Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Χάρης Δούκας : «Στόχος μου είναι να εφαρμόσω ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης»

Ο νέος δήµαρχος Αθηναίων ανοίγει τα χαρτιά του και µιλάει για τις διαρκείς προκλήσεις και τα άµεσα σχέδιά του για την πρωτεύουσα.

Μητσοτάκης: ΠαΣοΚ σώσε μας!

«Πήρα 41% αλλά βάλτε πλάτη», θα μπορούσε να είναι το μήνυμα, της χθεσινής συνέντευξης του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη προς την Αντιπολίτευση.

Κοινή παρέμβαση Παυλόπουλου-Βενιζέλου: Αντισυνταγματικός ο νόμος για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

ekdilosi-forologiko5_02707.jpgΚοινή παρέμβαση σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του νόμου που αφορά στην φορολόγηση των Ελευθέρων Επαγγελματιών έκαναν στην εκδήλωση υπό τον τίτλο «Αντιστανταγματικότητες του Νέου Φορολογικού Νόμου», ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η ΕΕ διέρχεται τριπλή κρίση: δημοκρατίας, λειτουργίας, ταυτότητας - Τα ερωτήματα της Ρ. Δούρου για τις προτεραιότητες της Βελγικής Προεδρίας της ΕΕ στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής

“Σήμερα η ΕΕ διέρχεται τριπλή κρίση: κρίση δημοκρατίας, κρίση λειτουργίας, κρίση ταυτότητας. Το γεγονός ότι από τη Σουηδία ως την Ιταλία, η ακροδεξιά, καλπάζει είναι αποκαλυπτική.

«Μαύρη τρύπα» 1 δισ. ευρώ στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) - Ψάχνουν να βρουν πού πήγαν

Προέβλεπαν πλεόνασμα αλλά τελικά κατάφεραν να γράψουν ένα τεράστιο έλλειμμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΑΕΔ. Είναι η πρώτη φορά στα 70 χρόνια λειτουργίας του φορέα, που επί κυβέρνησης ΝΔ μετονομάστηκε σε ΔΥΠΑ.

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια το μεσημέρι ενάντια στη λειτουργία τους – Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο

Με συγκέντρωση στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια και ανάλογες κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις, φοιτητικοί σύλλογοι, αλλά και σύλλογοι διδασκόντων στα Πανεπιστήμια, εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων που προωθεί η κυβέρνηση.