Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη : Για την επίθεση των ΜΑΤ κατά των συνταξιούχων

Χτες ο κ. Τσίπρας αγκαλιαζόταν και φιλιόταν με τους βιομήχανους στο Μέγαρο Μαξίμου, για να συμφωνήσουν στις άγριες περικοπές στο Ασφαλιστικό.
Σήμερα έστειλε τα Ματ να δείρουν τους

Φώφη Γεννηματά : Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Β’ Περιφέρεια Πειραιά

H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Β’ Περιφέρεια Πειραιά, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Πανηγυρίζει» το Ποτάμι το διορισμό συζύγου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Την είδηση του διορισμού τού συζύγου της βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ σε θέση διευθύνοντος συμβούλου σε κρατική εταιρία φάντασμα«πανηγυρίζει» ειρωνικά το Ποτάμι. 

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Το σκηνικό θυμίζει μια παλιά Ελληνική ταινία που η βοηθός ακτινολόγου κόλλησε μια τσίχλα στο μηχάνημα της ακτινογραφίας και ο ασθενής διαγνώστηκε ότι πάσχει
από καρκίνο του πνεύμονα... Το περιστατικό όμως που ακολουθεί δυστυχώς δεν είναι σενάριο. Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα

Η Ιρλανδία αποχαιρέτησε την κρίση με ανάπτυξη

Αποτέλεσμα εικόνας για irlandia
Το 2015 η ανάκαμψη της ιρλανδικής οικονομίας έφθασε το 7%, ενώ για φέτος η ανάπτυξη θα περιοριστεί περίπου στο 4,5% To 2010 η Ιρλανδία βρισκόταν ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, η οποία αποτράπηκε μόνο χάρη σε διεθνείς πιστώσεις. Όμως, έπειτα από από πενταετή πολιτική λιτότητας η κυβέρνηση παρουσίασε έναν

Λοβέρδος για ΕΣΡ: Πολιτικός γάμος Τσίπρα -Παυλόπουλου -Καραμανλή για τις τηλεοπτικές άδειες

O Ανδρέας Λοβέρδος έκανε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή τα μέλη που φαίνεται να προτείνονται για το ΕΣΡ.
Ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε πως η επιλογή των συγκεκριμένων ονομάτων οδηγεί στο συμπέρασμα περί «πολιτικού γάμου ή

Μίχαλος εναντίον Κορκίδη -Πόλεμος για τις εργοδοτικές εισφορές

Μίχαλος εναντίον Κορκίδη -Πόλεμος για τις εργοδοτικές εισφορέςΑντίθετος στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών είναι ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος κατηγορεί δημόσια τους άλλους προέδρους των κοινωνικών φορέων.
Υπενθυμίζεται ότι το ΕΒΕΑ δεν εκλήθη στη χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά

Τα ΜΑΤ χτύπησαν συνταξιούχους στην πορεία για το Ασφαλιστικό

Τα ΜΑΤ χτύπησαν συνταξιούχους στην πορεία για το Ασφαλιστικό [εικόνες]Ενταση, χημικά και ξύλο στο Σύνταγμα. Ανδρες των ΜΑΤ χτύπησαν ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια της πορείας για το Ασφαλιστικό στο κέντρο της Αθήνας.
Οταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα λουλουδάδικα οι αστυνομικοί απάντησαν με ρήψη χημικών και κρότου λάμψης. Μάλιστα δεν δίστασαν να

Από τη Δευτέρα κάλεσμα Λεβέντη για συγκρότηση κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού τεχνοκρατών

Την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στη Νέα Δημοκρατία και την ανάδειξη του νέου αρχηγού της περιμένει ο Βασίλης Λεβέντης για να δρομολογηθούν διαδικασίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης τεχνοκρατών.
 Η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων 

Ο Βενιζέλος εξηγεί πού πάσχει το σχέδιο του Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό και ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξηγεί σε αναλυτικό άρθρο του όλες οι πτυχές του Ασφαλιστικού.
Με τον τίτλο «Το ασφαλιστικό ζήτημα ως επιτομή του ελληνικού ζητήματος» και με μια φωτογραφία πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζει τον Σίσυφο (έργο του Αντόνιο

Γιατί αθωώνει η Αυγή τον ένοχο Καραμανλή;

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στην Αυγή άρθρο στο οποίο «οι σαμουράι της Νέας Δημοκρατίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους». Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα σημειώνεται πως «ο κ. Κώστας Καραμανλής υπήρξε υπόδειγμα δημοκρατικότητας και εντιμότητας, καθώς και πρωθυπουργός που αποτόλμησε την εκκαθάριση του δημοσίου από ανέντιμα προνόμια προς ημετέρους, κλοπές, ρουσφέτια»

Πάνω από 110 εκατ. ευρώ αποζημίωση για την υποθαλάσσια της Θεσσαλονίκης


Ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ η τοκιζόμενη αποζημίωση που επιδίκασαν τα δικαστήρια υπέρ του παραχωρησιούχου της μηδέποτε κατασκευασθείσης υποθαλάσσιας αρτηρίας Θεσσαλονίκης «Θερμαϊκή Οδός», σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.
Όπως τόνισε την Πέμπτη στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη κατά τη διάρκεια ακρόασης της

Ποτάμι: «Η κυβέρνηση επιδιώκει τη συντριβή της μεσαίας τάξης»

potamiΌπως αναφέρει η Σεβαστουπόλεως, η ανάγκη σύνδεσης των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών και άρα και των συντάξεών τους με το πραγματικό εισόδημα έχει οδηγήσει σε τερατογένεση εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης.
«Η πρόταση που έχει κάνει το Ποτάμι να συνδεθούν οι εισφορές με το

Με αποχή διαρκείας απειλούν οι δικηγόροι λόγω του ασφαλιστικού

Με αποχή διαρκείας απειλούν οι δικηγόροι λόγω του ασφαλιστικούΤην πλήρη διαφωνία τους εκφράζουν οι δικηγόροι με το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο, όπως λένε, «οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου».

Βιολίστρια κατάφερε να ξαναβρει το σπάνιο Στραντιβάριούς της αξίας 2,4 εκατ.ευρώ σε τρένο

Βιολίστρια κατάφερε να ξαναβρει το σπάνιο Στραντιβάριούς της αξίας 2,4 εκατ.ευρώ σε τρένοΜια νεαρή βιολίστρια που είχε ξεχάσει ένα σπάνιο, πανάκριβο βιολί Στραντιβάριους σε ένα τρένο κατάφερε να το ξαναβρεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Όταν αποβιβάστηκε από το τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μάνχαϊμ-Ζααρμπρίκεν, η νεαρή μουσικός ξέχασε την Τρίτη το πολύτιμο