Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Πέρασε από τις Βρυξέλλες το πριμ 45 ευρώ στη βιολογική κτηνοτροφία

Βιολογική Κτηνοτροφία: Κατάθεση νέων αιτήσεων με τα… πρωτοβρόχιαΤην έγκριση της Κομισιόν ώστε να προβλεφθεί και στη νέα πρόσκληση έλαβε η έκτακτη αύξηση της ενίσχυσης στα 45 ευρώ ανά στρέμμα βοσκότοπου, η οποία είχε σκοπό να εκμηδενίσει τις επιπτώσεις της τεχνικής λύσης στην κατανομή των εκτάσεων.

Ανακατατάξεις χωρίς προηγούμενο στον κλάδο των αγροτικών μηχανημάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικα μηχανηματαΑπό τον κλάδο των µηχανηµάτων δείχνει να διέρχεται υποχρεωτικά σ’ αυτή τη φάση η νέα ιδιότυπη διαδικασία ανασυγκρότησης του αγροτικού τοµέα, µε τις εξελίξεις να γίνονται καταιγιστικές και να επηρεάζουν την πορεία των πραγµάτων σε τρία επίπεπεδα:

Στον κόφτη τα κοινωνικά επιδόματα

Έρχεται κόφτης στα κοινωνικά επιδόματα – Ποιοι δικαιούχοι θα πληγούν
Έρχεται κόφτης στα κοινωνικά επιδόματα – Ποιοι δικαιούχοι θα πληγούν
Κρυφά μέτρα στην τρίτη αξιολόγηση
Έξοδο από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 θέλει η κυβέρνηση, η οποία σχεδιάζει την

FAZ: Ελληνες του Πόντου, «ο ξεχασμένος λαός»

FAZ: Ελληνες του Πόντου, «ο ξεχασμένος λαός»Στα δεινά που υπέστη ο ποντιακός ελληνισμός στην Τουρκία αναφέρεται σε εκτενές της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα FAZ. «O εκτοπισμός των Ελλήνων του Πόντου από την Τουρκία είναι ένα ελάχιστα γνωστό κεφάλαιο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου», τονίζει χαρακτηριστικά.

Πότε πληρώνεται η δόση του Αυγούστου για τους δικαιούχους ΚΕΑ

Ανακοινώθηκε από το Υπ.Εργασίας πως εγκρίθηκε η πληρωμή των δικαιούχων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (keaprogram.gr) για τη δόση Αυγούστου 2017.

Η πληρωμή αναμένεται να γίνει το διάστημα από

Δυνατό φιλικό απόψε κόντρα στην Σερβία για την Εθνική

undefined
Το πιο δυνατό τεστ έως σήμερα θα δώσει απόψε η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο Βελιγράδι κόντρα στην οικοδέσποινα του τουρνουά, Σερβία.

Άρης: Crash test με Παναιτωλικό σήμερα στη Βέροια

undefined
Δυνατό φιλικό προετοιμασίας της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό θα δώσει σήμερα ο Άρης.Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (18:30) και ο προπονητής του