Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Καταβολή 1,3 εκατ. ευρώ σε 38 δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων κατέβαλε το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ σε 38 δικαιούχους.

Αλέξης Χαρίτσης: Επαναφέρουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές με τις προτάσεις Πισσαρίδη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή όσα προτείνει η επιτροπή Πισσαρίδη για την οικονομία, προβλέποντας σκληρές μεταρρυθμίσεις με αντάλλαγμα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Τσιόδρας: Παρατηρείται μετατόπιση κρουσμάτων σε μικρότερες ηλικίες

Την ανησυχία της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων εξέφρασε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, αναφερόμενος στην αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων.

Μιχάλης Καρχιμάκης : ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΜΕ,ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ,ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Ο Άρειος Πάγος,αποφάνθηκε μετά από πολλά χρόνια.Το Βατοπέδι,ήταν σκάνδαλο.
Η λίμνη βιστωνίδα,δεν ανήκει στην μονή Βατοπεδίου.
Ανήκει στο Δημόσιο.

Στον εισαγγελέα στέλνει ο Χρυσοχοΐδης όσους πιστεύουν ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός»

Στον εισαγγελέα θα παραπέμπονται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όσοι προβαίνουν δημοσίως σε αναφορές περί «θεωριών συνωμοσίας» που αφορούν τον κορονοϊό καθώς όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο

Όσα προτείνει η Επιτροπή Πισσαρίδη στο προσχέδιο του προγράμματος ανάπτυξης

Μείωση άμεσων φόρων, ΦΠΑ, αλλά και «νέα επικουρική σύνταξη» προτείνει μεταξύ άλλων η Επιτροπή Πισσαρίδη στο προσχέδιο του προγράμματος ανάπτυξης που δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.

ΚΙΝΑΛ: Βαθιά συντηρητική επιλογή ο "ανασχηματισμός Σκυλακάκη"

"Βαθιά συντηρητική επιλογή κάνει η κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό "Σκυλακάκη" και τις κατευθύνσεις του πορίσματος Πισσαρίδη», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, που προειδοποιεί τον πρωθυπουργό ότι «αναλαμβάνει πια πλήρως ο ίδιος την ευθύνη για τις

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κάνει ούτε ανασχηματισμό

"Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την υγειονομική και την οικονομική κρίση. Σήμερα καταλάβαμε ότι δεν μπορεί ούτε ανασχηματισμό στη κυβέρνησή του να κάνει", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο

Ο Τσιόδρας επιστρέφει - Μαζί με τον Χαρδαλιά στη σημερινή ενημέρωση

O καθηγητής και Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τη νόσο Covid-19 Σωτήρης Τσιόδρας, επιστρέφει στην ενημέρωση και το απόγευμα στις 18:00, μαζί με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σχετιμά με την εξέλιξη της μάχης με τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Ανασχηματισμός: Κυβέρνηση πιο "φιλελεύθερη" και πάντα ανδροκρατούμενη

Ενισχυμένο το φιλελεύθερο αποτύπωμα στο νέο κυβερνητικό σχήμα με την σημαντική αναβάθμιση του Θόδωρου Σκυλακάκη και την είσοδο του Πάνου Τσακλόγλου. Διατηρούνται όμως οι ισορροπίες με τους πρώην υπουργούς του Α.Σαμαρά. Μόλις 6 οι γυναίκες στο νέο σχήμα.