Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Μπίστης: Σας γνώριζα. Δεν σας αναγνωρίζω

Τη σημερινή κυβέρνηση σχολιάζει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Νίκος Μπίστης. Υπό τον τίτλο, "Σας γνώριζα. Δεν σας αναγνωρίζω", το στέλεχος της κεντροαριστεράς σχολιάζει τις 50 ημέρες διακυβέρνησης και υπογραμμίζει ότι αυτό δεν είναι Αριστεράς και αν δεν συνέλθουν θα είναι τελευταία φορά Αριστερά.
Αναλυτικά..

Ο Καρύδης για τις δηλώσεις Βαρουφάκη στο Κόμο

Τις δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη στο Κόμο περί παγώματος του προεκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε μέσω της προσωπική του σελίδας στο Facebook, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Επίθεση της Αριστερής Πλατφόρμας στον Γιάννη Στουρνάρα

Για «κινδυνολογική και ωμή παρέμβαση» και «κινδυνολογικό παραλήρημα» κατηγορεί η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.
«O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society

Σύσκεψη για το χρηματοδοτικό κενό στο Μαξίμου

Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα το χρηματοδοτικό κενό της χώρας. Ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει το θέμα την προσεχή Πέμπτη στη

Που συμφώνησαν και που διαφώνησαν για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Συμφώνησαν στον χαρακτήρα του εκτάκτου Συνεδρίου, αλλά όχι και στην ημερήσια διάταξή του στη κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε στο καταστατικό δεν προβλέπεται η ύπαρξη κάποιου τέτοιου οργάνου, το οποίο, μάλιστα, θα

Τα πράσινα «πηγαδάκια» πριν την συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ

Αρκετές συζητήσεις και πηγαδάκια, μεταξύ των στελεχών, υπήρξαν πριν τη κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτική ομάδας, του πολιτικού συμβουλίου και της γραμματείας της Δημοκρατικής Παράταξης που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.

ΠΑΣΟΚ: Στυγνός κομματισμός ο διορισμός νέου ΔΣ στη ΝΕΡΙΤ

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την εντονότατη αντίδραση του στην κυβερνητική τροπολογία που κατατέθηκε για τον διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη ΝΕΡΙΤ.
«Η κατάθεση κυβερνητικής τροπολογίας για τον διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη ΝΕΡΙΤ, αποτελεί ένα ακόμη βήμα αυταρχισμού και στυγνού κομματισμού», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

Το «καρφί» του Παπαδημούλη για τον Βαρουφάκη: Λιγότερες συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις και περισσότερη δουλειά

Έμμεση κριτική στον υπουργό Οικονομικών ασκεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης για την υπερπροβολή του στα ΜΜΕ, λόγω των αλλεπάλληλων συνεντεύξεων σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.  Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέκριναν την φωτογράφηση του Γ. Βαρουφάκη

ΝΔ: «Η Παναρίτη επιβεβαίωσε τις δεσμεύσεις του mail Βαρουφάκη για το ασφαλιστικό»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, Έλενας Παναρίτη  ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης,  κάνει λόγο για «πρωτοφανή κοροϊδία».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: