Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το ραντεβού του «όλου ΠΑΣΟΚ»

Μία προεκλογική συνάντηση τού «όλου ΠαΣοΚ», παλαιότερων και νεότερων στελεχών, ήταν η χθεσινή κεντρική εκδήλωση της Ελιάς στο Μουσείο Μπενάκη.
Ελειπαν βεβαίως οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Ο μεν πρώτος ήταν δικαιολογημένα απών λόγω της ονομαστικής του εορτής και ο δεύτερος ενημέρωσε ότι - αν και δεν επρόκειτο να πάει - προτίθεται να προβεί σε κίνηση

Κεντροαριστερή συσπείρωση γύρω από τον Μώραλη- Στήριξη από κάθε πεδίο για τον υποψήφιο Δήμαρχο

Συνεχίζονται οι δηλώσεις στήριξης στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την δημαρχία του Πειραιά, ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης την προσεχή Κυριακή.
Σήμερα ανακοίνωσαν επισήμως πως στηρίζουν τον αρχηγό της παράταξης “Πειραιάς Νικητής” ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με

Του Παύλου Τονικίδη, υποψήφιου δήμαρχου Κιλκίς : Ψήφισε για τον τόπο σου

Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που στηρίξατε με πάθος  τον συνδυασμό μας.  Η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου μας, ψήφισε αυτοδιοίκηση με ανατροπή και προοπτική και όχι διαχείριση και αυτοδιοίκηση με κυβερνητικό έλεγχο και καθοδήγηση.
Θέλω να σας συγχαρώ επίσης που αρνηθήκατε με τη ψήφο σας να

Συνέντευξη Αθανάσιου Τσαυτάρη : Για τα κίνητρα στους νέους αγρότες και την ενίσχυση της απασχόλησης, για τη χρηματοδότηση της γεωργίας από τη νέα ΚΑΠ


Υποστηρίζουμε την είσοδο νέων αγροτών στη γεωργία
Εμείς υποστηρίζουμε την είσοδο νέων αγροτών στη γεωργία για τρεις λόγους και θα το υποστηρίξει και η νέα ΚΑΠ. Πρώτον, υπάρχει ένας δημογραφικά γερασμένος αγροτικός πληθυσμός. Σε όλη την Ευρώπη μόνο το 6% των αγροτών είναι κάτω από 40 χρονών.  Επομένως σε δέκα χρόνια θα μιλούμε για γεωργία χωρίς γεωργούς

Σγουρός: Πού βρήκε τα χρήματα η κυρία Δούρου;

Για παραβίαση  της εκλογικής νομοθεσίας αλλά και για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων από την προεκλογική της εκστρατεία, κατηγορεί τη Ρένα Δούρου ο εκ νέου διεκδικητής της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σγουρός.  
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Σγουρός διερωτάται «πού βρήκε τα χρήματα η κυρία Δούρου για όλη αυτή την προεκλογική εκστρατεία, με

Ντέρμπι σε 34 δήμους στο β΄γύρο των εκλογών – Μάχες ψήφων και συμμαχιών

Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο Β΄γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και εκτός από Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη που οι μάχες για τη δημαρχεία συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα, υπάρχουν ακόμα 31 Δήμοι. Σε πολλούς από αυτούς η μάχη θα δοθεί ψήφο ψήφο.
Τα 34 ντέρμπι των δημοτικών εκλογών

Φέρτε πίσω τα λεφτά και επενδύστε -Μακράς διαρκείας φοροαπαλλαγές τάζει το υπουργείο Οικονομικών

Να εξασφαλίσει τον επαναπατρισμό κεφαλαίων θέλι η κυβέρνηση και γι' αυτό το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει μικρή, εφάπαξ φορολόγηση και μακράς διαρκείας φοροαπαλλαγές για τα κεφάλαια που επενδύονται και μόνον.
Σε διαφορετική περίπτωση, μελετά να επιβάλει κλιμακωτό φορολογικό συντελεστή, ανάλογα με τα έτη που τα κεφάλαια είναι

Στουρνάρας: Καταργείται η έκτακτη εισφορά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης της έκτακτης εισφοράς άφησε ο υπεύθυνος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, οποίος ωστόσο δεν έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα. Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο υποστήριξε ότι η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς που αφαιρείται από το μισθό ή τη σύνταξη κάθε μισθωτού και

Φώφη Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει, είναι εδώ»

«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει. Είναι εδώ, είναι γύρω μας, είναι παντού. Στα επιμελητήρια, στους συλλόγους, στα σωματεία, στην αυτοδιοίκηση. Έχουμε αφήσει το στίγμα μας στην ιστορία αυτού του τόπου»
Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε την προεκλογική της ομιλία στην Πάτρα η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας και στέλεχος

Βενιζέλος: Έρχονται μηνύματα συσπείρωσης της παράταξης

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στους συγκεντρωμένους, τονίζοντας ότι όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής – προοδευτικής παράταξης είναι εκεί, χωρίς αποκλεισμούς, παρεξηγήσεις και προκαταλήψεις, γιατί η καρδιά της παράταξης είναι ζωντανή.
Οταν η ιστορία είναι παρούσα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, είναι η δημοκρατική παράταξη που σηκώνει το βάρος και κερδίζει το

ΠΑΣΟΚ: Δίνουμε το παρόν ενωμένοι στη μάχη

Μήνυμα για εθνική και παραταξιακή πανστρατιά στέλνει το ΠΑΣΟΚ, ενόψει των ευρωεκλογών και του β” γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, μέσω ενημερωτικού σημειώματος προς τις οργανώσεις, τα μέλη και τα στελέχη του, αλλά και τους ψηφοφόρους της παράταξης.
Όπως αναφέρεται, «όλα μαζί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς, οι