Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο- Εξυπηρετεί μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαρίτσης: Η κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο- Εξυπηρετεί μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα«Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά από 30 ώρες επίπονης κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης φέρνει πραξικοπηματικά δυο τροπολογίες, οι οποίες, ουσιαστικά, καταργούν τον πυρήνα της

Διυπουργικό νομοσχέδιο: Πώς ψήφισαν τα κόμματα για κατάργηση ασύλου, Θάνου, ΟΤΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τάκη ΘεοδωρικάκοΚατά πλειοψηφία πέρασε το βράδυ της Πέμπτης από τη Βουλή το διυπουργικό νομοσχέδιο, για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, την κυβερνησιμότητα δήμων και περιφερειών, αλλά και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Ψαράδες εντόπισαν πτώμα στη λίμνη Κερκίνη -Σε γυναίκα ανήκει η σορός

Εικόνες από τη λίμνη Κερκίνη εκεί όπου βρέθηκε το πτώμα γυναίκαςΤο πτώμα, το οποίο ανήκει, όπως αναφέρει το τοπικό diktyotv.gr, σε γυναίκα, εντόπισαν ψαράδες που ψάρευαν στη λίμνη και οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Για την ανάσυρση της σορού επιστρατεύτηκε τόσο η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όσο όμως

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ -4,7 εκατ. ευρώ μοιράζει την Κυριακή

Τζόκερ δελτίαΟι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι:

Βουλή: Ενταση για 2 τροπολογίες, αποχώρησε η αντιπολίτευση -Πλαφόν στις συντάξεις

Βουλή αποχώρηση βουλευτών
Ενταση  επικράτησε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το διυπουργικό νομοσχέδιο, μετά την κατάθεση δύο τροπολογιών από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Ανακαλύφθηκαν 39 πανάρχαιοι γαλαξίες. Ξαναγράφεται η ιστορία του σύμπαντος

3D απεικόνιση εξωπλανητών σε εικόνα της NASAΙάπωνες και Ευρωπαίοι αστρονόμοι ανακάλυψαν 39, αόρατους έως τώρα, γιγάντιους αχνούς γαλαξίες σε μεγάλη απόσταση στον χρόνο και στον χώρο, καθένας από τους οποίους «γεννάει» περίπου 1.000 ήλιους τον χρόνο. Η ανακάλυψη με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου

Δυτικά Βαλκάνια: Μισθολογικός χάρτης - Ποια χώρα αμείβεται καλύτερα

Αποτέλεσμα εικόνας για Δυτικά Βαλκάνια: Μισθολογικός χάρτης - Ποια χώρα αμείβεται ÎºÎ±Î»ÏÏ„ÎµÏÎ±Η Σλοβενία κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, σε σχέση με το ύψος του μέσου μηνιαίου μισθού, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι στατιστικές υπηρεσίες των χωρών της περιοχής.

Γεννηματά για άσυλο: Χρειάζεται να δοθεί ρεαλιστική λύση και να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία στήριξής της

Γεννηματά για άσυλο: Χρειάζεται να δοθεί ρεαλιστική λύση και να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία στήριξής της - ΒΙΝΤΕΟ"Έκκληση για ρεαλιστική και αποτελεσματική λύση στοθέμα του ασύλου απηύθυνε κατά τη δευτερολογία της στη Βουλή στη συζήτηση για το Πανεπιστημιακό άσυλο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής,Φώφη Γεννηματά.

Μητσοτάκης: Τα πανεπιστήμια ανοίγουν - Δεν θα γίνουν αποδεκτές πρακτικές μαφιόζων και πολιτικών μπράβων

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης: Τα πανεπιστήμια ανοίγουν - Δεν θα γίνουν αποδεκτές πρακτικές μαφιόζων και πολιτικών μπράβωνΤα πανεπιστήμια ανοίγουν, δεν συμβιβάζονται πλέον με την ασχήμια και τη μετριότητα τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή επί του διυπουργικού νομοσχεδίου και αναφερόμενος ειδικά στο πανεπιστημιακό άσυλο.

