Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ - Ολάντ Γαλλογερμανική διαφωνία για πρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα βλέπουν τα γερμανικά ΜΜΕ


H γερμανική κυβέρνηση φέρεται να είναι αντίθετη στην παροχή τρίτου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά και στο ενδεχόμενο να δοθεί στη χώρα περισσότερος χρόνος για την εξυγίανση των δημοσιονομικών
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που θα συναντηθούν την ερχόμενη Πέμπτη στο Βερολίνο, διαφωνούν για την πιθανότητα παροχής νέας βοήθειας στην Ελλάδα, με τη Γερμανία να είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο αυτό, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Ένας δολοφόνος κατά συρροή και κατά... φαντασία Μια απίστευτη ιστορία ψευδούς ομολογίας συγκλονίζει τη Σουηδία


Ένας δολοφόνος κατά συρροή και κατά... φαντασία
Ανάστατη είναι η αστυνομία και η κοινή γνώμη στη Σουηδία μετά την αποκάλυψη ότι ο πλέον επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος της χώρας αποδείχθηκε μυθομανής! Ο λόγος για τον 62χρονο σήμερα Τόμας Κουίκ που ισχυρίζεται ότι οι 30 δολοφονίες που ομολόγησε ότι διέπραξε την περίοδο 1975-1985 σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία ήταν αποκυήματα της φαντασίας του. Θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα του Χένινγκ Μάνκελ με τον επιθεωρητή Κουρτ Βαλάντερ αλλά είναι, όπως όλα δείχνουν, πραγματικότητα.

Φωτογραφικό αφιέρωμα: Οι φάροι της Ελλάδας


του Γιώργου Κόκουβα

Κάποτε αποτελούσαν χαρμόσυνα νέα για τους ναυτικούς, που από μακριά έβλεπαν το φως τους και χαμογελούσαν στην σκέψη της στεριάς. Τώρα πια, στέκονται εγκαταλελειμμένοι, ερειπωμένοι, αλλά ακόμα αγέρωχοι στις πιο απόκρημνες άκρες των ελληνικών ακτών. Οι φάροι πάντοτε ασκούσαν ένα είδος μυστηρίου, είτε γιατί σηματοδοτούν το τέλος της θάλασσας, είτε γιατί, υψωμένοι εκεί που γίνεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ το ηλιοβασίλεμα, θυμίζουν πύργους των παραμυθιών.

Στοματικό σεξ και ΣΜΝ



Ο κίνδυνος μόλυνσης από Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) είναι σαφώς μικρότερος από την κολπική ή πρωκτική επαφή, ωστόσο είναι υπαρκτός.

Πιο συγκεκριμένα:

HIV 

Ο κίνδυνος μετάδοσης του HIV αυξάνεται αν το πρόσωπο που εκτελεί την πράξη έχει κοψίματα ή πληγές στο στόμα του/ της, αν ο άνδρας εκσπερματώσει στο στόμα του/ της συντρόφου κι αν το πρόσωπο που του γίνεται ο στοματικός έρωτας έχει κάποιο άλλο ΣΜΝ. Ο κίνδυνος είναι κυρίως για το πρόσωπο που εκτελεί τη πράξη. 

Η αντιγηραντική δράση του σύκου



Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας.

Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση.

Ο δολοφόνος του Τζον Λένον ζητά να αποφυλακιστεί


Ο δολοφόνος του Τζον Λένον ζητά να  αποφυλακιστεί

Ήταν 8 Δεκεμβρίου του 1980 όταν ο Μαρκ Τσάπμαν δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Τζον Λένον έξω από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν και καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 38 χρόνων από τον θάνατο του Λένον, ο Τσάπμαν υπέβαλε για έβδομη φορά αίτηση αποφυλάκισης.

Ο 56χρονος σήμερα Τσάπμαν, κρατείται σε κελί ασφαλείας και βγαίνει έξω μόνο τρεις ώρες την ημέρα και ο μόνος άνθρωπος που τον επισκέπτεται είναι η γυναίκα του.

