Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Στις θέσεις τους από Δευτέρα οι γιατροί!

Στις θέσεις τους θα βρίσκονται από την ερχόμενη Δευτέρα οι γιατροί, αφού αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Η συγκεκριμένη απόφαση
χαρακτηρίζεται ως «σε ένδειξη καλής θέλησης για επίλυση όλων των καυτών προβλημάτων του χώρου της υγείας, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι», όπως αναφέρουν.

Κι επίσημα προπονητής του Άρη ο Μασάδο!

Ο νέος προπονητής του Άρη είναι πλέον και τυπικά o Μανουέλ Μασάδο. Ο 53χρονος θα είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο των «κιτρίνων»

από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν μετά τους Σάκη Τσιώλη και Μίκαελ Πρόμπιερζ. Ο Μασάδο έχει περάσει από τον πάγκο πολλών ομάδων, όπως η Γκιμαράες, η Νασιονάλ, η Ακαντέμικα και η Μπράγκα

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ - ΚΩΜΩΔΙΑ 
Θυμάστε που πριν αρκετές ημέρες γράφαμε (εδώ) ότι έτσι όπως έχει γίνει κωμωδία η υπόθεση διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο Ε. Βενιζέλος μπορεί και να μην θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Κινήματος; Οι άνθρωποί του σήμερα το έλεγαν ανοιχτά. Ειδικά μετά την ρήξη στο Πολιτικό Συμβούλιο. Με Τζουμάκες και άλλες παρόμοιες υποψηφιότητες ο Μπένι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία αυτο-γελοιοποίησής του

Η σεξουαλική ζωή στην εγκυμοσύνη


Η σεξουαλική ζωή  στην εγκυμοσύνη

Αν και η σεξουαλική λειτουργία κατά την κύηση επιδρά σημαντικά στην ποιότητα ζωής, γνωρίζουμε από παλαιότερες μελέτες ότι δημιουργούνται σημαντικές δυσκολίες στον τομέα αυτό. Μια νέα μελέτη διερεύνησε τις αλλαγές που συμβαίνουν ανά τρίμηνο της κύησης.

Πέθανε 23χρονη από καρκίνο επειδή δεν την άφηναν να κάνει τεστ ΠΑΠ!




Ένα εκκωφαντικό «γιατί» ηχεί στα αυτιά των φίλων και συγγενών της 23χρονης Mercedes Curnow, από το Cornwall, η οποία έφυγε από την ζωή στις 14 Δεκεμβρίου, από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Φυσικά κάτι τέτοιο θα είχε αποφευχθεί εν έτει 2012 αν έκανε κάθε χρόνο το τεστ Παπανικολάου, όμως οι γιατροί της ισχυρίζονταν πως είναι πολύ νέα για να το κάνει…

Μια μεγάλη μάχη.30 Ιαπωνικές σφήκες επιτίθενται σε 30.000 μέλισσες


30 Ιαπωνικές Σφήκες επιτίθενται σε 30.000 μέλισσες
Δύσκολο να κατανοήσεις τη φύση και τους νόμους του ζωικού βασιλείου.Στο παρακάτω βίντεο Ένα μελίσσι με 30.000 ευρωπαϊκές μέλισσες δέχεται επίθεση από 30 γιγάντιες Ιαπωνικές σφήκες.Με εκπληκτική μουσική επένδυση..αξίζει να το παρακολουθήσετε... 

10 πράγματα που έχετε μάθει λάθος


10 πράγματα που έχετε μάθει λάθος
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βρετανία, ένας στους επτά ερωτηθέντες απάντησε ότι τα στοιχεία στον περιοδικό πίνακα είναι ταξινομημένα κατ’ αλφαβητική σειρά, ενώ το 16% δήλωσε πως ο Dr Emmett Brown (ναι, αυτός του Επιστροφή στο Μέλλον) ανακάλυψε τη ραδιενέργεια. Όταν σταματήσετε να γελάτε με την αμάθεια των κατοίκων της Γηραιάς Αλβιόνας, ρίξτε μια ματιά στην επιστημονική γνώση που έχετε αποκομίσει λάθος κι εσείς.

Ιερέας παρέσυρε και σκότωσε ζητιάνα με το ΙΧ του


Βόλος: Ιερέας παρέσυρε και  σκότωσε ζητιάνα με το ΙΧ του

Το κακό συνέβη στο ύψος της πρώην Μυρτάλη, στην εθνική οδό Βόλου - Ν. Αγχιάλου.