Τσίπρας: Ιδεολογική εμμονή της ΝΔ για το πανεπιστημιακό άσυλο

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας: Ιδεολογική εμμονή της ΝΔ για το πανεπιστημιακό άσυλοΔριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, άσκησε οΑλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής επί του διυπουργικού νομοσχεδίου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για “ιδεολογική εμμονή”.

Φόβοι για κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία - Υποχωρούν οι τιμές των ομολόγων

Αποτέλεσμα εικόνας για Φόβοι για κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία - Υποχωρούν οι τιμές των ομολόγωνΟι τιμές των ιταλικών ομολόγων μειώθηκαν εν μέσω ανησυχιών ότι η νέα ένταση εντός του κυβερνητικού συνασπισμού της χώρας θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευσή του ή σε έναν ανασχηματισμό της κυβέρνησης με αποχώρηση του υπουργού

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Στις 27 Αυγούστου αρχίζει η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Αυγούστου θα πληρωθούν οι συντάξεις του

Σε ποιες παροχές αποκτούν πρόσβαση οι εγγεγραμμένοι του ΟΑΕΔ

Οι 15 λόγοι για έκδοση της κάρτας ανεργίας - Σε ποιες παροχές αποκτούν πρόσβαση οι εγγεγραμμένοι του ΟΑΕΔΤουλάχιστον 15 λόγους έχουν όσοι απολύονται για να εκδώσουν κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Όσοι την αποκτούν έχουν πρόσβαση σε αρκετές παροχές. 
Τα οφέλη είναι τα εξής:

Ιατροδικαστής: Σε πτώση οφείλεται ο θάνατος της Βρετανίδας στην Ικαρία

Από πτώση προήλθε ο θάνατος της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τη σορό της στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της.

ΕΦΕΤ: Απόσυρση λευκού τυριού άλμης από αγελαδινό γάλα


undefined
Ανακοίνωση για την απόσυρση του συνόλου των παρτίδων που αφορούν σε λευκό τυρί άλμης από αγελαδινό γάλα, εξέδωσε ο ΕΦΕΤ.Το τυρί αποσύρεται λόγω πλήρους έλλειψης αναγραφής της χώρας προέλευσης του γάλακτος, όπως απαιτείται από την

Κυριάκος Πιερρακάκης : Eπιδιώκουμε να ρυθμίσουμε μια εμπροσθοβαρή εκκρεμότητα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Πιερρακάκης : Θα διασώσουμε τα ΕΛΤΑ
H σημερινή ομιλία του Κυριάκου Πιερρακάκη στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα».

Κτηματολόγιο: Παράταση ως το τέλος του 2020 για τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη»

Κτηματολόγιο: Παράταση ως το τέλος του 2020 για τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη» | tovima.grM δεύτερη ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έως τώρα έχουν χαρακτηριστεί «αγνώστου ιδιοκτήτη» δίνει διάταξη του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.Από τη ρύθμιση επωφελούνται περίπου 15.000 ιδιοκτήτες, των οποίων οι

Κυριάκος Πιερρακάκης : Θα διασώσουμε τα ΕΛΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Πιερρακάκης : Θα διασώσουμε τα ΕΛΤΑΑποκαλυπτικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση των ΕΛΤΑ, δημοσιοποίησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσρων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Του Σωκράτη Ξυνίδη : Ξαφνικά όλοι άρχισαν να ψάχνουν το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς τους


Αποτέλεσμα εικόνας για Σωκράτη ΞυνίδηΚαι ξαφνικά όλοι άρχισαν να ψάχνουν το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς τους. Ακόμη και αυτοί που ποτέ δεν το πίστεψαν, που ποτέ δεν το ψήφισαν. Το ΠΑΣΟΚ που έχουν καταραστεί δεκάδες φορές στο παρελθόν και έχουν ψηφίσει πολλαπλάσιες.