Κύπρος: Βήματα μπροστά για εκλογική συνεργασία έκαναν ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ



Ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) και το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ) έκαναν «βήματα μπροστά» και πέτυχαν «σημαντικές συγκλίσεις» σε σημερινή πολύωρη συνάντηση αντιπροσωπειών τους, με αντικείμενο την εκλογική συνεργασία τους στις προεδρικές εκλογές του ερχομένου Φεβρουαρίου.

Laptops από ανακυκλωμένα CD και DVD


Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνετε με δισκάκια που δεν χρειάζεστε πια. Ή μήπως υπάρχουν; Για να δούμε. Μπορείτε να τα κρεμάσετε στο μπαλκόνι για να διώχνετε τα περιστέρια. Μπορείτε να τα βάλετε στο τραπεζάκι του καφέ για σουβέρ. Μπορείτε να τα ανακυκλώσετε για να φτιάξετε laptop. Εντάξει, για εσάς ίσως το τελευταίο να είναι δύσκολο, αλλά για τη Fujitsu είναι εφικτό.

Τροφές που αντικατοπτρίζουν το μέρος του σώματος που οφελούν


Ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση που δείχνει πως κάποιες τροφές μοιάζουν σε σχήμα με το μέρος του σώματος που οφελούν!

20 πράγματα που δεν ξέρατε για τους αριστερόχειρες


20 πράγματα που δεν ξέρατε για τους αριστερόχειρες
Ξέρατε ότι οι αριστερόχειρες βλέπουν καλύτερα κάτω από το νερό απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες; Ότι μεθούν πιο γρήγορα από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, που σκέφτεται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και γράφει με το δεξί χέρι; Ότι είναι εξυπνότεροι, ομορφότεροι και καλύτεροι στο σεξ απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες;

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου



Γεγονότα

1910: Ο Αμερικανός Τζον Μοϊσάν περνά τα Στενά της Μάγχης με αεροπλάνο. 

1920: Ψηφίζεται η 19η Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, που αναγνωρίζει το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες. 

1937: Ιδρύεται η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία TOYOTA. 

Ιδίως αν είσαι νέος Δύο χούφτες καρύδια την ημέρα βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος


Τα καρύδια αποκτούν νέα διάσταση για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα
Αν τρώει κανείς περίπου δύο χούφτες καρύδια τη μέρα για μερικές εβδομάδες, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματός του, ιδίως αν είναι νέος, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία πάντως δεν παρέχει τη διαβεβαίωση ότι αυτή η βελτίωση θα βοηθήσει όντως την ανδρική γονιμότητα.

Καρχαρίες εναντίον καρκίνου του δέρματος Η ακτινοβολία του Ηλιου δεν τους προκαλεί καμία βλάβη. Ελπίδες για δημιουργία μιας σούπερ αντηλιακής λοσιόν


Καρχαρίες εναντίον καρκίνου του δέρματος
Εχει διαπιστωθεί ότι όπως συμβαίνει και στον άνθρωπο έτσι και σε πολλά ψάρια η μεγάλη έκθεση στον Ηλιο προκαλεί σοβαρές βλάβες στο δέρμα τους, ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους καρχαρίες οι οποίοι κάθονται με τις ώρες στον Ηλιο και απλά «μαυρίζουν» χωρίς το δέρμα τους να παθαίνει καμία απολύτως βλάβη από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τον μηχανισμό προστασίας των καρχαριών ώστε να δημιουργηθεί μια αντηλιακή λοσιόν που θα προστατεύει 100% το ανθρώπινο δέρμα.

Μόνο 2% των ανθρώπων κάνουν πολλά πράγματα μαζί


Νιώθετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας, που μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα; Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, αφού νέα έρευνα έδειξε, ότιμόνο το 2% των ανθρώπων μπορεί να το καταφέρει, ενώ το υπόλοιπο 98% απλά μειώνει την παραγωγικότητά του.

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδαςOnlineCollege.org, το να κάνει κανείς πολλά πράγματα ταυτόχρονα όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά και μειώνει την αποτελεσματικότητά μας και μειώνει κατά 10 μονάδες το IQ μας.

