Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πρόσληψη 27 ατόμων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Θεσσαλονίκης

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πλήρωση θέσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 27 ατόμων για τη στελέχωση των δομών των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Λεβέντης: Ο Τσίπρας κατέβασε τα παντελόνια και τα υπέγραψε όλα

lebentis-o-tsipras-katebase-ta-pantelonia-kai-ta-upegrapse-olaΚαταιγιστικός κατά της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού εμφανίστηκε στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης και με αφορμή τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για τα τηλεοπτικά κανάλια, μίλησε για «δικτατορικές τάσεις» και προέβλεψε «άμεση κατάρρευση» του κυβερνητικού σχήματος.

Γενικός διευθυντής Βρετανικής αλυσίδας εστιατορίων στο Mediterranean College

Γενικός διευθυντής Βρετανικής αλυσίδας εστιατορίων στο Mediterranean CollegeManager των εστιατορίων Galvin Restaurants Group του Λονδίνου κύριος Stefane Lioussanne, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4 «Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ», την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
Αφορμή για την επίσκεψη του, ήταν αφ’ ενός η πρόσκληση του ως εισηγητής στο σεμινάριο

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή το ν/σ για τις τηλεοπτικές άδειες

Εγκρίθηκε από την Βουλή η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, «παρών» δήλωσε το ΚΚΕ, ενώ κατά ψήφισαν Ν.Δ., Χρυσή Αυγή

Οδυσσέας: «Ο κ. Παππάς όταν θα αξιολογεί καναλάρχες για τις άδειες που θα τους κοιτάει;»

«Ο υφυπουργός Υγείας κ. Πολάκης μας είπε ότι αξιολογεί τους διοικητές των νοσοκομείων κοιτώντας τους στα μάτια, ο κ. Παππάς όταν θα αξιολογεί τους καναλάρχες για να τους δώσει την τηλεοπτική άδεια που θα τους κοιτάει;»ανέφερε

Κώστας Σημίτης : «Η Ευρώπη κινδυνεύει, μόνη λύση περισσότερη Ευρώπη»

i-eurwpi-kinduneuei-moni-lusi-perissoteri-eurwpiΟ πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θα μιλήσει τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε αδιέξοδο;».
Η οικονομική κρίση, το μεταναστευτικό κύμα, οι χαμηλοί ρυθμοί ανάπτυξης στην ευρωζώνη, η πτώση της αξίας

Δήλωση ΣΟΚ από Μπαλαούρα: Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!

balaourasΣε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Βήμα FΜ, ο κ. Μπαλαούρας ρωτήθηκε για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου. Προτού όμως απαντήσει, ο ίδιος ο κ. Μπαλαούρας ζήτησε να τοποθετηθεί για το κατέβασμα της παράστασης του Εθνικού «Ισορροπία του Nash».
Αναφερόμενος σε σχόλιο του δημοσιογράφου για το αν είναι σωστό να

Γιατροί, δικηγόροι, οικονομολόγοι στα μπλόκα μαζί με τους αγρότες

Γιατροί, δικηγόροι, οικονομολόγοι στα μπλόκα μαζί με τους αγρότεςΔικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι και οικονομολόγοι θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στα μπλόκα των αγροτών προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Οι άνθρωποι-κλειδιά της ΝΔ στην Ελλάδα – Ποιους όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανθρώπους-κλειδιά τοποθέτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κρίσιμα πόστα του κόμματος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στελέχωσε τον κομβικό Οργανωτικό τομέα, ορίζοντας υπεύθυνους σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως και την Διοικούσα επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Βενιζέλος: Αν επιμείνει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, θα είναι ο τάφος της

Προειδοποίηση προς τη κυβέρνηση απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας μια πρόβλεψη: Αν η κυβέρνηση επιδιώξει να ολοκληρώσει την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών με τον τρόπο που το επιχειρεί, θα σκάψει τον πολιτικό της τάφο.

Σοκ: Αυτοκτόνησε συνδικαλιστής αγρότης στην Οινόη

Σοκ: Αυτοκτόνησε συνδικαλιστής αγρότης στην ΟινόηΤέλος στη ζωή του έβαλε ένας συνδικαλιστής αγρότης στην περιοχή της Οινόης δήμου Ήλιδας.
Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, πρόκειται για γνωστό αγρότη της περιοχής, ενώ μέχρι στιγμής δεν

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ 50ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΙΑ ΡΑΓΕΣ!

