Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Δίπλωμα οδήγησης: Ανατροπή – Τι ισχύει για τους άνω των 74 ετών

Σε ισχύ θα παραμένει η άδεια οδήγησης των άνω των 74 ετών μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη, σε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας.

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια

undefined
Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφέροντας ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να

Tο ΑΠΘ παρέδωσε καινοτόμο σύστημα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των μαθητών με ειδικές ανάγκες στο Κιλκίς

undefined
Στα Ειδικά Εργαστήρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), τα παιδιά με νοητική υστέρηση διάφορων βαθμών αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την ένταξή τους στον κοινωνικό ιστό. Η ερευνητική ομάδα R4A (Robotics 4 All) του ΑΠΘ επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς και παρέδωσε το καινοτόμο

Μητσοτάκης: Συμβούλιο περιφερειαρχών κάθε δύο μήνες στο Μαξίμου

mitsotakis-sumboulio-perifereiarxwn-kathe-duo-mines-sto-maksimouΤην πρόθεσή του να θεσπίσει Συμβούλιο Περιφερειαρχών που θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες στο Μαξίμου ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε με τους 13 περιφερειάρχες που εξελέγησαν πριν λίγες μέρες.

Η τελευταία εμφάνιση Βενιζέλου στη Βουλή: Τον χειροκρότησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χαιρέτησε βουρκωμένος

Βενιζέλος στη Βουλή με φόντο κόκκινο χαλίΜε μια συγκινησιακά φορτισμένη υπερκομματική ομιλία θέλησε να κλείσει (σ.σ. προς το παρόν) την 26χρονη συνεχή παρουσία του στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Δεν θα είμαι μέλος της επόμενης Βουλής, αλλά θα