Ανακαλύφθηκε Θρακική πόλη 2.500 ετών στην Μαύρη Θάλασσα


Ανακαλύφθηκε Θρακική πόλη 2.500 ετών στην Μαύρη Θάλασσα

Βούλγαροι αρχαιολόγοι κατά τη διάρκεια των πρώτων ανασκαφών που διενεργούνται στο Τσάρεβο, στη νότια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, περίπου 70 χλμ. νοτιανατολικά της πόλης Μπουργκάς, ανακάλυψαν μία Θρακική πόλη, ηλικίας 2.500 ετών.
Η ανασκαφική ομάδα με επικεφαλή τον Μίλεν Νικολόβ, αρχαιολόγο του Περιφερειακού Ιστορικού Μουσείου του Μπουργκάς, μετά τς πρώτες ανασκαφές εντόπισε κατάλοιπα, που δείχνουν ότι από τον 4ο- 5ο αιώνα π.Χ. οι Θράκες ίδρυσαν μια πόλη, που είχε διάρκεια έως τον 1ο αιώνα μ.Χ.. Τα ευρήματα περιλαμβάνουν κτερίσματα, μια λάμπα με τέσσερα φιτίλια και αριθμό αγγείων. 

Σέρρες: Πυροβόλησε τον αδελφό του για οικονομικές διαφορές

  • 173



 Σέρρες: Πυροβόλησε τον αδελφό του για οικονομικές διαφορές
Εξηντατετράχρονος από την Κοίμηση Σερρών πυροβόλησε το πρωί τον σαρανταεξάχρονο αδερφό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού τους, όταν μετά από έντονη λογομαχία για περιουσιακά στοιχεία και οικονομικές διαφορές, ο 64χρονος πήρε το δίκαννο όπλο του και τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι τον αδερφό του.
Ο δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, ενώ το θύμα αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια λόγω του σοβαρού της κατάστασής του

5 συμβουλές για μακροζωία!

Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να μπορέσουμε να επέμβουμε στη φύση, και να "κανονίσουμε" εμείς το πόσα χρόνια θα ζήσουμε. Ωστόσο αποδεδειγμένα υπάρχουν κάποιες απλές συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε το προσδόκιμο ζωής μας.

Ηλιος: Η πιο τέλεια σφαίρα στο Σύμπαν Οι μετρήσεις έγιναν από το διάστημα, πάνω από το πέπλο της γήινης ατμόσφαιρας


Ηλιος: Η πιο τέλεια σφαίρα στο Σύμπαν
Ο Ηλιος, το άστρο του ηλιακού μας συστήματος, είναι το πιο τέλειο σφαιρικό αντικείμενο που είναι γνωστό στο σύμπαν, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, οι οποίοι έκαναν τις πιο ακριβείς μετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, μετά από πολλές προσπάθειες περίπου 50 ετών και μετά πολλών εμποδίων, κυρίως εξαιτίας της παρεμβαλλόμενης ατμόσφαιρας της Γης.

«Καυστική» ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά: «Δεν μπορείς να πάρεις τίποτα, αν δεν διεκδικείς τίποτα»


«Η ρητορική του κ. Σαμαρά για την όποια διαπραγμάτευση ευαγγελιζόταν προεκλογικά έχει εγκαταλειφθεί από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, με την επιστολή του για την αποδοχή της ιδιοκτησίας του Μνημονίου, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών ως προς τις προθέσεις του και τα αποτελέσματα των συναντήσεών του με Ευρωπαίους ηγέτες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξιωματούχοι «δοκιμάζουν το νερό» Χαλάρωση του ελληνικού πακέτου φέρεται να εξετάζει το Βερολίνο



Η Γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο χαλάρωσης των όρων στο πακέτο για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν δύο συμπολιτευόμενοι βουλευτές στο Bloomberg. Οι δύο πολιτικοί πάντως δεν διευκρινίζουν στο τι ακριβώς θα μπορούσε να συνίσταται αυτή η «χαλάρωση».

Το Bloomberg συνομίλησε με τον Κλάους-Πέτερ Βιλς των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και τον Φρανκ Σέφλερ των Φιλελεύθερων (FDP). Και οι δύο βουλευτές έχουν καταψηφίσει μέτρα που έφερε η κυβέρνηση στο Μπούντεσταγκ για την αντιμετώπιση της κρίσης. 

