Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ανασχηματισμός: Στο Προστασίας του Πολίτη ο Χρυσοχοΐδης, στο Υγείας ο Γεωργιάδης – Τα ονόματα της νέας κυβέρνησης

Ο κύβος ερρίφθη και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, κάνοντας – όπως λένε πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου – «μερικές και στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις».

Τοπική Αυτοδιοίκηση: Aυτοί είναι οι μισθοί των δημάρχων και των περιφερειαρχών

Ανέλαβαν οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες τα καθήκοντά τους σε όλη τη χώρα.

Ο Β. Βενιζέλος περιγράφει τη «γκραν γκινιόλ» συζήτηση με τον Σόιμπλε: Για το Grexit στο δεύτερο υπόγειο ενός ξενοδοχείου

Για τη 90λεπτη «γκραν γκινιόλ» συνάντησή του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ένα υπόγειο ξενοδοχείου στην Πολωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας προτάθηκε το Grexit, μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τoυ Χαρη Τσιόκα : Με ..πολύπλευρες διεργασίες … … Σταθμός και αφετηρία ένα συνέδριο σύγχρονων επεξεργασιών και όχι διευθέτησης εσωκομματικών ισορροπιών με διεργασίες μετεξέλιξης όχι μετάλλαξης!

Γι’ αυτό, πολλά στελέχη επιμένουμε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν πρέπει να διολισθήσει σε μια επικοινωνιακή φιέστα αλλά σε εξωστρεφές συνέδριο που θα καταστεί πολιτικό και κοινωνικό γεγονός…

ΣΥΡΙΖΑ: Φουλάρουν οι μηχανές με την επιστροφή Κασσελάκη από το Φανάρι – Προσυνεδριακή αυλαία με Θέσεις, καμπάνιες και δράσεις

Από τις ΗΠΑ στο Φανάρι θα βρεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης το ερχόμενο Σάββατο, ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοφανίων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να παραστεί στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.

Βασιλακόπουλος: 60 νεκροί από κορωνοϊό κάθε εβδομάδα

Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό και θα πρέπει να κάνουμε τις προσαρμογές που χρειάζεται την εποχή που χρειάζεται» τόνισε σήμερα ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.