη κ.α.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Πωλ Μάρτιν, πολλά από τα δείγματα είχαν δοθεί προσωρινά σε επιστήμονες, οι οποίοι δεν τα επέστρεψαν ποτέ, ενώ άλλα απλά χάθηκαν. Μεταξύ αυτών και πολύ σπάνια δείγματα όπως αυτά από την πρώτη αποστολή στη Σελήνη το 1969.

Σαν Σήμερα...


11 Δεκεμβριου

Γεγονότα

1844: Ο δρ. Τζον Ριγκς εφαρμόζει για πρώτη φορά αναισθησία για την εξαγωγή δοντιού του συναδέλφου του δρ. Χόρας Γουέλς, χρησιμοποιώντας νιτρικό οξείδιο.
1866: Η Dial Square FC, μία ποδοσφαιρική ομάδα από το Γούλιτς, δίνει τον πρώτο αγώνα της και συντρίβει με 6-0 την Eastern Wanderers. Αργότερα θα γίνει πασίγνωστη σε Arsenal FC.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με θέμα τη ρύθμιση των χρεών των γεωργοκτηνοτρόφων

«Με τον Ν. 3816 «Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις» που αφορά συλλήβδην τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ρυθμίζονται τα δάνεια τα οποία έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα μετά την 30.6.2007 και μέχρι τη δημοσίευση του νόμου.

500.000 Ελληνες έβγαλαν έξω τα λεφτά τους

Με τον τρόπο αυτό δίνουν τη χαριστική βολή στη ρευστότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, που πνέει πλέον τα λοίσθια. Τα στελέχη των ξένων τραπεζών προσπαθούν να
εκμεταλλευτούν τη θολή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τη φημολογία περί δραχμής, που έχει γίνει πλέον η μόνιμη επωδός όλων των ξένων οίκων και αναλυτών τον τελευταίο χρόνο.

Η παρέμβαση και το μήνυμα του Κ. Στεφανόπουλου

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μία κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργαστεί για να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει». Αυτό είναι το σαφές μήνυμα που στέλνει σήμερα ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Κ. Στεφανόπουλος, γράφει ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει τα απαιτούμενα προσόντα, το κύρος και την αναγνώριση στο

Εκλογές το Πάσχα «βλέπει» η Ντόρα Μπακογιάννη

«Πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν περίπου γύρω στον Απρίλιο, δηλαδή γύρω στο Πάσχα, δεν μπορώ να σας το πω με ακρίβεια».

Αυτό δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου από τα Τρίκαλα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Κιλκίς


Φωτογραφία, αρχείο Internet
Τις πρώτες πρωινές ώρες (10-12-2011), στο 13ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Ποντοηράκλειας – Πολυκάστρου Κιλκίς, το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

Tι είναι αυτό που δεν αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι “απωθητικοί”; Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;

Έχετε έντονη δύσπνοια; Ελέγξτε τους πνεύμονές σας!


Ύπουλη ασθένεια είναι - όπως φαίνεται - η πνευμονική αρτηριακή πίεση, αφού οι ασθενείς δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία στα συμπτώματα με αποτέλεσμα όταν προσέρχονται στο γιατρό, να είναι πλέον αργά, τόνισε μεταξύ άλλων ο Καθηγητής Καρδιολογίας στο Παν. Θεσσαλονίκης κ. Χαρ. Καρβούνης με αφορμή δορυφορική διάλεξη για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση, που σχετίζεται με τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 7ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου "Εξελίξεις 2011 και Προοπτικές 2012 στην Καρδιολογία"

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ιδιότυπο καθεστώς δυαρχίας στο ΠΑΣΟΚ προωθούν κορυφαία στελέχη παρά την τοποθέτηση των κ. Α. Λοβέρδου και Μ. Χρυσοχοΐδη υπέρ της «καθαρής λύσης» εκλογής του διαδόχου του κ. Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος από τη βάση, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή. Το

Clasico αλά… Μπάρτσα

Μεγάλη νικήτρια στο clasico της Πριμέρα Ντιβιζιόν αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία άλωσε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-1. Οι «μερένχες» έκαναν το… λάθος να προηγηθούν μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο και το πλήρωσαν τρεις φορές από τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το νέο απόκτημα του νοσοκομείου Σερρών

Σε λίγες ημέρες το νοσοκομείο Σερρών θα αποκτήσει ένα νέο Ψυχιατρικό Τμήμα 1.000 τ.μ..

Την έγκριση σκοπιμότητας υπέγραψε τη περασμένη Τετάρτη (7/12) ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάρκος Μπόλαρης, κι έτσι δρομολογείται η διαδικασία ανάθεσης για την υλοποίηση του έργου

Keanu Reeves, Κύριος με "Κ" ...


Ο Keanu Reeves, όταν χρειάζεται κινείται για να πάει στην δουλειά του όπως όλοι οι απλοί πολίτες, με το metro.

