Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Αύριο στη Βουλή η διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου

Αποτέλεσμα εικόνας για Αύριο στη Βουλή η διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας του Αρείου ΠάγουΤην Πέμπτη η διάσκεψη θα ακούσει τους 6 προτεινόμενους από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, για τη θέση του προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

ΔΕΗ: Προς κατάργηση η έκπτωση 10% για τους συνεπείς πελάτες

Λογαριασμός της ΔΕΗΝα θυσιαστεί στο «βωμό» της σωτηρίας της ΔΕΗ κινδυνεύει η έκπτωση ύψους 10% που απολαμβάνουν οι συνεπείς πελάτες της επιχείρησης ηλεκτροδότησης.

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών της χώραςΜε απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, προτείνονται στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, για τις θέσεις των επτά νέων Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, οι εξής:

Υποκατάστημα της Bank of China στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου

Υποκατάστημα της Bank of China στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνουΜε την πρόεδρο της Bank of China για την Ευρώπη, Zhou Li Hong, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Φραγκογιάννη, συναντήθηκε ο υπουργός

ΝΔ: Νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ο Βασίλης Φεύγας

Ο Βασίλης Φεύγας έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρηματική Αριστεία στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.

Aφησε τη θέση στην τράπεζα και έγινε αγρότης στο Κιλκίς -Καλλιεργεί baby λαχανικά χωρίς χημικά

καλλιεργητης Ανοικτό αγρόκτημα φυσικής καλλιέργειας, όπου οι πολίτες θα μπορούν να μαζεύουν μόνοι τους για κατανάλωση τα… micro και baby προϊόντα που καλλιεργεί ήδη, σχεδιάζει να δημιουργήσει άμεσα στη Θεσσαλονίκη ο 44χρονος πρώην τραπεζικός, Νίκος Σταθόπουλος.

ΟΠΕΚΑ: Πότε καταβάλλονται επιδόματα και παροχές

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΑ: Πότε καταβάλλονται επιδόματα και παροχέςΜία σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Αλέξης Τσίπρας: "Οι μνηστήρες είναι εδώ και προσπαθούν να γκρεμίσουν όσα χτίσαμε"

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξης Τσίπρας:Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα στήριξης αναφέρεται ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ένας χρόνος εκτός μνημονίου: Από τη χρεοκοπία στη σταθερότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένας χρόνος εκτός μνημονίου: Από τη χρεοκοπία στη σταθερότηταΣταθερή πορεία προ την κανονικότητα καταγράφει πλέον η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελλάδα μετά το τέλος του τρίτου προγράμματος.Στο μικρό σχόλιο της η Επιτροπή σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι έχουν

Creta Farms: Κραυγή αγωνίας από τους 800 εργαζόμενους - Οι φόβοι για λουκέτο

Αποτέλεσμα εικόνας για Creta Farms: Κραυγή αγωνίας από τους 800 εργαζόμενους - Οι φόβοι για λουκέτοΟι εργαζόμενοι στην Creta Farms κοινοποίησαν σήμερα επιστολή προς τις πιστώτριες τράπεζες, τον Υπουργό Ανάπτυξης καθώς και στους τοπικούς βουλευτές. Στην επιστολή τους, που υπογράφει ο πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Δουλγεράρακης, εκφράζουν την

ΚΙΝΑΛ: "Ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι αποδοκιμάσθηκε και ο Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ:«Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής με

Νέος διοικητής του ΕΦΚΑ ο Χρήστος Χάλαρης

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέος διοικητής του ΕΦΚΑ ο Χρήστος Χάλαρης
Νέος διοικητής και πρόεδρος του ΔΣ του ΕΦΚΑ διορίστηκε ο Χρήστος Χάλαρης, όπως αποφάσισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2019 για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια

Αποτέλεσμα εικόνας για Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2019 για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια
Υπομονή λίγες ακόμα ημέρες θα χρειαστεί να κάνουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που αγωνιούν για τις βάσεις που θα καθορίσουν σε ποια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατάφεραν να περάσουν.