Όπως διαβάζουμε στο newsvolos, η γυναίκα περπατούσε με σκουρόχρωμα ρούχα στην άκρη της εθνικής οδού, κατηφορίζοντας προς το Βόλο.

Αποκριές στη Νάουσα από 16 εώς 27 Φεβρουαρίου


Κεντρική Μακεδονία Αποκριές στη Νάουσα από 16 εώς 27 Φεβρουαρίου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση των εφετινών εκδηλώσεων της Αποκριάς, τις οποίες θα διοργανώσει ο Δήμος Νάουσας το διάστημα από την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου έως την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012. Με σκοπό τον αποτελεσματικότερο συντονισμό και την καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων, με πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής το επόμενο διάστημα θα γίνουν συσκέψεις με τη συμμετοχή Λαογραφικών Συλλόγων, Φορέων και Επαγγελματιών.  

Κ. Κιλτίδης: "Η κατάργηση της Γ.Γ Μακεδονίας-Θράκης αποτελεί Απαράδεκτη Πράξη"



Ο  βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ  Κωνσταντίνος  Κιλτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης για κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

     «Η κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης συνιστά πράξη απαράδεκτη και σηματοδοτεί ολοκληρωτικά την παθητική στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης για ό.τι συμβόλιζε το πάλε ποτέ Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Στο Βερολίνο ο Αλ. Τσίπρας



Την κατάσταση στην Ελλάδα και τις απόψεις του ΣΥΝ για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο. 

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΚΕΑ, ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει, εκ μέρους του ΣΥΝ, προτάσεις για τις πολιτικές και αγωνιστικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Αριστερά για τη συγκρότηση ενός πανευρωπαϊκού μετώπου αντίστασης και εναλλακτική πρότασης διεξόδου από την κρίση.

«Στήριξη χωρίς σκοπιμότητες»



Πρώτη προτεραιότητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και μικροκομματικές σκοπιμότητες, είναι να στηριχτεί η κυβέρνηση, γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετα την ωριαία συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Καμμένος: "Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει"


Καμμένος: "Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει"

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος. 

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ για την απόφασή του να στηρίξει τον Λ.Παπαδήμο:

ΝΔ: Μνημείο απύθμενου θράσους η επιστολή των υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ


Για «μνημείο απύθμενου πολιτικού θράσους» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας την παρέμβαση των επτά υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ζητούν την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου.
«Το κομματικό πάνω από το εθνικό. Αλλά και σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Αυτό αποκαλύπτει η επιστολή εφτά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

Στον εισαγγελέα για το πόθεν έσχες ο Ακης Τσοχατζόπουλος


Στον εισαγγελέα Εφετών Γαληνό Μπρη, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στην Εισαγγελία Εφετών για τη δήλωση «πόθεν έσχες» του έτους 2010, που αφορά στη χρήση του 2009.
Το «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού ελέγχεται από τον εισαγγελικό λειτουργό μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε, με στοιχεία από την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών.

«Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015»


Τρεις τροπολογίες στο σχέδιο νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015» κατέθεσε σήμερα η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Αθήνας Λούκα Τ. Κατσέλη μαζί με 43 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Γερμανία: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Κρίστιαν Βουλφ


Γερμανία: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Κρίστιαν Βουλφ

Τα χαμόγελα ήταν παγωμένα στη χθεσινή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο της Γερμανίας, όπου ο πρόεδρος Κρίστιαν Βουλφ παρέθεσε δεξίωση προς τιμή Γερμανών δημόσιων λειτουργών. 

Η καγκελάριος Μέρκελ ήταν κάθε άλλο παρά εκδηλωτική στον άνθρωπο που εκείνη και το κόμμα της επέλεξαν για πρόεδρο, καθώς οι περίεργες «σχέσεις» του με επιχειρηματίες, προκαλούν πολύ κακό στην εικόνα της κυβέρνησης. 

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις Πεπόνη - Μουζακίτη



Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή, ο οποίος διερευνά τους ισχυρισμούς των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη ότι δέχθηκαν «παρενοχλήσεις» στο έργο τους.


