Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ευρωπαίος Επίτροπος Γεωργίας: 5.000 ευρώ ανά αγρότη και 50.000 ευρώ ανά αγροτική επιχείρηση

Ενισχύσεις έως 5.000 ευρώ ανά αγρότη και έως 50.000 ευρώ ανά επιχείρηση περιλαμβάνει η πρόταση του Ευρωπαίου επιτρόπου Γεωργίας, Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι για τη δημιουργία ενός νέου χρηματοδοτικού μέτρου στήριξης από τα αδιάθετα κονδύλια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΑΠ.

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Νομού Κιλκίς :"Ζήση Τζηκαλάγια, μην αγχώνεσαι τόσο..."

Η ΔΕΕΠ   εκφράζει τη λύπη της για την ατυχή δήλωση του βουλευτή νομού Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια. Η πρότασή του αναφορικά με την μετεγκατάσταση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (Α.Μ.) ‘’Πόντος’’ που

Tης Σοφίας Ψαρρά : "Οι ψευδαισθήσεις Χατζηδάκη απειλούν το περιβάλλον, το κοινό μας σπίτι"

Θα φάνταζε για κακόγουστη φάρσα το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος και ενέργειας, αν σε κάποιον ήταν άγνωστο το παρελθόν του κ.Χατζηδάκη. 

Τσίπρας: Εξυπηρέτηση «οικονομικών συμφερόντων» το νομοσχέδιο για περιβάλλον

Τηλεδιάσκεψη Αλέξη Τσίπρα με περιβαλλοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ για το περιβάλλον. Τι είπε για ΑΠΕ και Natura 2000.Την έντονη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις σοβαρές διαφωνίες των περιβαλλοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ για

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: «Ηλεκτρονικές» εξετάσεις σε 368 θεματικές ενότητες

«Ηλεκτρονικές» εξετάσεις σε 368 θεματικές ενότητες κάνει φέτος το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με τις λεπτομέρειες να αναμένονται την Τετάρτη.Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσα από τις σύγχρονες πλατφόρμες του Ιδρύματος και με

Πρώτη ημέρα άρσης μέτρων: Μόλις 6 νέα κρούσματα, 2 θάνατοι σε ένα 24ωρο


Μόλις έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και δύο νέους θανάτους που ανεβάζουν σε 146 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα, ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά την πρώτη ημέρα άρσης των μέτρων.

13033: Έτοιμη η κοινωνία για το ψηφιακό άλμα

Σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε ότι το 13033 ήταν μια πολύτιμη εμπειρία.Για μια πολύτιμη εμπειρία που καθιστά την κοινωνία έτοιμη για το ψηφιακό άλμα, κάνει λόγο ο Κυριάκος Πιερρακάκης σχετικά με το 13033.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέα απόφαση για μετακινήσεις εντός και εκτός νομού, ποιοι εξαιρούνται

Νέα απόφαση εκδόθηκε για τις μετακινήσεις εκτός νομού και Περιφερειακής Ενότητας μόνιμης κατοικίας και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Η νέα απόφαση θα ισχύσει έως τις 18 Μαΐου και 6:00 το πρωί.

Κατέρρευσε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Έντονη επιδείνωση παρουσίασε ο δείκτης οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο υποχωρώντας στις 99,3 μονάδες, έναντι 109,4 μονάδων τον προηγούμενο μήνα.
Όπως αναφέρεται στην έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ, η επιδείνωση

Έρχεται το "ψηφιακό γκισέ": Τι είναι και πώς θα λειτουργεί

Στις νέες ψηφιακές εφαρμογές που μπήκαν ήδη σε εφαρμογή και σε εκείνες που έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

ΕΚΘ: Απαράδεκτη η τακτική της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρήσει στην απόλυση 75 εργαζομένων

Τη στήριξή της στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, καταλογίζοντας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ "απαράδεκτη τακτική να προχωρήσει στην απόλυση 75 εργαζομένων, εξειδικευμένων τεχνιτών, οι οποίοι εργάζονταν τρία χρόνια στην εταιρεία".