Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εξι μήνες φυλακή στον Μπούτα και άλλους δύο αγρότες -Για τα μπλόκα του 2013

Στην αντεπίθεση οι αγρότες - Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρίΜε εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκαν πρωτόδικα τη Δευτέρα από δικαστήριο της Λάρισας, τρεις αγρότες που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του μπλόκου της Νίκαιας το 2013.
Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας

Από το Βελλίδειο η Γεννηματά : «Θα σπάσουμε το δίπολο που προσπαθούν να χτίσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ»

Φωτογραφία του χρήστη George Arvanitidis.Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Θεσσαλονίκη γεμίζοντας ασφυκτικά το Βελλιδειο . Είναι η πιο μαζική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπως επισήμαναν τοπικά στελέχη.
Στην ομιλία της στο Βελλίδειο, η επικεφαλής της

Το νέο κόμμα της Δημοκρατικής Ευθύνης

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν στην Αθήνα, παρουσία 725 συνέδρων της από όλη την Ελλάδα, διεξήγαγε το ιδρυτικό της συνέδριο η Δημοκρατική Ευθύνη το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου. 
 
Η πολιτική κίνηση που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2016

Γεγονός οι δωρεάν δηλώσεις ΟΣΔΕ με πρώτο διδάξαντα την ΕΑΣ Βόλου

Καταλυτικά αναμένεται να επιδράσει η απόφαση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου, για δωρεάν δηλώσεις ΟΣΔΕ από τους αγρότες.Την απόφασή της να θέσει δωρεάν, δηλαδή χωρίς κανένα απολύτως κόστος, στη διάθεση των αγροτών της περιοχής τον υπηρεσιακό μηχανισμό (συνεργεία) για την παραλαβή, συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Στα 5.600 ευρώ πέφτει το αφορολόγητο για άγαμους αγρότες

Κάλεσμα Κόκκαλη σε αγρότες για συνδιαμόρφωση θέσεων για την Κοινή Αγροτική ΠολιτικήΣε σημαντική μείωση του αφορολόγητου ορίου για αγρότες, μισθωτούς και συνταξιούχους φαίνεται ότι έχουν καταλήξει κυβέρνηση και δανειστές, με τη συμφωνία ωστόσο που θα ανοίξει το δρόμο για την επιστροφή του τεχνικού κλιμακίου στην Αθήνα να παραμένει στον αέρα κυρίως εξαιτίας των εκκρεμμοτήτων σε

Εννέα στις 10 επιχειρήσεις απορρίπτονται από προγράμματα ΕΣΠΑ λόγω έλλειψης πόρων

Εννέα στις δέκα μικρομεσαίες επιχειρήσεις απορρίπτονται από προγράμματα ΕΣΠΑ λόγω έλλειψης κονδυλίων ενώ για τον ίδιο λόγο μόλις μία στις 15 επενδυτικές προτάσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοπασχόλησης πτυχιούχων

Εκρηξη στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης -Εως 10 νεκροί & τουλάχιστον 25 τραυματίες

Φωτογραφία: APΙσχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 14:30 τοπική ώρα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Οι έως τώρα πληροφορίες, που αλλάζουν διαρκώς κάνουν λόγο για τουλάχιστον 9 νεκρούς και τουλάχιστον 25 τραυματίες. 

Ήρθε και πιάνει δουλειά από σήμερα ο Τέιλορ

Ήρθε και πιάνει δουλειά από σήμερα ο ΤέιλορΑπό χθες (02/04) το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ζερμέν Τέιλορ, ο οποίος από σήμερα μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις.
Την πρώτη του προπόνηση ως καλαθοσφαιριστής του Άρη θα

Διευκρινίσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης: Σε ποιους θα δοθεί - Όλα τα κριτήριαΤην 28η Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε, ουσιαστικά, χωρίς προβλήματα, η πρώτη πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύς.

Λιγότερα τα ντόπια αρνιά το φετινό Πάσχα, σε καλύτερες τιμές ελπίζουν οι παραγωγοί

Αποτέλεσμα εικόνας για κτηνοτροφιαΟι πιέσεις των τελευταίων χρόνων στις τιμές των αμνοεριφίων, σε συνδυασμό με τα ισχνά οικονομικά των νοικοκυριών που περιορίζουν την κατανάλωση, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία στους παραγωγούς ότι η αγορά του Πάσχα θα δώσει ανάσα στο εισόδημά τους.

Ακόμα κλειστό το σύστημα αξιολόγησης στους Νέους

Παράταση οριστικοποίησης ηλεκτρονικών αιτήσεων για νέους αγρότεςΝα προχωρήσει αμέσως τις διαδικασίες ώστε να «ανοίξει» το πληροφοριακό σύστημα για να ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων των Νέων Αγροτών, ζήτησε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αν το σύστημα δεν ανοίξει σύντομα, δημιουργείται κίνδυνος να

Η Φώφη Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΣΟΚ.

Νέα, απλούστερη διαδικασία αδειοδότησης για τις επιχειρήσεις μεταποίησης τροφίμων και ποτών

Νέα, απλούστερη διαδικασία αδειοδότησης για τις επιχειρήσεις μεταποίησης τροφίμων και ποτώνΜε απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση τις προηγούμενες ημέρες, απλουστεύεται η διαδικασία αδειοδότησης των επιχειρήσεων στον, κρίσιμο για την ελληνική οικονομία, τομέα μεταποίησης τροφίμων και ποτών.