«Η πολιτική υπερτερεί της οικονομίας» Σταδιακή αλλαγή κλίματος μεταξύ των αναλυτών για το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ


«Με οικονομικούς όρους, η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι εκτός ευρώ -το ότι μένει οφείλεται σε πολιτικούς λόγους» σχολιάζουν αναλυτές

Μεταστροφή μεταξύ των οικονομολόγων υπέρ των εκτιμήσεων που βλέπουν παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη διαπιστώνει το Reuters, βάσει της πορείας των σχετικών δημοσκοπήσεων που διενεργεί τους τελευταίους μήνες.

Το συμπέρασμα του πρακτορείου είναι πως οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών έχουν πείσει τους αναλυτές ότι, παρά την κρίση, οι πολιτικοί δεσμοί που κρατούν τη συνοχή της Ευρωζώνης υπερτερούν των οικονομικών στοιχείων.

Έρχεται φθινοπωρινό κύμα ακρίβειας σε κρέας, γάλα και γαλακτοκομικά

Κύμα ακρίβειας σε βασικά είδη διατροφής, όπως τα κρέατα, το γάλα και τα γαλακτοκομικά, αναμένεται να φέρει το φθινόπωρο, καθώς οι διεθνείς τιμές στα δημητριακά έχει εκτοξεύσει τις τιμές των ζωοτροφών στο διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι. Παραγωγοί και επιχειρηματίες μιλούν για μια απειλή που βρίσκεται προ των πυλών και

Τάμα στην Παναγία της Τήνου η Ε. Πετρουλάκη για το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή

Τάμα στην Παναγία της Τήνου έκανε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία πριν από αρκετά χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και σώθηκε από θαύμα

Όπως είπε στο "Λοιπόν", αυτός ήταν και ο λόγος που την πρώτη της κόρη την βάφτισε Άννα-Μαρία. 
Η Ελένη Πετρουλάκη από την σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ, ενώ οι άλλοι επιβαίνοντες δεν έπαθαν

Οι δηλώσεις Κοντρέρας με την ερυθρόλευκη φανέλα

Οι δηλώσεις Κοντρέρας με την ερυθρόλευκη φανέλα
Ο Πάμπλο Κοντρέρας υπέγραψε στον Ολυμπιακό και γίνεται ο
ηγέτης της ερυθρόλευκης άμυνας.«Να δικαιώσω Μαρινάκη-κόσμο» Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας και αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να αντικαταστήσει επάξια τον Όλοφ Μέλμπεργκ και να γίνει ο στυλοβάτης της άμυνας του Ολυμπιακού στο

Άρης: Παίρνει ενημερότητα μέσω.. ΟΠΑΠ

Άρης: Παίρνει ενημερότητα μέσω.. ΟΠΑΠ
Σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του ΟΠΑΠ  για την εκταμίευση του ποσού των 520.000 ευρώ ήρθε ο Αντώνης Ζαμπέτας,
με τον Άρη να παίρνει κανονικά φορολογική ενημερότητα.

Τέλος στον εφιάλτη της μη συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δόθηκε από τον παράγοντα των «κιτρίνων», που κατάφερε να εξασφαλίσει τις 520.000 ευρώ που χρειαζόταν ο

Συγχαρητήρια Δήμου Κιλκίς σε Β. Τσολακίδη



Λίγο καθυστερημένο αλλά …κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Δήμος Κιλκίς με χθεσινή (Παρασκευή) ανακοίνωσή του συγχαίρει τον πρωταθλητή μας στη Γυμναστική, Βασίλη Τσολακίδη, για την 6η θέση που κατέκτησε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θυμίζουμε ότι, όπως έγραψε και το ΚΙΛΚΙΣ24, η καταγωγή του Β. Τσολακίδη είναι απ` την Ακροποταμιά του Κιλκίς.
Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

Γιόσκα Φίσερ: Η Μέρκελ είναι επικίνδυνη!


Γιόσκα Φίσερ: Η Μέρκελ είναι επικίνδυνη!


