Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

«Ψήνεται» υποψηφιότητα κόντρα στον Κουβέλη...

Αν και οι «μεταρρυθμιστές» της ΔΗΜΑΡ ετοιμάζονται να κουνήσουν το μαντίλι στο συνέδριο του φθινοπώρου, στο παρασκήνιο λαμβάνουν χώρα διεργασίες προκειμένου να υπάρξει υποψήφιος για την θέση του προέδρου του κόμματος, κόντρα στον

Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην Bild για τον ΟΑΕΔ

Κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), τονίζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Αφορμή για την ανακοίνωση ήταν δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», στο οποίο αναφέρονταν ότι υπάρχει σχέδιο για

Μιχάλης Καρχιμάκης: Το ΠΑΣΟΚ να βάλει στην ατζέντα την αλλαγή πολιτικής

«Ζητάω από την ηγετική ομάδα να δώσει το μήνυμα της αλλαγής» είπε ο πρώην γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Μάρω Λεονάρδου στον RealFm 97,8.
«Το ΠΑΣΟΚ να βάλει στην ατζέντα την αλλαγή πολιτικής» υποστήριξε

Σε ρόλο συμβουλάτορα ο Λαλιώτης...

Ο Κώστας Λαλιώτης  έχει μια μοναδική ικανότητα: Να μην κάνει τίποτα, αλλά να δημιουργεί την εντύπωση ότι κάνει τα πάντα. Τους τελευταίους μήνες τον έχουν χρεώσει στους πάντες. Το βέβαιο είναι πως ο ίδιος συμβουλεύει τους πάντες όταν αυτοί προστρέχουν σε αυτόν για να ζητήσουν τη

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού - Θα «τρελαθεί» το θερμόμετρο!

Καύσωνας, ορισμός: «Σύμφωνα με την ελληνική μετεωρολογική πρακτική, χαρακτηρίζουμε ως "καύσωνα" τις περιπτώσεις υψηλών θερμοκρασιών όταν συνυπάρχουν τα παρακάτω κριτήρια:
H μέγιστη θερμοκρασία σε συνοπτικούς ή αεροναυτικούς μετεωρολογικούς σταθμούς είναι μεγαλύτερη ή ίση των 39 βαθμών Κελσίου.

Τροπολογίες για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σειρά τροπολογιών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο θα συζητηθεί στο θερινό τμήμα της Βουλής αμέσως μετά την ολιγοήμερη διακοπή των εργασιών της, προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προτεραιότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τροπολογία με στόχο «να οριοθετηθεί με σαφήνεια η αξιόποινη πράξη και ο ποινικός κολασμός εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και

Βαρουφάκης: Θα υπάρξει και τρίτο μνημόνιο

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει και τρίτη συμφωνία, που δεν θα ονομαστεί μνημόνιο, εξέφρασε ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννης Βαρουφάκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Βαρουφάκης είπε, μεταξύ άλλων ότι πήραμε το μεγαλύτερο

Πανούσης κατά πάντων...

Η πρόταση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, με τίτλο ΣΟΔΗΑ (Σοσιαλιστική Δημοκρατική Αριστερά) προκάλεσε αίσθηση και, μάλιστα αντιμετωπίστηκε με ειρωνείες και επικριτικά σχόλια από πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, των «58» και της «Ελιάς».
Ο Πανούσης περίμενε να κατακάτσει ο κουρνιαχτός και χθες, με

BLOOMBERG : ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ COLGATE TOTAL!

Χημική ουσία που έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων εντοπίστηκε στην οδοντόκρεμα Colgate Total, σύμφωνα με το Bloomberg. Πρόκειται για την ουσία τρικλοζάνη, που χρησιμοποιείται κατά της ασθένειας των ούλων. Εγκρίθηκε το 1997 από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), αλλά η σχετική έκθεση έγινε

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ 60 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα που αφορούν την πλήρωση 60 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Οικονομικών. Οι θέσεις αφορούν τον κλάδο Δημοσιονομικών της Κεντρικής και των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής- Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του

Στο «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» οι δήμαρχοι Σισμανίδης και Γκουντενούδης

Το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», που δημιουργήθηκε από μια ομάδα 60 δημάρχων, από όλες τις πόλεις της χώρας, απ” ότι φαίνεται δεν έχει πεπερασμένα – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – όρια, και μέσα σε σχεδόν 10 ημέρες, από την ανακοίνωση δημιουργίας του, οι «60″ έγιναν «115″.
Οι 115, πλέον, δήμαρχοι, πιστεύουν σε μια θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη Τοπική

O Σνόουντεν αποκαλύπτει το εφιαλτικό πρόγραμμα MonsterMind της NSA

Σάλο διεθνώς προκαλούν οι αποκαλύψεις του φυγά πρώην πράκτορα της NSA Εντουαρντ Σνόουντεν στο περιοδικό WIRED. Ο Σνόουντεν,που φωτογραφίζεται στη Μόσχα, κρατώντας την αμερικανική σημαία δηλώνει πατριώτης που αγαπά την Αμερική και θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ζήσει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Πρωτοφανής γκάφα της «Διαύγειας»: «Κάρφωνε» πού θα γίνουν έλεγχοι !

Μία ημέρα πριν από τους προγραμματισμένους ελέγχους που έχει σχεδιάσει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας να πραγματοποιήσει στην περιφέρεια για να εντοπίσει ανασφάλιστα απασχολούμενους, η “Διαύγεια”...καρφώνει τους ελεγκτές που θα μετακινηθούν την επόμενη ημέρα “εκτός έδρας” παρέχοντας στους εργοδότες

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε διαγραφεί από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Δεκέμβριο του 2012, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης με το όνομα ΡΙΚΣΣΥ (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας).
Την επιστροφή του προανήγγειλε ο ίδιος σε δηλώσεις

Πώς υψηλόβαθμο στέλεχος της Goldman Sachs έμεινε στο δρόμο

Μπορεί ένα πρώην στέλεχος της Goldman Sachs και ο άνθρωπος που έμεινε στην οικονομική ιστορία ως ο αρχιτέκτονας του σχεδίου για τη διάσωση των αμερικανικών τραπεζών από την κρίση του 2008, να μείνει άστεγος; Αυτό ακριβώς συνέβη στον Neel Kashkari.
Αυτός ο πρώην τραπεζίτης και επικεφαλής του κρατικού fund με το

Βενιζέλος: Ανησυχία για την προέλαση των τζιχαντιστών

Έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών συγκαλείται την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για να εξεταστούν οι εξελίξεις στο Ιράκ, στη Λιβύη και την Ουκρανία. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΑΣΟΚ: Αν χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικά μέτρα για την προστασία των αγροτών

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στους νομούς Πέλλας - Ημαθίας, κατά την οποία συναντήθηκαν με ομάδες παραγωγών, ενώ στο επιμελητήριο Βέροιας συναντήθηκαν με κλάδους διακίνησης ροδάκινων, όπως μεταφορείς και εξαγωγείς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των αγροτών προκύπτει η ανάγκη: