Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Πώς θα βγάλετε νέους κωδικούς στο TAXISnet

Αν κατά την είσοδο μου στο σύστημα εμφανίζεται το μήνυμα: «Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί. Ειδοποιήστε το διαχειριστή του συστήματος»Αν έχετε καταχωρήσει λανθασμένα πάνω από έξι φορές τους κωδικούς πρόσβασης, το σύστημα κλειδώνει αυτόματα.

Αχτσιόγλου: Απολύτως εφικτή δημοσιονομικά η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Αχτσιόγλου: Απολύτως εφικτή δημοσιονομικά και με στόχο τη γρήγορη ...«Απολύτως εφικτή δημοσιονομικά» χαρακτήρισε η Έφη Αχτσιόγλου τη συνολική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο τη γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για ανεπαρκή μέτρα.

Η ΚΝΕ απαντά σε όσους κατηγόρησαν τους γιατρούς για τις κινητοποιήσεις

Η ΚΝΕ, τιμά τους «ήρωες γιατρούς και υγειονομικούς αλλά και τα δίκαια αιτήματα, τους, που διατρανώθηκαν σήμερα σε όλη την χώρα, από τις κατα τόπους κινητοποιήσεις και τις παραστάσεις διαμαρτυρίας», μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε με αφορμή τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών και την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Τρομάζουν οι προβλέψεις του ΟΗΕ: 1,25 δισ άνθρωποι κινδυνεύουν με απόλυση ή περικοπή μισθού

Με την πανδημία του νέου κορονοϊού, η αγορά εργασίας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη «σοβαρότερη κρίση της από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», καθώς 1,25 δισεκατομμύριο άνθρωποι κινδυνεύουν με απόλυση ή με μείωση του μισθού τους, εκτιμά η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ).

Επίδομα 800 ευρώ: Αρχίζει η καταβολή του τη Μεγάλη Τετάρτη - Ποιους αφορά

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου θα γίνει η πρώτη καταβολή της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ στους δικαιούχους στο πλαίσιο της κρίσης του κορονοϊού.

ΟΠΕΚΕΠΕ: "Πρεμιέρα" για την πλατφόρμα βασικής ενίσχυσης του 2020

Από σήμερα, Τρίτη, 7 Απριλίου τίθεται σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης του έτους 2020, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Οργανισμός.

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων από την Κυριακή

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν από ‪την ερχόμενη Κυριακή‬ λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά, είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ. ‪

Κορονοϊός: Η ΕΚΤ αποφάσισε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο

Στο πλαίσιο των αποφάσεων που πήρε για διευκόλυνση της χρηματοδότησης λόγω κορονοϊού, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο.

ΟΑΕΔ: Διευρύνεται και ενισχύεται το πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων

Τη σημαντική αύξηση προσφερόμενων θέσεων εργασίας, τη διεύρυνση των δικαιούχων και την αύξηση της επιδότησης του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας από 55 έως 67 ετών, ενέκρινε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ.

Θέσπιση καθολικού εγγυημένου εισοδήματος προωθεί η ισπανική κυβέρνηση

Με στόχο να βοηθήσει όσους πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού, η ισπανική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιταχύνει τη θέσπιση καθολικού εγγυημένου εισοδήματος, με το ποσό να εκτιμάται στα 440 ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais.

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup

Τηλεδιάσκεψη ενόψει της απογευματινής συνεδρίασης του Eurogroup είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συμμετοχή του Υπουργού ΟικονομικώνΧρ. Σταϊκούρα , του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Αρμόδιου για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Α. Σκέρτσου, του Υφυπουργού

Θεσσαλονίκη: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου "Παπανικολάου"



Τέσσερα είναι τα κρούσματα κορωνοιού στο προσωπικό του νοσοκομείου "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι χθές έγιναν γνωστά τρία κρούσμα σε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου.

Eurogroup: Προς συμφωνία για μέτρα μισού τρισ. ευρώ

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι πιθανόν να συμφωνήσουν σήμερα σε μέτρα ύψους άνω του μισού τρισ. ευρώ για την αντιμετώπιση του οικονομικού αντίκτυπου της επιδημίας του κορονοϊού, αλλά να αναφέρουν ότι θα χρειασθούν περισσότερες συζητήσεις όσον αφορά τα σχέδια για κοινή έκδοση χρέους.

Άγιο Όρος: Ανυπολόγιστες ζημιές από την κακοκαιρία – Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Η Ιερά Κοινότητα και η Πολιτική Διοίκηση του Αγίου Όρους, με αίτημα προς την Πολιτική Προστασία, ζητούν να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσαν τις τελευταίες μέρες οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν τον Άθω.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Τσίπρας: Χθες ήταν ήρωες, σήμερα τους έστειλαν την αστυνομία

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.«Χθες ήταν "οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες", που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια.

Covid 19 Κανένας μόνος/Καμία Μόνη : Τα λέμε μπαλκόνι

"Την Τρίτη 7 Απριλίου η Καμπάνια «Κανένας Μόνος, Καμία Μόνη» θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τις πανελλαδικές δράσεις για την υγεία απαιτώντας μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μέτρα προστασίας υγειονομικών και επίταξη του ιδιωτικού συστήματος υγείας. 

Κορωνοϊός: Κατέληξε 42χρονος από τη Χαλκιδική που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό στη χώρα μας.
Όπως έγινε γνωστό, ο 42χρονος από τη Χαλκιδική ο οποίος και είχε διαγνωστεί

Του Γιώργου Φραγγίδη : Ο κορωνοϊός, οι συνέπειες και ο κόσμος που αλλάζει

Εδώ και τρεις μήνες η παγκόσμια κοινότητα και η πατρίδα βιώνουν μία υγειονομική κρίση, η οποία αναμφίβολα πλήττει χωρίς διακρίσεις όλους, κράτη, κοινωνίες, οικονομίες, συστήματα υγείας, πλούσιους και φτωχούς, άνδρες και γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους.