Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Βενιζέλος από Θεσσαλονίκη: Το μνημόνιο αυτό είναι χωρίς τέλος, συνεχίζεται επ'άπειρον

Η παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου με τίτλο «Μετασχηματισμοί του κράτους και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Διδάγματα της οικονομικής κρίσης: Η ελληνική περίπτωση», πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο δημαρχείο της

Έλληνας δημοσιογράφος σοκάρει: Εχω καρκίνο, πάω στην Ελβετία για ευθανασία

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, γνωστός και από την τηλεπαρουσίαση πολιτικών εκπομπών, πολυγραφότατος μεταφραστή και επιμελητή εκδόσεων αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, «Εχω καρκίνο και πεθαίνω σε δύο μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλόνισε ο Σεντελίδης για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του: Δε θα αλώσουν την ψυχή μου!

Ο Μάκης Σεντελίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου και ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Σπύρου Παπαθανασάκη μιλώντας στο "Αθλητικό Μetropolis 95,5" αναφέρθηκε στοπεριστατικό εμπρησμού του αυτοκινήτου του χθες αργά το βράδυ.

"Φύλλο και φτερό" τα οικονομικά στοιχεία των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

Στον έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων που αφορούν στις δαπάνες των νοσοκομείων του ΕΣY των δύο υγειονομικών περιφερειών της Θεσσαλονίκης, θα προχωρήσει ο γενικός επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ Σταύρος Ευαγγελάτος, ο οποίος

Νομικά θα κινηθούν φορείς και επιχειρήσεις της Κ. Μακεδονίας κατά της απεργίας στον ΟΛΘ

Αγωγή κατά των συνδικαλιστικών φορέων στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης καταθέτουν φορείς και επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας.Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης οι φορείς τόνισαν τις επιπτώσεις από

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...

Το ταξιδιωτικό site touropia.com δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει
χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα η Ελλάδα είναι διάσημη για τις εντυπωσιακές παραλίες.
Δείτε ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα:

ME AIXMEΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ

Παραιτήθηκε από τη θέση του υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο Ιωάννης Δούκας, εκφράζοντας, με αυτό τον τρόπο, τη διαφωνία του στην πολιτική που ασκείται στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης.

Στην επιστολή παραίτησής του επισημαίνει τα εξής:

Μεγαλώνει το ΠΑΣΟΚ – Εγκαινιάζει νέα γραφεία η Φώφη Γεννηματά.

Το ΠΑΣΟΚ μετά από καιρό δείχνει να ηρεμεί και να βρίσκει βηματισμό, κάνει άνοιγμα στο κόσμο και εγκαινιάζει νέα γραφεία σε περιοχές που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν.
Τα νέα εγκαίνια των γραφείων θα πραγματοποιηθούν την

Παπανδρέου: Οι δανειστές μας έδεσαν στην κάθε λεπτομέρεια

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύτηκε με τους Θεσμούς και κυρίως για το αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης, άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου. 

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ KALOE VITAL

Ποια Μύκονος; Η Χαλκιδική στην κορυφή των προτιμήσεων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ένα ακόμη τριήμερο πλησιάζει και καθώς βρίσκεται εντός της καλοκαιρινής σεζόν, φαίνεται να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητα.

Ποια μέρη φαίνεται να προτιμούν οι Έλληνες γι’ αυτό το τριήμερο;

Deutsche Bank: Καταστροφή το Βrexit για τη Βρετανία

Deutsche Bank: Καταστροφή το Βrexit για τη Βρετανία
Ο πρόεδρος της Deutsche Bank, Paul Achleitner, προστέθηκε στους ηγέτες της παγκόσμιας τραπεζικής που προειδοποιούν για τις πιθανές συνέπειες του Brexit.

Ένα «ναι» στην έξοδο από το μπλοκ την επόμενη εβδομάδα θα αποτελέσει «οικονομική καταστροφή για 

Eurostat: Ρεκόρ ακρίβειας στην Ελλάδα σε γάλα, αβγά, ψωμί και ψάρια


Αποτέλεσμα εικόνας για gala abga psomiΗ δεύτερη ακριβότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στα αβγά ήταν η Ελλάδα το 2015, ενώ συνολικά το επίπεδο τιμών των τροφίμων διαμορφώθηκε πάνω από τον μέσο κοινοτικό όρο.

Η τροπολογία Μουζάλα διασπά την κυβέρνηση

mouzalasΗ τροπολογία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τις απελάσεις που εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νομοσχέδιο προκαλεί ιδιαίτερες εντάσεις στο κυβερνητικό σχήμα.
Η τροπολογία, μετά από το σίριαλ κατατίθεται, αποσύρεται, επανακατίθεται, προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση βουλευτών της

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Πενήντα θέσεις για την αλλαγή πολιτικής

Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) προχώρησε στη δημοσιοποίηση 50 νέων θέσεων-βημάτων για την αλλαγή πολιτικής.
Οι θέσεις έρχονται μετά την επεξεργασία της πρότασης για μια εθνική γραμμή εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια, την παραγωγική

Η φυτοφαγική διατροφή μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διαβήτη

Η φυτοφαγική διατροφή μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διαβήτηΗ διατροφή που είναι φυτοφαγική και περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, όσπρια, πλήρη δημητριακά και ξηρούς καρπούς, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Ποιοι πολιτικοί πήγαν στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)Δεν ήταν πολλοί οι εν ενεργεία βουλευτές που βρέθηκαν στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τετάρτης, στη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης- ο οποίος δεχόταν διαρκώς αιτήματα για selfies

Συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» -Χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα, το απόγευμα της Τετάρτης, στη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε», εν μέσω της πολιτικής αντιπαράθεσης που είχε ξεσπάσει με αφορμή τη συγκεκριμένη κίνηση των πολιτών.