Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τον Τύπο: Οι αιχμές για τα ΜΜΕ

Νέο σποτ με αφορμή την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο νέο της σποτ η Κουμουνδούρου αφήνει - για μία ακόμη φορά - αιχμές κατά των ΜΜΕ στον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και ασκώντας κριτική απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοχύρωτη η Χαλκιδική

Χαλκιδική: Προέχει η υγεία όλων λένε οι ξενοδόχοι – Κατεπείγουσα η ...Καμιά προετοιμασία στο σύστημα υγείας για να υποδεχθεί το τουριστικό κύμα, καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. ● Αρνητικό ρεκόρ και πάλι χτες με 269 διαγνώσεις. ● 75 υγειονομικοί θετικοί στον Covid-19.

Τα 2 τρισ. στερλίνες ξεπέρασε το βρετανικό δημόσιο χρέος

Τα 2 τρισεκατομμύρια στερλίνες υπερέβη το δημόσιο χρέος της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η κυβέρνηση αύξησε τις δημόσιες δαπάνες για να αντιμετωπίσει την πανδημία του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στέλνουν τέσσερα F-16 στη Σούδα - Με πρωτοβουλία Φλώρου

 

Από ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του enikos.gr, ως αποτέλεσμα των τηλεφωνικών επαφών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον ομόλογό του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αντιστράτηγο Χαμάντ Μοχάμεντ Θανί Αλ Ρουμαϊθί (Hamad Mohammed Thani Al-Rumaithi) και τις άριστης σχέσης που έχουν

Αυτή ήταν η έκπληξη του Ερντογάν: Η Τουρκία έχει κάνει τη μεγαλύτερη ανακάλυψη φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Bloomberg με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανακοινώνει πριν από λίγο ότι «η Τουρκία έχει κάνει τη μεγαλύτερη ανακάλυψη φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα».

Έτσι θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στα πανεπιστήμια

Τι προβλέπεται για τη χρήση μάσκας και τους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού.Με υποχρεωτική τη χρήση μη ιατρικής μάσκας για φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό σε όλους του χώρους των ΑΕΙ θα πραγματοποιηθεί η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στα

Άρης: Ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση του Γκάμα- Τον υποδέχθηκε ο Ένινγκ στα 3-5 Πηγάδια

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπρούνο Γκάμα για ακόμη δύο χρόνια!

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ (20/8/2020): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Συνάντηση Μακρόν-Μέρκελ: Οι επιθέσεις στα κυριαρχικά δικαιώματα χωρών τις Ε.Ε. δεν γίνονται δεκτές

Γαλλία και Γερμανία συμφωνούν στην ανάγκη να διαφυλαχθεί ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο. Οι δηλώσεις Μακρόν και Μέρκελ για την Ανατ. Μεσόγειο.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη πρέπει να προστατεύει την κυριαρχία των μελών της στην Ανατολική Μεσόγειο, όταν τίθεται υπό αμφισβήτηση.