Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Το «Παπαγεωργίου» φέρνει κοντά υπουργείο Υγείας και Δήμο Θεσσαλονίκης

Το «Παπαγεωργίου» φέρνει κοντά υπουργείο Υγείας και Δήμο ΘεσσαλονίκηςΣυνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, θα επιδιώξει αντιπροσωπεία του δήμου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Η απόφαση για συνάντηση με τον υπουργό ελήφθη ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου

Σήμα Ντράγκι: Μην βάζετε φόρους, μειώστε τις δαπάνες


sima-ntragki-min-bazete-forous-meiwste-tis-dapanesΈντονο προβληματισμό προκαλεί στην Αθήνα η δημοσιοποίηση μελέτης της ΕΚΤ σύμφωνα με την οποία η δημοσιονομική προσαρμογή μέσω αύξησης των φόρων έχει αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Όπως αναφέρουν οι οικονομολόγοι της ΕΚΤ, μια πολιτική βασισμένη στην μείωση των

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Καβγάς με το κρυφτούλι της κυβέρνησης για το Ελληνικό

Έλαμψε εκ νέου δια της απουσίας του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από τη Βουλή ο οποίος για δεύτερο συνεχή μήνα αρνείται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για την αξιοποίηση του Ελληνικού που έχει υποβάλει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
«Είναι η έβδομη εβδομάδα μέσα σε δύο μήνες που ο υπουργός Οικονομικών δεν

Συνάντηση Αποστόλου με Λούκα Κατσέλη για την «κάρτα του αγρότη»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε σήμερα τις απαραίτητες διαδικασίες για την κατοχύρωση του ονόματος «κάρτα του αγρότη».
Στόχος είναι η χρηματοδότηση της παραγωγικής διαδικασίας και η παροχή ρευστότητας στην αγροτική

Του Γιάννη Μαγκριώτη : Θυμίζει Καραμανλή του 2009 ο Καμμένος, ζητώντας εκλογές!

Πριν μερικές ήμερες σε ένα άλλο άρθρο μου με τίτλο "Και τώρα τι κάνουμε μπροστά στα αδιέξοδα της χώρας;'',έλεγα πως:"Μέχρι το καλοκαίρι, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Η κυβέρνηση, ή θα εκβιάσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, για μοιραστεί τις ευθύνες,  ή θα πάει σε εκλογές, με τον

Ραχήλ «καρφώνει» Σταθάκη: Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια;

Ραχήλ «καρφώνει» Σταθάκη: Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια;Ενα αιχμηρό σχόλιο για τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη έκανε μέσω τουίτερ η Ραχήλ Μακρή, «καρφώνοντάς» τον ταυτόχρονα και για το Πόθεν Εσχες αλλά και για τις δηλώσεις του για την αξιολόγηση.

Την Πέμπτη οι προκηρύξεις για τα 4 νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Την Πέμπτη οι προκηρύξεις για τα 4 νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου εκδίδονται οι προκηρύξεις για τα 4 πρώτα προγράμματα επιδότησης του νέου ΕΣΠΑ σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας. Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υποικ, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στις 14:30, στον 3ο όροφο του

Zωή Kωνσταντοπούλου: «Γιατί φώναξα στον Τσίπρα για το ελικόπτερο»

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανοίγει τα χαρτιά της στο «ΘΕΜΑ» και μιλάει για το άγνωστο παρασκήνιο των ζυμώσεων έως την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, ενώ αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός έμοιαζε «άβουλος... σαν χαμένος» τις δραματικές ημέρες του δημοψηφίσματος

Να φωτίσει όλες τις σκοτεινές πτυχές των πιο κρίσιμων ίσως στιγμών, κατά τις οποίες η

Μηλιός κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Άκρως επικίνδυνη η ταύτιση κοινωνικών αντιδράσεων με ακροδεξιούς»

Ο πρώην υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός άσκησε έντονη κριτική στους παλιούς συντρόφους του, σχετικά με τις δηλώσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος για τις κοινωνικές αντιδράσεις στον αγροτικό κλάδο αλλά και στη δημιουργία δομών, όπου θα καταγράφονται και θα ταυτοποιούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Να αποσυρθούν τα ΜΑΤ από την Κω ζητά το ΠΑΣΟΚ

«Η συνεχιζόμενη και εντεινόμενη αναταραχή και κλιμάκωση στην Κω πρέπει να σταματήσει αμέσως γιατί διασύρει τη χώρα, το νησί και τους κατοίκους του» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει:

Με πτώχευση χειρότερη απο την Αργεντινή κινδυνεύει η Βενεζουέλα

Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία, χειρότερης ακόμη κι από αυτήν της Αργεντινής το 2001 βρίσκεται η Βενεζουέλα μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.
Σύμφωνα με το CNBC οι αναλυτές είναι σχεδόν σίγουροι ότι η Βενεζουέλα θα βρεθεί μπροστά στη χρεοκοπία μέσα στο 2016, καθώς ο πληθωρισμός χτυπά

Πόσο πιθανό είναι το σενάριο για «τέταρτη φορά...κάλπες»

Ένα χρόνο μετά την εκλογή του στο τιμόνι της χώρας και έξι και πλέον μήνες μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου ο πρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας, όντας αντιμέτωπος με τις προσδοκίες που ο ίδιος καλλιέργησε στο εκλογικό σώμα, προκειμένου να ανατρέψει το αρνητικό για τον ίδιο και την κυβέρνηση κλίμα βγάζει από το συρτάρι του ένα Plun

Αυτοψία στα κέντρα κράτησης μεταναστών στη Λέσβο από το Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από το πρωί  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης,
Μάλιστα από νωρίς σήμερα έχουν φτάσει δεκάδες βάρκες που μεταφέρουν εκατοντάδες ανθρώπους από τα τουρκικά παράλια, με αφορμή και τον καλό καιρό που επικρατεί.
Ο κύριος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε για το

Ιστορικό κραχ στο Χρηματιστήριο! -Λόγω πολιτικής αβεβαιότητας

Θεαματική βουτιά καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία «βυθίζεται» κάτω από τα επίπεδα των 500 μονάδων, στα χαμηλότερα επίπεδα που έχει βρεθεί ποτέ επί ευρώ(!), με τις τραπεζικές μετοχές να δέχονται τα πυρά των πωλητών.

Απειλούν τους βουλευτές της Κρήτης οι αγρότες του νησιού

Οι αγρότες της Κρήτης έστειλαν σήμερα το πρωί μήνυμα προς όλους τους βουλευτές του νησιού.
Εκπρόσωποι τους από το μπλόκο του Ηρακλείου μιλώντας στο ΣΚΑΪ ξεκαθάρισαν πως θα κλείσουν όλα τα πολιτικά γραφεία βουλευτών στο νησί αν ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.