«Ας παραδειγματιστεί από τον Χέλμουτ Κολ» λέει ο Γιόσκα Φίσερ στην Άγκελα Μέρκελ καταλογίζοντάς της ευθύνη για τα επικίνδυνα αντιευρωπαϊκά αισθήματα

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild της Κυριακής ο Φίσερ υποστήριξε πως η χωρίς όραμα πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στην ευρωπαϊκή κρίση «προκαλεί ανασφάλεια στο λαό και ρίχνει λάδι στη φωτιά των αντιευρωπαϊκών διαθέσεων».

Στην Έβερτον ο Μιραλάς

Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με το Skysports.
Όπως ανέφερε το αγγλικό Μέσο, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την αγγλική ομάδα για τη μετεγγραφή του Βέλγου στράικερ στα 6 εκατ. λίρες (7,6 εκατ. ευρώ).
Μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/8), ο 25χρονος επιθετικός θα μεταβεί στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές (πιθανότατα) συμβόλαιο συνεργασίας με την

Ειρωνική ΦΩΤΟ από Financial Times Deutschland: Ο λογαριασμός της ταβέρνας στην Ελλάδα!

Προκλήσεων συνέχεια από την γερμανική έκδοση των "Financial Times", η οποία αναφέρεται στην Ελλάδα με μία φωτογραφία όπου δείχνει έναν τιμοκατάλογο δίπλα σε ένα ούζο και στον οποίο αναγράφονται τα εξής.

Βραδινές βουτιές στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς

Έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου, το δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς θα λειτουργεί για το κοινό και απο τις 21:00 ως τις 22:30 το βράδυ, τις εργάσιμες ημέρες

Εξάλλου, από την 1η Αυγούστου, έχει διακοπεί το πρόγραμμα της Μαραθώνιας κολύμβησης και κολύμβησης εργαζομένων, λόγω άδειών του προσωπικού. Τα

«Κύμα» Ελλήνων προς Βαλκανικά πανεπιστήμια...



Νέα δεδομένα στην ανθρωπογεωγραφία των πανεπιστημιακών σπουδών στην Ευρώπη δημιουργεί η οικονομική κρίση και οι Ελληνες γονείς, παρά την οικονομική στενότητα, δεν φαίνονται πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το όνειρο των σπουδών του «παιδιού».

Αφήνουν 150 εκατ. ευρώ σε 5 μέρες



Αύριο Κυριακή είναι το μπαϊράμι των μουσουλμάνων και μέχρι την Τετάρτη είναι επίσημη αργία. Εξ ου και οι Τούρκοι ετοιμάζονται για έξοδοΣύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των τουριστικών πρακτόρων με οργανωμένες εκδρομές θα μετακινηθούν 500.000 Τούρκοι, από τους οποίους οι 100.000 θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με την Ελλάδα να είναι πρώτη στις προτιμήσεις τους.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων Μπασαράν Ουλούσοϊ αναφέρει πως «η Ελλάδα και η Ιταλία είναι από τις βασικές χώρες προορισμού. Κυρίως η

Πρωτοφανή επεισόδια στην Ύδρα



Πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε χθες το νησί της Ύδρας.  Ομάδα του ΣΔΟΕ, έκανε έλεγχο σε κατάστημα της παραλίας και όταν διαπίστωσε ότι η ιδιοκτήτρια για ενδέκατη φορά (σε έλεγχο), δεν έκοβε αποδείξεις, θέλησαν να την συλλάβουν. Η γυναίκα αρνήθηκε να τους ακολουθήσει, ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το κατάστημα. Η γυναίκα τη στιγμή που οδηγείτο στο αστυνομικό τμήμα, λιποθύμησε και οι άνδρες της αστυνομίας

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ Πρωτοφανές περιστατικό ομηρείας υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στην Ύδρα



Πρωτοφανές περιστατικό ομηρείας υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στην Ύδρα
Αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων ήρθαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας που πραγματοποιούσαν ελέγχους σε επιχειρήσεις της Ύδρας.

ΣΧΟΛΙΟ ΚΚΕ...

