Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Κιλκίς: Αρνητικά όλα τα δείγματα από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα

Κορωνοϊός: 20 Κρούσματα Στη Ριτσώνα - Σε Καταντίνα Η Δομή | Star.grΑρνητικά σε κορωνοϊό έχουν βγει όλα τα δείγματα που πάρθηκαν από το καμπ φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών της Νέας Καβάλας Κιλκίς.Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr και τα 356 δείγματα που πάρθηκαν από το κλιμάκιο

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 600.000 ευρώ



Έναν τυχερό που κερδίζει 600.000 ευρώ ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής, ενώ ΤΖΑΚ-ΠΟΤΕ σημειώθηκε στα 5άρια.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Συντάξεις Ιουλίου: Ποια ταμεία πληρώνουν πρώτα - Πότε θα καταβληθούν οι επικουρικές

Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου.
Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και "σφράγισε" τον τίτλο

undefinedΟ Ολυμπιακός νίκησε και πάλι με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή από την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Του Νίκου Ανδρουλάκη : Η κλιματική αλλαγή μετά την πανδημία

Η αναπάντεχη υγειονομική κρίση του covid-19 άφησε πίσω της χιλιάδες νεκρούς και μια νέα πραγματικότητα για τις πληγωμένες κοινωνίες.Το εκτεταμένο lockdown, ένα μέτρο που άγγιζε τα όρια της επιστημονικής φαντασίας μέχρι πριν από λίγους μήνες, αποδείχθηκε το πλέον ενδεδειγμένο.

Τα μηνύματα που στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Φώφη Γεννηματά και… τον Σωτήρη Τσιόδρα


Τι επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά, γιατί διαβεβαιώνει τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν θα πάρει στελέχη της στον ΣΥΡΙΖΑ και γιατί καλεί τον Σωτήρη Τσιόδρα να μην εξαργυρώσει την επιτυχία του με πολιτικά αξιώματα.

Ποιοι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές και πού

Οι εκλογές μπορεί να αργούν, όπως έχει διαβεβαιώσει κατηγορηματικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν ήδη θέμα συζήτησης τα ψηφοδέλτια και συγκεκριμένα ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα και που θα κατέβουν εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, που πρόκειται να πολιτευτούν.

Η ευκαιρία που έχασε η ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία για να γίνει ανταγωνιστική παγκοσμίως

Η Ελλάδα είναι από τις ιδιάζουσες περιπτώσεις παγκοσμίως που έζησε τη βιομηχανική της εποχή συμπυκνωμένη μέσα σε τρεις δεκαετίες, κυρίως στα μεταπολεμικά χρόνια. Η δεκαετία του ‘70 για παράδειγμα ήταν το εφαλτήριο για την δημιουργία (ή την μετεξέλιξη όπως το πάρει κανείς) αρκετών μονάδων παραγωγής μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας.

Με υπογραφή Γκάμα, νίκη με ανατροπή για τον Άρη επί του ΟΦΗ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα, ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ 3-1 με ανατροπή στο άδειο και βροχερό "Κλεάνθης Βικελίδης" για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.