Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Εννέα επενδυτικά σχήματα για την εκμετάλλευση της Εγνατίας Οδού

ennea-ependutika-sximata-gia-tin-ekmetalleusi-tis-egnatias-odouΜε τη συμμετοχή 9 επενδυτικών σχημάτων έληξε το απόγευμα η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (α' φάση), για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, ενδιαφέρον

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη - Μπιναλί Γιλντιρίμ στο Μόναχο

mitsotakis-sunantiseis-me-kourts-gilntirim-kai-labrofΣυνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του Munich Security Conference.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Τούρκος Υπουργός

O ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στη Λαμία

undefined
Με δύο κεφαλιές των Πέλκα και Μαουρίσιο σε διάστημα πέντε λεπτών (56΄-61΄), ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του παίρνοντας τη νίκη με 2-0 στο ΔΑΚ Λαμίας απέναντι στην τοπική ομάδα, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ

undefined
Η ΑΕΚ νίκησε 88-83 τον Ολυμπιακό στον 43ο τελικό που έγινε στο κλειστό "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.Η Ένωση πήρε το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2001, επιστρέφοντας στους τίτλους. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά στην

Κυριάκος Μερελής : Η θέση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) για την ρύθμιση των 120 δόσεων!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος ΜερελήςΠολλά τα εμπόδια για τη ρύθμιση των 120 δόσεων.Οι προτάσεις του ΕΕΘ για μία καλύτερη διαδικασία
Εξαιρετικά θετική θεωρεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τη ρύθμιση των 120 δόσεων, που την

Νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου στον ΟΛΘ

Νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου στον ΟΛΘΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΟΛΘ ΑΕ, το οποίο εκλέχτηκε την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ, έχει ως εξής:

Σίμος Δανιηλίδης : Προτείνει πάρκο Υγείας στο πρώην στρατόπεδο "Καρατάσου"

Αποτέλεσμα εικόνας για σίμος δανιηλίδης
Την πρότασή του για δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Πάρκου Υγείας στη δυτική Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στον πρώην στρατόπεδο «Καρατάσου» επαναφέρει με δήλωσή του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Λέσβος: Αναβίωσε το έθιμο της περικεφαλαίας στην Αγιάσο -Με επικεφαλής τον «Μεγαλέξαντρο»

Αναβίωσε το έθιμο της περικεφαλαίας στην Αγιάσο (Φωτογραφία: ΑΠΕ)Το έθιμο της περικεφαλαίας αναβίωσε στις γειτονιές της ορεινής Αγιάσου, στη Λέσβο, το βράδυ της Παρασκευής.Ενας «αγερμός» (μεγάλη παρέα) από «ιμτσούνις» (μουτσούνες) με επικεφαλής το «Μεγαλέξαντρο», τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια και τα «φαλλικά τριψίματα» (αποκριάτικα

Ποιος είναι ο «καμικάζι» Σοσιαλδημοκράτης που κρατά το μέλλον της Μέρκελ στα χέρια του

Ποιος είναι ο «καμικάζι» Σοσιαλδημοκράτης που κρατά το μέλλον της Μέρκελ στα χέρια τουΤο όνομά του το πήρε από τον Βρετανό πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Κέβιν Κίγκαν, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή το 1978 για την ομάδα του Αμβούργου, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια. Χιλιάδες αγόρια που γεννήθηκαν εκείνα τα χρόνια στη Γερμανία βαφτίστηκαν Κέβιν.