Σχόλια  για τα νέα μέτρα και την ανταλλαγή ανακοινώσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία έκανε το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
'' Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα των κομμάτων της ΕΕ.Δεν πρέπει να εγκλωβιστεί στο με ποιο τρόπο θα συνεχίσει να πληρώνει τις συνέπειες της κρίσης και της νέας χρεοκοπίας που είναι ήδη δρομολογημένη και του το κρύβουν. Η λύση για το λαό είναι μία, να πει όχι στις θυσίες για τη σωτηρία των καπιταλιστικών κερδών,

"Λουκέτο" έως και σε 150 ΑΕΙ και ΤΕΙ εξετάζει το υπουργείο Παιδείας!

Τεράστιες αλλαγές στο χάρτη των ΑΕΙ και ΤΕΙ, με κλείσιμο έως και 150 σχολών άλλα και λουκέτα σε ολόκληρα Ιδρύματα, εξετάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "ΕΘΝΟΥΣ", πρόκειται για τμήματα που δεν έχουν ζήτηση από τους νέους φοιτητές, τμήματα με ασαφές γνωστικό αντικείμενο, ομοειδή τμήματα που είναι σκορπισμένα σε ολόκληρη τη χώρα, τμήματα με

Ποιους μικρούς τσεκάρει ο Δώνης;

Η προώθηση νεαρών αποτελούσε ένα από τα... στοιχήματα του Γιώργου Δώνη με την ανάληψη
της τεχνικής ηγεσίας του "Δικεφάλου". Αυτό και για λόγους οικονομικούς αφού οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν την πολυτέλεια να μην εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά... Την απαραίτητη προσοχή στους νεαρούς παίκτες πάντως είναι γεγονός πως την δείχνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ποιους όμως μικρούς του ΠΑΟΚ εμπιστεύεται περισσότερο ο Δώνης βάσει του χρόνου συμμετοχής που τους έχει δώσει στα έως

BBC: Η οικονομική κρίση οπλίζει το χέρι των Ελλήνων

Αφιερωμένο στην αύξηση της εγκληματικότητας ήταν ρεπορτάζ του BBC με τίτλο «Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν το κύμα εγκληματικότητας εν μέσω οικονομικής κρίσης». «Η παραπαίουσα.
οικονομία της Ελλάδας έχει αυξήσει κατακόρυφα την ανεργία και τους παράνομους μετανάστες. Τώρα, οι Έλληνες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με την αύξηση της εγκληματικότητας και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό», αναφέρει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο στην ιστοσελίδα του και

Στην Ελλάδα η καλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στον κόσμο

Ανακοινώθηκε η λίστα με τις δέκα καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο και
περιλαμβάνει και ελληνικές συμμετοχές. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, πρώτη στη λίστα με τις δέκα καλύτερες πισίνες βρίσκεται η Σαντορίνη και συγκεκριμένα η Οία, ενώ στην τέταρτη θέση έχουμε άλλη μια ελληνική συμμετοχή εκείνη

Νίκος Βέρτης: Η πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη και… ο αγιασμός!

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Σκιάθο, ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και
ξεσήκωσε τους θαμώνες! Παρότι την προηγούμενη ημέρα ξενύχτησε στον γάμο ενός φίλου και συνεργάτη του, ο τραγουδιστής ήταν πανέτοιμος και κατέπληξε το κοινό της

Άρης: Σταντ μπάι ο Γκουντιέρεζ, αν πει όχι ο Βάντοζ

Μέχρι αύριο θα περιμένει ο Άρης την απάντηση του Βάντοζ. Ο παίκτης ενημέρωσε  ότι θα μιλήσει με την σύζυγό του κι αύριο
θα ανακοινώσει την απόφασή του. Αν πει το ναι αναμένεται να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή για παίκτες άνω των 24. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις και ήδη το πρώτο όνομα που βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι του

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΥΣ...

 Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο από τα ανθρακωρυχεία του Μαρικάνα, της Ν. Αφρικής, στο οποίο αστυνομικοί εκτελούν με ένα καταιγισμό από σφαίρες, 34 απεργούς ανθρακωρύχους και τραυματίζουν 78 από αυτούς.