Έτσι όταν σε μια στάση μπήκε μέσα μια κυρία και στάθηκε δίπλα του όρθια, της παραχώρησε τη θέση του, ως πραγματικός Κύριος, χωρίς να γνωρίζει ότι όλο αυτό το τράβαγε κάποιος με κινητό τηλέφωνο.

Οι διασημότερες φωτογραφίες "φαντασμάτων" του 20ου αιωνα!.


  
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν εχουν χαρακτηριστεί ως "οι 10 πιο διάσημες αυθεντικές φωτογραφίες φαντασμάτων" που έχουν καταγραφεί σε φωτογραφικό φιλμ τον 20 αιώνα. Το εντυπωσιακό με αυτές, είναι ότι έχουν ληφθεί δεκαετίες πριν από την εμφάνιση της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και του φυσικά του photoshop, αλλά και το ότι κάποιες είναι τόσο εμφανώς "ψεύτικες" που είναι απορίας άξιο γιατί μπήκαν στη λίστα των 10! Παραθέτουμε τις φωτογραφίες ξεκινώντας από το νούμερο 10 και τα συμπεράσματα δικά σας (κλικ στην καθεμία για μεγέθυνση).

Μόρα .. Εφιάλτης Της «Σκιάς» Ή Ένα Πραγματικό Φαινόμενο ;;


mora
Έχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή; Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση - αβοήθητος - χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους;
Πρόκειται για τον κόσμο των σκιών. Έναν κόσμο άυλο και παράλληλο, όπου κατοικεί η γριά μόρα και ο βραχνάς. Για το μυστήριο αυτό έχουν ερευνήσει πολλοί μελετητές του μεταφυσικού.

Μην βιαστείς να κάνεις… πονηρές σκέψεις!


perierga.gr - Μην βιαστείς να κάνεις... πονηρές σκέψεις!
Ο τρόπος που ένας σκιτσογράφος χρησιμοποιεί το μολύβι για να φτιάξει το σκίτσο του έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι πρώτες γραμμές που τραβάει μπορεί να σας… αποπροσανατολίσουν ως προς το τελικό περιεχόμενο της εικόνας. Κι αν νομίζετε πως μπορείτε να καταλάβετε από την αρχή τη θεματολογία του σκίτσου, μάλλον είστε γελασμένοι. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί μια «εικόνα να είναι χίλιες λέξεις», όμως πρέπει πρώτα να τη δεις ως το τέλος!

«Ellada, agapi mou»: άρθρο για την Ελλάδα στη Monde


Perierga.gr - "Ellada, agapi mou": Φιλελληνικό άρθρο στη Monde
Σε άρθρο του στην γαλλική εφημερίδα «Le Monde» με τίτλο «Ellada, agapi mou», ο Etienne Roland, πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγητής της ελληνικής αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris I Panthéon, καυτηριάζει την εικόνα που δίνεται για την χώρα μας από τα ξένα ΜΜΕ και όχι μόνο.
O καθηγητής εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας την οποία χαρακτηρίζει κοιτίδα του πολιτισμού.

Το τρισδιάστατο Τρίτο Ράιχ!


 Ήταν Φεβρουάριος του 2011, όταν ο αυστραλός σκηνοθέτης Philippe Mora, ανακοίνωσε πως ανακάλυψε δύο μικρά φιλμ προπαγάνδας από την προπολεμική ναζιστική Γερμανία, σε 3D! Ο Mora, εντόπισε τις ταινίες ενώ έκανε έρευνες στα γερμανικά Ομοσπονδιακά Αρχεία του Βερολίνου, για το ντοκιμαντέρ του, με θέμα το πώς οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τις ταινίες, ώστε να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και να χειραγωγούν τον γερμανικό λαό. 
  Οι ταινίες είχαν γυρισεί σε 35mm, με τη βοήθεια ενός πρίσματος που είχε τοποθετηθεί μπροστά σε δύο φακούς, ώστε να δημιουργηθεί η τρισδιάστατη ψευδαίσθηση στους θεατές. Η παραγωγή τους είχε γίνει από ανεξάρτητο στούντιο του Τρίτου Ράιχ, υπό την εποπτεία του υπουργού Προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς το1936, δηλαδή 17 χρόνια πριν οι τεχνολογία 3D, κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στις ΗΠΑ, το 1953!

«Κολλημένοι» με την μικρή οθόνη οι έλληνες έφηβοι


Eξάωρο μπροστά από τη μικρή οθόνη...

«Κολλημένοι» με την μικρή οθόνη είναι οι έλληνες έφηβοι, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, κάτι που έχει σημαντικές συνέπειες τόσο για την κοινωνικοποίησή τους όσο και για την υγεία τους. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας στους 6 εφήβους στη χώρα μας, περνά μπροστά σε μια οθόνη ηλεκτρονικής συσκευής τουλάχιστον 6 ώρες αριθμός που έχει τριπλασιαστεί την τελευταία πενταετία...