Νεκρή ανέσυραν μία γυναίκα 50 χρονών οι άνδρες της Πυροσβεστικής στο σταθμό του Μετρό στον Άγιο Ιωάννη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό συνέβη χθες τα μεσάνυχτα, λίγα λεπτά μετά
τα μεσάνυχτα, όταν η άτυχη γυναίκα, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα

Λύση για 150.000 δικαιούχους της ΑΣΠΙΣ -Πως θα πάρουν τις αποζημιώσεις

Δικαίωμα για την διεκδίκηση αποζημίωσης αποκτούν με ενέργειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας οι περίπου 150 χιλιάδες  ασφαλισμένοι της Ασπίς που δεν έχουν συμπεριληφθεί στον ήδη καταρτισμένο πίνακα του εκκαθαριστή.

Μιχάλης Τζελέπης : Η καταστολή κύριο μέσο της κυβέρνησης ενάντια στους αγρότες

Βολές κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μιχάλης Τζελέπης.
«Η καταστολή έχει αρχίσει να νομιμοποιείται και να μετατρέπεται ως κυρίαρχο μέσο της κυβέρνησης ενάντια σε κάθε διαμαρτυρόμενη,

Η Φώφη Γεννηματά ζητάει εσπευσμένα συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν τις ραγδαίες εξελίξεις στο προσφυγικό και τίς απόψεις ευρωπαίων παραγόντων για τυχόν αναστολή της συνθήκης Σέγκεν για την Ελλάδα.

Αγριος καβγάς Λοβέρδου-Παππά στη Βουλή: «Δεν έχουμε χουντικό κοινοβούλιο -Να ανέχεσαι το διάλογο, άσχετε -Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις»

Με ένταση ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τις τηλεοπτικές άδειες και καβγά ανάμεσα στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. 
«Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε

Αυτοί είναι οι νέοι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής νέων διευθυντών Εκπαίδευσης, καθώς σήμερα αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες επιλογής, μετά από σχετική απόφαση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη.
Η θητεία των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και

Πρωτοφανές: Δεν άφηναν τους δημοσιογράφους να μπουν στο υπ. Υγείας γιατί απολογούνταν η ξαδέλφη του Πολάκη

Πρωτοφανές: Δεν άφηναν τους δημοσιογράφους να μπουν στο υπ. Υγείας γιατί απολογούνταν η ξαδέλφη του ΠολάκηΕνώπιον του  Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ βρίσκεται σήμερα η Νεκταρία Πολάκη, ιατρός του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της κλοπής ναρκωτικών σκευασμάτων από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) τον περασμένο Μάιο.

Οικονομικό Επιμελητήριο: Η αποχώρηση της Eldorado θα στερήσει από το κράτος 1 εκατ. ευρώ τον μήνα

Οικονομικό Επιμελητήριο: Η αποχώρηση της Eldorado θα στερήσει από το κράτος 1 εκατ. ευρώ τον μήνα Δραματικές θα είναι οι απώλειες για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για το κράτος από την παύση εργασιών και την πιθανή αποχώρηση της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.
Την απόλυτη στήριξη στην επένδυση στις Σκουριές, άλλα με ταυτόχρονη άμεση διευθέτηση των όποιων περιβαλλοντικών θεμάτων υπάρχουν,

Κοινό αγωγό συζητούν Τσίπρας- Νετανιάχου- Αναστασιάδης

koino-agwgo-suzitoun-tsipras--netaniaxou--anastasiadisΙστορική χαρακτήρισαν οι ηγέτες της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ την τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο. «Συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ των τριών χωρών προκειμένου να προωθήσουμε μια τριμερή

Ποτάμι:Ο «καναλάρχης» Παππάς μετατρέπει σε γλάστρα το ΕΣΡ για τις άδειες

Συνεχίζεται η θύελλα των αντιδράσεων για τον επιχειρούμενο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, καθώς η κυβέρνηση επιμένει να ορίζει η ίδια τον τελικό αριθμό των σταθμών που θα εκπέμπουν στην Ελλάδα, παρακάμπτοντας και καταργώντας de facto το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Βόμβα! Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής παντρεύτηκε τον αγαπημένο του στις ΗΠΑ

Μπορεί στην Ελλάδα τα ληξιαρχεία όλης της χώρας να άρχισαν να δέχονται τα πρώτα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού είχε γαμήλια κατάληξη.
Ο Έλληνας πρώην βουλευτής και ο πρωτότοκος γιος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας επισημοποίησαν τη σχέση τους, σύμφωνα