Το μεσημέρι κατέθεσε στον κ. Μακρή ο προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών και προϊστάμενος των δύο οικονομικών εισαγγελέων, Ιωάννης Σακελλάκος, ο οποίος ήταν γνώστης των όσων υποστηρίζουν οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης, καθώς μάλιστα σε μία περίπτωση ήταν αυτήκοος μάρτυρας, όταν οι δύο εισαγγελείς ανέφεραν τις «παρενοχλήσεις», που δέχθηκαν σε συγκεκριμένη υπόθεση, που χειρίζονται. 

Το πρόγραμμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ


Το πρόγραμμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 14 και 15 Ιανουαρίου, η 12η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Το πρόγραμμα της συνόδου θα διαμορφωθεί ως εξής:

"Τα έσπασαν" Παπανδρέου - Βενιζέλος - Τα δυο δραματικά τηλεφωνήματα - Θα λύσουν τις διαφορές τους στο Εθνικό Συμβούλιο


Η σύγκρουση αναμένεται να είναι μετωπική και με απρόβλεπτες συνέπειες για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ.  Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα το πρωί όταν Παπανδρέου και Βενιζέλος μίλησαν 2 φορές στο τηλέφωνο χωρίς ωστόσο να τα βρούν αφού ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να μην αποδέχθηκε σε πρώτη φάση την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για εσωκομματικές εκλογές στις 11 ή 18 Μαρτίου. Με άλλα λόγια δεν τα βρήκαν και όλα φαίνεται να παραπέμπονται στο διήμερο του Εθνικού Συμβουλίου όπου αν ο κ. Βενιζέλος και οι συν

«Θα δοθεί χρόνος σε κοινωνικούς εταίρους να διαβουλευτούν» «Προτιμώ ανοικτές επιχειρήσεις με πιο λίγες αποδοχές»



Ανοιχτό το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης για μείωση του κατώτατου μισθού αλλά και περικοπή του 13ου και 14ου άφησε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος μιλώντας στην Βουλή είπε ότι οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης θα ληφθούν «με βάση τα αποτελέσματα του διαλόγου των κοινωνικών εταίρων με τους εργοδότες και με βάση την προστασία των πιο αδύναμων στρωμάτων και την ανταγωνιστικότητα».

ΠΑΣΟΚ: Έληξε το Πολιτικό Συμβούλιο- Δεν υπήρξε συμφωνία

Έληξε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία.

Κατά την αρχή της συνεδρίασης ο Ευάγγελος Βενιζέλος απείλησε πως δεν θα είναι υποψήφιος αν δεν κινηθούν άμεσα και πριν την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου από τη βάση. Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος να γίνουν από τη βάση και μάλιστα πριν τις εθνικές εκλογές, αλλά μετά την

O Τοσοδούλης! Βάτραχος σε μέγεθος κέρματος είναι το μικρότερο σπονδυλωτό στη Γη


Ο τοσοδούλης βάτραχος πάνω σε ένα αμερικανικό κέρμα των 10 σεντ

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα μιας εξερευνητικής αποστολής που έγινε στα δάση της Νέας Γουινέας όπου ανακαλύφτηκαν πολλά άγνωστα μέχρι σήμερα είδη. Ανάμεσα τους είναι και ένας μικροσκοπικός βάτραχος. Ο Paedophryne amauensis, όπως τον ονόμασαν οι επιστήμονες, είναι το μικρότερο είδος σπονδυλωτού ζώου στον πλανήτη. Το μήκος του δεν ξεπερνάει τα 7 χιλιοστά.

Κολπάκια στο internet



Δείτε κάποια πολύ χρήσιμα κολπάκια που πιθανόν να μην ξέρατε, που θα σας βοηθήσουν να σερφάρετε στο internet πιο εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα κολπάκια για εύκολο και γρήγορο σερφάρισμα στο internet..

ανακοίνωση του Βουλευτή Κιλκίς Θόδωρου Παραστατίδη για το θέμα της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της περιοχής


parastatidis 
«Σχετικά με την υπόθεση που αφορά την προκήρυξη δημοπρασίας μεταλλευτικών περιοχών στο ν. Κιλκίς, που χαρακτηρίζονται λατομικές, σε τηλεφωνική επικοινωνία  του αρμόδιου Υπουργού με τον Βουλευτή Θ. Παραστατίδη, δρομολογήθηκε η συνάντηση των Βουλευτών του νομού, του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Κιλκίς, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, του Γ.Γ. Περιφέρειας κ. Σώκου και άλλων φορέων.

