Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡΟι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Πασχάλης Τόσιος : Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια, τόλμη και ανοιχτή ψυχή για την επανένωση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης"

Αποτέλεσμα εικόνας για Πασχάλης ΤόσιοςΤο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να σημάνει το τέλος των προσωπικών στρατηγικών και της απαρχής της στοχευμένης προσπάθειας για την ενότητα. Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια, τόλμη και ανοιχτή ψυχή για την επανένωση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, την οποία έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε

Πότε και πώς θα γίνουν ετήσιες οι συμβάσεις της Κοινωφελούς

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για την επέκταση της χρονικής διάρκειας των συμβάσεων που συνδέονται με τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης

Προσλήψεις, τώρα, σε 14 δήμους με τα ελάχιστα τυπικά προσόντα

proslipseis-twra-se-14-dimous-me-ta-elaxista-tupika-prosonta-lista
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής προσωπικού, σε 14 δήμους. Προσλαμβάνονται , άμεσα, απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. 
Οι θέσεις αφορούν σε εργατοτεχνίτες, οδηγούς,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣΠαρασκευή  16 Μαρτίου    
 2.00μμ-5.00μμ    Διαπιστεύσεις Συνέδρων και παρατηρητών

Μέχρι τις 16 Απριλίου οι αιτήσεις για τη 2η πρόσκληση Νέων Αγροτών

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέων ΑγροτώνΤο διάστημα από τις 15 Μαρτίου 2018 έως και 16 Απρίλιου 2018 ορίζεται ως η περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 στις

FAZ: «Όλο και περισσότεροι Τούρκοι ζητούν άσυλο στην Ελλάδα»

faz-olo-kai-perissoteroi-tourkoi-zitoun-asulo-stin-elladaΌλο περισσότεροι Τούρκοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα, σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές τους δύο πρώτους μήνες του έτους

Αυξήθηκε η ανεργία το δ΄τρίμηνο - Πάνω από ένα εκατομμύριο οι άνεργοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ανεργίαΣτο 21,2% διαμορφώθηκε η ανεργία το δ΄τρίμηνο του 2017. Σημειώνεται ότι η ανεργία είχε υποχωρήσει στο 20,2% το γ' τρίμηνο του έτους έναντι ποσοστού 21,1% που είχε καταγράψει το προηγούμενο τρίμηνο.

Τι θα συμβεί σε όσους αγνοήσουν τις επιστολές των τραπεζών για κούρεμα δανείου έως 90%

Αποτέλεσμα εικόνας για τραπεζώνΓράμμα από την τράπεζα λαμβάνουν αυτές τις μέρες περισσότεροι από 400.000 δανειολήπτες με καταναλωτικά δάνεια οι οποίοι δεν τα εξυπηρετούν.
Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία τους να τα βρουν με την τράπεζα, διαφορετικά το δάνειο θα περάσει στα χέρια

"Κούρεμα" έως 90% σε 400.000 καταναλωτικά και κάρτες

Ύστατο προσκλητήριο σε περίπου 400.000 «κόκκινους» οφειλέτες να ρυθμίσουν τα δάνειά τους (καταναλωτικά και κάρτες) πριν αυτά καταλήξουν στα funds θα απευθύνουν προσεχώς οι τράπεζες.

Κίνημα Αλλαγής : Οι θέσεις στο νέο καθοδηγητικό όργανο πως μοιράστηκαν

Κίνημα Αλλαγής: Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας στο παρά πέντε του συνεδρίου Οι θέσεις στο νέο καθοδηγητικό όργανο μοιράστηκαν ως εξής: ΠΑΣΟΚ 128, Ποτάμι 67, ΚΙΔΗΣΟ 50, Ανδρουλάκης 41, ΔΗΜΑΡ 35, Καμίνης 30Χρειάστηκε να φθάσουν στο παρά πέντε του συνεδρίου προκειμένου τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να συμφωνήσουν στη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Θεσσαλονίκη: 17 συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια σε σχολικό αγώνα στην Τριανδρία

undefined
Σε 17 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.