Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Καταβολή 7,1 εκατ. ευρώ σε 3.745 δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ


Ένα ποσό μεγαλύτερο των 7 εκατομμυρίων ευρώ σε 3.745 δικαιούχους κατέβαλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συναγερμός στα Γιαννιτσά: 40 κρούσματα σε εργοστάσιο - Ενδεχόμενο τοπικό lockdown


Στο «κόκκινο» είναι τα Γιαννιτσά, ύστερα από ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού σε εργοστάσιο της περιοχής.Συναγερμό έχουν σημάνει στις υγειονομικές αρχές τα κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.

Σήμερα -εκτός απροόπτου- οι νέοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα


Ακολουθεί η προετοιμασία για την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ και, εν συνεχεία, πιθανές αλλαγές και στο μηχανισμό της Κουμουνδούρου.

ΟΑΕΔ: Άρχισαν οι αιτήσεις για προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς


Από σήμερα, Τρίτη έως την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών

Μιχάλης Καρχιμάκης : Ανάποδη δικαιοσύνη


Οι τραπεζίτες ,απαλλάσσονται και αναδρομικά και μελλοντικά ,με νόμο της κυβέρνησης,από ποινικές ευθύνες για πρακτικές αθέμιτης διαχείρησης και πρόκληση ζημιών στις τράπεζες.

Γεννηματά προς Μητσοτάκη: Πρώτος εσείς δώσατε το μήνυμα της χαλάρωσης


Σοβαρά λάθη, παραλείψεις και αστοχίες καταλόγισε στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας.

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Είστε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας


Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της Βουλής, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Εργασιακά: Πώς θα υπολογιστούν δώρα, υπερωρίες και επιδόματα


Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διατάξεις για τον υπολογισμό του Δώρου Χριστουγέννων, τις υπερωρίες των εργαζομένων, το