Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ποιοι θα λάβουν εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ

Εγκρίθηκε η χορήγηση από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, α) σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της επιχείρησης «THEROS INTERNATIONAL GAMING INC», που,

Συνεχίζεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων: Πόσες είναι χρεωστικές και πόσος ο μέσος φόρος

Συνεχίζεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων: Πόσες είναι χρεωστικές και πόσος ο μέσος φόροςΠερίπου 2 εκατ. φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί από τις 28 Μαρτίου έως σήμερα. Από αυτές που έχουν εκκαθαριστεί, οι 1.164.885 δηλώσεις είναι μηδενικές, οι 470.692 χρεωστικές και οι

Ετοιμάζουν νέο «δώρο» για τους συνταξιούχους

Ετοιμάζουν νέο «δώρο» για τους συνταξιούχουςΔύο διαφορετικά σενάρια για την οικονομική ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων εξετάζει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει την περικοπή του ΕΚΑΣ στο δεύτερο πακέτο θετικών μέτρων.

Ο Παύλος Γερουλάνος στο βανδαλισμένο εκλογικό κέντρο του Μπακογιάννη: «Καμία ανοχή!»

Ο Παύλος Γερουλάνος στο βανδαλισμένο εκλογικό κέντρο του ΜπακογιάννηΤο προεκλογικό περίπτερο του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που υπέστη βανδαλισμούς από αντιεξουσιαστές την Τρίτη, επισκέφθηκε ο συνυποψήφιός του, Παύλος Γερουλάνος.

Ευρωεκλογές 2019: Κυμπουρόπουλος, Παπαδημούλης και Ανδρουλάκης πρώτοι στη μάχη του σταυρού

Από αριστερά: Κυμπουρόπουλος, Μεϊμαράκης, Παπαδημούλης, Αρβανίτης, ΑνδρουλάκηςΣκληρή είναι η μάχη του σταυρού για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων, ενόψει ευρωεκλογών. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ποιοι προηγούνται από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.