Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ...

Σε … «χαλαρούς ρυθμούς» φαίνεται να κινείται η κυβέρνηση στο θέμα της ρύθμισης με τις 100 δόσεις για χρέη προς το Δημόσιο. Όπως όλα δείχνουν, η πολυαναμενόμενη ρύθμιση.δεν θα έρθει ούτε αυτήν την εβδομάδα προς ψήφιση, εκτός αν επισπεύσει τις εξελίξεις το Μέγαρο Μαξίμου.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ...

Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε 696.350 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων.

Ελλη Σταη : Χρυσαυγιτισμός στα Media

Ότι θα αισθανόμουν την ανάγκη το 2014 να σκεφτώ πως θα έπρεπε να αναζητήσουμε έναν «νέο φεμινισμό», ομολογώ ότι δεν μου πέρναγε καθόλου από το μυαλό.
Από πολύ νέα πίστευα ότι ζούμε σε μια από τις δυτικές κοινωνίες που, έστω και με πολλές ελλείψεις και στρεβλώσεις, είχαμε κατοχυρώσει θεσμικά τα βασικά δικαιώματα της ίσης μεταχείρισης

Γ. Μπουτάρης: Βλακώδης η αξιολόγηση αλλά θα συναινέσουμε

Βλακώδες χαρακτήρισε το ζήτημα της αξιολόγησης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ωστόσο όπως τόνισε δεν πρόκειται να αρνηθεί τους ελέγχους και διαβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει να αλλάξει το σύστημα.
«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε

Τι προβλέπει η τροπολογία Λοβέρδου για τις μετεγγραφές

Οι δυνατότητες μετεγγραφής φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 εξειδικεύονται ανά κατηγορία με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με την τροπολογία ειδικές κατηγορίες επιτυχόντων (πολύτεκνων, ανάπηρων, ορφανών, πολύδυμων κλπ.) στην

Τζιτζικώστας: Η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το δρόμο της

Τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, εξήγησε ο περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Ο λόγος που δεν πήγα είναι ξεκάθαρος. Δεν συμμετέχω σε

Σοκ: Η γερμανική Hochtief χρωστάει 600 εκατ. ευρώ φόρους στο Δημόσιο

Ο μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα αποδείχθηκε η γερμανική εταρεία Hochtief, η οποία διαχειριζόταν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για μη απόδοση ΦΠΑ και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη διεκδίκηση των 600 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα το Ελληνικό Δημόσιο δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έναντι της γερμανικής εταιρίας Hochtief για μη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 2.652 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ 122 ΘΕΣΕΙΣ...

Με τη συμμετοχή 2.652 υποψηφίων, από τους συνολικά 4.244 που είχαν εκδηλώσει συμμετοχή, δηλαδή ποσοστό 62,49%, διεξήχθη ο γραπτός διαγωνισμόςγια την κάλυψη 122 υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού στην

Ανδρουλάκης: «με αυτό το πλευρό να κοιμάστε...»

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Αποχωρεί από την πολιτική ο Μίμης Ανδρουλάκης... Επιστρέφει στο συγγραφικό του έργο» σημειώνεται «πως ο συγγραφέας και πολιτικός σκέφτεται να προχωρήσει σε μεγάλη εκδήλωση, όπου θα ανακοινώσει κι επίσημα τον τερματισμό της

KKΕ: Ο λαός έχει πικρή πείρα από τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης

Ο λαός έχει πικρή πείρα από τις «κόκκινες γραμμές» και τις «σκληρές διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης που κάθε φορά καταλήγουν σε ένα νέο γύρο αντιλαϊκή επίθεσης τονίζει το ΚΚΕ  σε ανακοίνωση του.
Άλλωστε, προσθέτει το ΚΚΕ η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ως

Ανδρουλάκης: Δεν θα αντέξει η κυβέρνηση

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει, εάν η τρόικα συνεχίσει τις πιέσεις, εξέφρασε ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του

ΠΑΣΟΚ: Στο ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ένα απόλυτο αλαλούμ

«Στο ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ένα απόλυτο αλαλούμ. Κάποιοι το παίζουν «ρεαλιστές» και κάποιοι «επαναστάτες», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, κ Δραγασάκη, κ. Λαφαζάνη και κ. Κατρούγκαλο,  για το χρέος.
Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «κοροϊδεύουν και υποτιμούν τον ελληνικό λαό», ενώ καλεί την

Διέγραψαν το 93% του χρέους άνεργης δανειολήπτριας…

Νέα ευνοϊκή απόφαση εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου για άνεργη δανειολήπτρια η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη, μέσω της.Ευρωπαϊκής Κίνησης Πάτρας. Ειδικότερα, η δανειολήπτρια Ε.Κ., 65 ετών, έγγαμη και μητέρα ενός ενήλικου τέκνου, όφειλε σε πιστωτικό ίδρυμα το ποσό των 30.202,57 ευρώ λόγω δύο