Μέτρα για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων ανακοίνωσε ο πρθωπουργός



Επέκταση του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου εκροών – εισροών υγρών καυσίμων στο σύνολο της αλυσίδας εφοδιασμού, ενίσχυση του ΣΔΟΕ, καθώς και τοποθέτηση στα τελωνεία σταθερών συστημάτων με ακτίνες Χ για την παρακολούθηση των βυτιοφόρων, εξήγγειλε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη σχετικά με την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων. 

Παπαδήμο ως το τέλος της τετραετίας προτείνουν 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Παπαδήμο ως το τέλος της τετραετίας προτείνουν 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Να προχωρήσει η χώρα με τον Λουκά Παπαδήμο στο τιμόνι της κυβέρνησης και μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης προτείνουν με κείμενό τους έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι συνυπογράφουν τη σχετική παρέμβαση.

Θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση είναι ανάγκη η χώρα να προχωρήσει με την Κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης σημειώνουν οι 7 βουλευτές που προτείνουν μάλιστα τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Παπαδήμου να παράσχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

"Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε μια ντε φάκτο διαίρεση τα Ευρώπης"


Έντονες επικρίσεις στο σχέδιο του δημοσιονομικού συμφώνου που επεξεργάζονται οι χώρες της ευρωζώνης διατυπώνουν οι ευρωβουλευτές, οι οποίοι διαπιστώνουν περιορισμό της συμμετοχής του Ευρωκοινοβουλίου.


Σε εξέλιξη είναι η κούρσα της ευρωζώνης προς την δημοσιονομική ένωση, ωστόσο τα εμπόδια δεν είναι λίγα. Και δεν είναι μόνο η Βρετανία με το βέτο της που αναγκάζει τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ να επιδοθούν σε διακρατικές συμφωνίες για να φτάσουν σε ένα δημοσιονομικό σύμφωνο.

Πριν από τις εκλογές αλλαγή σελίδας στο ΠΑΣΟΚ


Πριν από τις εκλογές αλλαγή σελίδας στο ΠΑΣΟΚ
Στη γραμμή τού «ό,τι είναι να γίνει είναι καλύτερο να γίνει μετά την ολοκλήρωση της απόφασης για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση» αναμένεται να κινηθεί σήμερα στο Πολιτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου, αφήνοντας πάντως ανοιχτή την πόρτα στο να δεχθεί η διαδικασία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ολοκληρωθεί πριν από τις εθνικές εκλογές. Ουσιαστικά δηλαδή να αλλάξει στάση σε σχέση με τα όσα πρότεινε προ δεκαημέρου στο ίδιο όργανο.

Με έξοδο απο το ευρώ η Ελλάδα θα γίνει Ζιμπάμπουε


Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφική και θα προκαλούσε ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική αναταραχή, κατά τα πρότυπα που ο πληθωρισμός στη Ζιμπάμπουε οδήγησε σε πραξικόπημα, τονίζει το επενδυτικό ταμείο (hedge fund) Toscafund, που εδρεύει στο Λονδίνο.
Σε σημείωμά του προς τους πελάτες της εταιρείας, ο επικεφαλής οικονομολόγος της Σάββας Σαβούρης τονίζει πως η εισαγωγή ενός νέου νομίσματος αμέσως μετά την έξοδο από το ευρώ είναι αδύνατη και η προκύπτουσα καθυστέρηση θα οδηγούσε "σε μαζικό κύμα προς τις τράπεζες και άδειασμα των κεφαλαίων που δε θα είχε καμία σύγκριση με τα όσα έχουμε δει έως σήμερα".

Τελευταία μέρα για τα τέλη κυκλοφορίας


Λήγει σήμερα η προθεσμία για την προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας και για την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας.
"Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011 καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012.

Σαν Σήμερα...


13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γεγονότα

1822: Η πρώτη εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου καθιερώνει τη γαλανόλευκη ως επίσημο σύμβολο του επαναστατημένου γένους των Ελλήνων.
1895: Συνεδριάζει για πρώτη φορά η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896, με πρόεδρο τον διάδοχο Κωνσταντίνο και αντιπρόεδρο τον Ιωάννη Φωκιανό. Βασικό θέμα της συνεδρίασης είναι η ανεύρεση πόρων για τη διεξαγωγή των αγώνων. Η μεγαλύτερη δωρεά έγινε από τον Γεώργιο Αβέρωφ, ο οποίος προσέφερε 920.000 χρυσές δραχμές για την αποπεράτωση και αναμαρμάρωση του Παναθηναϊκού σταδίου.

