Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης! Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Μια άτυπη εκδήλωση παράδοσης… παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα στο καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Σε πείσμα των καιρών για όσους θεωρούν πως το… ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον μουσειακό έκθεμα, ο Χρόνης Μακρίδης παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης και έδωσε τη σκυτάλη στον μέχρι τώρα… αναπληρωτή του και δικηγόρο Χρήστο Βάρδα.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εξεταστική από την περίοδο... Σημίτη ως σήμερα


Menelaos Myrillas / SOOCΤην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την κατάσταση της οικονομίας τα τελευταία 15 χρόνια ζητά το ΠΑΣΟΚ με πρόταση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να διερευνηθεί η περίοδος ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ, από το 2001 ως

ΠΑΣΟΚ: Ο Φίλης αποδομεί το δημόσιο πανεπιστήμιο

pasok-grafeia-ippokratous.jpg
Σχολιάζοντας τις ρυθμίσεις για τα πανεπιστήμια που προσπαθεί να εισάγει ο υπουργός Παιδείας, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως ο Νίκος Φίλης καταστρέφει ό,τι με κόπο χτίστηκε και ικανοποιεί κομματικούς φίλους και ακροατήριο.
Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι «εισάγει ρυθμίσεις για το πανεπιστημιακό άσυλο, καταργεί πλέον τα συμβούλια διοίκησης ιδρυμάτων

Η Αθήνα ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Πράγα


Στην Αθήνα κλήθηκε για διαβουλεύσεις ο Έλληνας πρέσβης στην Τσεχία Παναγιώτης Σαρρής.Όπως επιβεβαίωσαν διπλωματικές πηγές, ο κ. Σαρρής έλαβε την κλήση χθες το βράδυ κατόπιν εντολής του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, μετά από την πολλοστή πρόσφατη επίθεση, δια του Τύπου, κατά της Ελλάδας του προέδρου της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν.

Κυριάκος Πιερρακάκης : Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι καλλιτεχνικό ρεύμα.

Τους τελευταίους 11 μήνες πήγαμε να βγούμε από το ευρώ, την ευρωλίγκα, τη συνθήκη του Σένγκεν.
Μέσα σε μια ημέρα αναγνωρίσαμε την Παλαιστίνη (με μια ντεμέκ αναγνώριση που μεγαλύτερη ουσία έκρυβε η επικοινωνιακή της διαχείριση) ενώ διεκδικούμε καλές σχέσεις με ουσιαστικό

Μιχάλης Καρχιμάκης : Μήπως εκπλαγείτε με τις μεθοδεύσεις των ροών του χρήματος ??

 Διαβάζω οτι ο ενιαίος εποπτικός μηχανισμός της ευρωπαϊκής κεντρικής τραπεζας,έρευνά τα δάνεια που εχουν δοθεί σε μέλη  διοικητικών συμβουλίων ελληνικών τραπεζών,μέλη ανώτερης διοικησης και τους όρους χορήγησης.

Θα έχει πολυ μεγάλο ενδιαφέρον αν διερευνηθούν .

Του Γ. Λακόπουλου : Τέλος εποχής για τη ΝΔ, ή τέλος για τη ΝΔ της εποχής;

Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών στη ΝΔ προσφέρει υλικό για πολλές ερμηνείες. Προς το παρόν κυριαρχούν οι προφανέστερες. Αλλά αν δούμε το βάθος των πραγμάτων θα καταλήξουμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζουν όλα απλώς στο κομματικό ρετιρέ. Όλοι επίσης πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους εξ αρχής, προκειμένου να ανανεωθούν τα χαρακτηριστικά του κόμματος

Δίπλα στους δημοσιογράφους της Cumhuriyet ο Παπανδρέου

Στην Τουρκία βρέθηκε την Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου με την ιδιότητά του ως επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας Cumhuriyet στηνΚωνσταντινούπολη. 
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της