Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΔΟΛ-κυβέρνησης: «Στήνουν βρώμικο '16» στο εξώφυλλο

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΔΟΛ-κυβέρνησης: «Στήνουν βρώμικο '16» στο εξώφυλλοΤρεις μέρες πριν από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζεται ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.

Δημοσκόπηση Alco: Μπροστά η ΝΔ με 3,8% καταποντίζεται η κυβερνητική συμμαχία

Για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες η ΝΔ καταγράφει σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, καθώς σε νέα για το Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα» η διαφορά φτάνει το 3,8%.
Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου η Alco στη δημοσκόπηση της κατέγραψε:

Αποφασίστηκε η δημιουργία νέου κυβερνητικού οργάνου για το μεταναστευτικό

ypourgiko5Μετά την χθεσινή συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό, έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη και αποφασίστηκε η σύσταση κυβερνητικού συμβουλίου προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής.
Αυτό το όργανο θα συσταθεί με υπουργική απόφαση και θα έχει πρόεδρο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΑΝΕΛ: Να παραιτηθεί ο Μουζάλας

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη (MEGA) τόνισε:
«Το όλο θέμα θα λυθεί με την επιστροφή του πρωθυπουργού και του υπουργού “Αμυνας από το εξωτερικό. Η διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ δεν αφορά στο έργο του κ. Μουζάλα, αφορά στη χρήση του όρου «Μακεδονία»

Δυναμική πολιτική παρουσία του Κινήματος στην Καλαμάτα!


Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, που πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική Ομάδα πρωτοβουλίας του Κινήματος.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο συνεδριακή αίθουσα του

Παραλής Γιώργος : H μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σε ανοιχτή γραμμή

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σε ανοιχτή γραμμήΟι συζητήσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος φαίνεται πως προχωρούν με ρυθμούς χελώνας. Πολλοί δηλώνουν απογοητευμένοι από την πρόοδο στο συγκεκριμένο θέμα. Κι όμως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα στελέχη φαίνεται πως ξεπερνούν τις αγκυλώσεις των ηγεσιών.

Τι αποφάσισε σήμερα η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων

agrotes_-708_.jpgΣύσκεψη των 68 μπλόκων που συντόνισαν την αγωνιστική δράση τους στην τελευταία αγροτική κινητοποίηση, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μάρτη, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
Στη σύσκεψη έγινε συζήτηση για:

ΓΕΜΙΣΕ ΨΥΛΛΟΥΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ...

Εκτός από τη σκληρή μάχη που δίνει καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες
το προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς για να περιθάλψει τους εκατοντάδες πρόσφυγες από την Ειδομένη και τις γύρω περιοχές, πλέον καλείται να αντιμετωπίσει και τους ψύλλους!

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου,

Αρχισε η εκκένωση των νησιών του Αιγαίου από πρόσφυγες -Τους στέλνουν στη Βόρεια Ελλάδα

Αρχισε η εκκένωση των νησιών του Αιγαίου από πρόσφυγες -Τους στέλνουν στη Βόρεια ΕλλάδαΗ εκκένωση των νησιών του Βορείου Αιγαίου από πρόσφυγες και μετανάστες ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου.
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», όπου επιβιβάζονται όσοι φιλοξενούνται στα hotspot σε Μόρια και Καρατεπέ. Ανάλογη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και

Κουτσούμπας: Φοβάμαι ότι 46.000 πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα

Σε συνέντευξή του στο «Ε» ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε:
«Και για το ασφαλιστικό σύστημα, το συνταξιοδοτικό, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, φορολογικό κλπ. ουσιαστικά μπαίνει ταφόπλακα σε οποιοδήποτε απ” αυτό που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν, ως στοιχειώδες δικαίωμα του εργαζόμενου, των λαϊκών στρωμάτων. Αυτό είναι το

Θεοδωράκης: Ο θίασος Καμμένου κόβει εισιτήρια με τη λέξη Μακεδονία

Δριμεία επίθεση στους ΑΝΕΛ εξαπολύει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στην αντίδραση του προέδρου στο θέμα του Γιάννης Μουζάλα.
Ο κ, Θεοδωράκης κάνει λόγο για μάχη εσωτερικής κατανάλωσης, καθότι «έξω» η μάχη χάνεται.

Η απάντηση της Γεννηματά στον Παπανδρέου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο τραπέζι της δικής μας συζήτησης

Στην επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία ζήτησε να μπει και ο ΣΥΡΙΖΑ στο τραπέζι της συζήτησης για την μεγάλη κεντροαριστερά, απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. "ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο τραπέζι της δικής μας συζήτησης, γιατί εμείς μιλάμε για την ανασυγκρότηση του χώρου ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ", απάντησε η κ.Γεννηματά μέσω της πρωινής εκπομπής του

Γεννηματά:Δύσκολα θα εφαρμοστεί στη πράξη η συμφωνία

Τις γκρίζες ζώνες σχετικά με το τι θα απογίνουν οι 45.000 πρόσφυγες και μετανάστες που θα παραμείνουν στην Ελλάδα και των μελλοντικών απαιτήσεων της Τουρκίας ανέδειξε η κ. Φώφη Γεννηματά αν και αναγνώρισε ως θετικό την επίτευξη συμφωνίας.  

Λεβέντης κατά Τσίπρα:Χρησιμοποιούν τη...διαπλοκή όπως η σουπιά το μελάνι

Ανόητη θριαμβολογία επί των ερειπίων χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης όσα είπε ο πρωθυπουργός για τη συμφωνία με την Τουρκία στο προσφυγικό ενώ απέδωσε στην υστέρηση των ΑΝ.ΕΛ στις δημοσκοπήσεις τη διόγκωση από τον Πάνο Καμμένο

Συνετρίβη αεροσκάφος Boeing στη Ρωσία, Κύπριος ο πιλότος

sunetribi-aeroskafos-boeing-sti-rwsia-kai-oi-61-epibainontes-nekroiΗ αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους flydubai επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός από τα αεροπλάνα της νωρίς σήμερα το πρωί στη νοτια Ρωσία, καθώς και τον νεώτερο απολογισμό των 62 νεκρών επιβαινόντων που ανακοινώθηκε από τις ρωσικές αρχές.

Η Λέσβος στη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Η Λέσβος στη φανέλα της Μπαρτσελόνα Μετά την Αντζελίνα Τζολί, η Λέσβος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τα άλλα αστέρια της Μπαρτσελόνα! Τις βάσεις για τη συνεργασία με έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του κόσμου έθεσε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο οποίος την

Απάντησε στην επιστολή Γεννηματά ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου απάντησε σχεδόν άμεσα στην επιστολή της Φώφης Γεννηματά.
«Κρούεις ανοιχτές θύρες», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απαντητική του επιστολή ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία απηύθυνε πρόσκληση για διάλογο τόσο στον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών όσο και στον επικεφαλής του

Ενταση στην Ειδομένη-Ξέσπασαν οι πρόσφυγες μετά την απόφαση της Συνόδου

Ενταση στην Ειδομένη-Ξέσπασαν οι πρόσφυγες μετά την απόφαση της Συνόδου [εικόνες] Ένταση, διαμαρτυρίες, μικρά παιδιά με χάρτες τις Ευρώπης αλλά και συνθήματα που γράφουν «ευχαριστούμε που κλείσατε τα σύνορα» συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί αυτήν την ώρα στην Ειδομένη στον απόηχο της απόφασης της Συνόδου Κορυφής.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αυτά τα επαγγέλματα θα έχουν ζήτηση τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αυτά τα επαγγέλματα θα έχουν ζήτηση τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα [λίστα]Κατασκευές, εστίαση, αγροτοκτηνοτροφία, μεταφορές και υγεία είναι οι πέντε κλάδοι που θα εμφανίσουν τη μεγαλύτερη ανάκαμψη στην αγορά εργασίας τα επόμενα χρόνια.
Στον αντίποδα, οι κλάδοι που θα σημειώσουν κάμψη μέχρι το 2020-σε όρους απασχόλησης- είναι το εμπόριο, ενώ ακολουθεί η

Νέοι υπαρχηγοί στο Λιμενικό Σώμα - Ολα τα ονόματα

Νέοι υπαρχηγοί στο Λιμενικό Σώμα - Ολα τα ονόματαO υποναύαρχος Κλιάρης Θεόδωρος που αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του αντιναυάρχου, επελέγη από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη θέση του Α΄ Υπαρχηγού του σώματος.

Τσίπρας: Στο «ψυγείο» οι μονομερείς ενέργειες- Θα δούμε για Μουζάλα-Καμμένο

Ικανοποιημένος από την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εμφανίστηκε μετά την Σύνοδο Κορυφής ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως αυτό που προσπαθούσε η κυβέρνηση επί τρεις μήνες έγινε πραγματικότητα.
Ο πρωθυπουργός μίλησε για διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας και της Τουρκίας απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις της τουρκικής πλευράς.
«Είναι μια διεθνής κρίση που επηρεάζει την ΕΕ και έπρεπε από την πρώτη στιγμή να