Υπόγεια συμφωνία Βενιζέλου - Παπανδρέου



Οι σχεδιασμοί του αντιπροέδρου, οι προϋποθέσεις του πρώην πρωθυπουργού και οι μεσολαβητές Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ την εβδομάδα που έρχεται.
Ως σήμερα καταγράφονται ως διεκδικητές της ηγεσίας, οι κ.κ. Ευ. Βενιζέλος, Α. Λοβέρδος, Μ. Χρυσοχοϊδης, Χ. Καστανίδης και Στ. Τζουμάκας.

Ο Βενιζέλος έταξε αντιπροεδρία σε Άννα και Μιχάλη...


Ο Βενιζέλος έταξε αντιπροεδρία σε Άννα και Μιχάλη...

 
  

Όσο οι ώρες περνούν, κορυφώνεται το παρασκήνιο και τα παζάρια για την  επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ενισχύεται η άποψη ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να παραιτηθεί και από τη θέση του Προέδρου αν οι προτάσεις του δεν γίνουν δεκτές.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης μιας και εκτιμάται ότι κανείς από τους υποψηφίους δεν θα κερδίσει το 50% από την πρώτη ψηφοφορία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ

«Τα δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης προσωπικού και υγειονομικού υλικού, ενώ τμήματα καταρρέουν με ταχύτατους ρυθμούς. Το ΕΣΥ κατέρρευσε με τον πλέον επίσημο και παταγώδη τρόπο», ανέφερε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

Έτοιμος ο χρονικός μανδύας που "κρύβει" γεγονότα!


 Έναν χρονικό μανδύα ο οποίος "κρύβει το χρόνο", "εξαφανίζοντας" αντικείμενα και  γεγονότα, δημιούργησαν για πρώτη φορά αμερικανοί επιστήμονες. Πρόκειται για μία συσκευή που μπορεί να αποκρύψει ακόμα και ολόκληρα συμβάντα, άρα στην ουσία να κάνει τον χρόνο να εξαφανιστεί.

Ιστορία έγραψαν οι πρώτες λεσβίες που έλαβαν μέρος στα καλλιστεία Miss California 2012



Στα 60 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss California για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος γυναίκες που έχουν πει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλες.
Αν και δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, πέρασαν τα μηνύματα τα οποία ήθελαν για την ισότητα και την αγάπη στο διαφορετικό.

Ανακαλύφθηκε το πραγματικό χρώμα του Γαλαξία μας



Ένα δύσκολο εγχείρημα έφεραν σε πέρας αστρονόμοι, ανακαλύπτοντας το πραγματικό χρώμα του Γαλαξία μας,  κάτι όχι και τόσο απλό, αφού η Γη βρίσκεται στο εσωτερικό του.  Και το χρώμα αυτού... λευκό της Άνοιξης.

Σύμφωνα με το BBC, η ανακάλυψη του χρώματος προσφέρει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την ηλικία των άστρων, πόσο πρόσφατα σχηματίστηκαν, εάν δημιουργήθηκαν τώρα ή πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια.

«ΠΥΡΕΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Παραλίγο νέο θρίλερ με πλοίο που μετέφερε πυρομαχικά στη Συρία


Η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί στην Κύπρο αν η κυβέρνηση δεν έσπευδε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας να κινήσει τις διαδικασίες και κυριολεκτικά να διώξει από το λιμάνι της Λεμεσού εμπορικό πλοίο που μετέφερε πυρομαχικά στο καθεστώς Ασαντ στη Συρία.
Η υπόθεση φέρνει στη μνήμη την τραγωδία της πολύνεκρης έκρηξης στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» τον περασμένο Ιούλιο, καθώς οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές.

Αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς ο Περικλής Κολότσιος



Αναπληρωτής Δήμαρχος στο Δήμο Κιλκίς, λόγω της αργίας του Βαγγέλη Μπαλάσκα, αναλαμβάνει από σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Περικλής Κολότσιος. Αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς που συνήλθε με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος. Ειδικότερα, η Πρόεδρος του δ.σ. Καλλισθένη Πάκα ενημέρωσε το σώμα ότι η σχετική απόφαση αργίας κοινοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δήμαρχο Κιλκίς και αμέσως πάρθηκε η απόφαση για σύγκληση του συμβουλίου όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να συνεχισθεί η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.