Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

«Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός των συνταξιούχων από την κυβέρνηση»

«Δύο χρόνια από τη ψήφιση του νόμου Βρούτση και τις συνεχείς δηλώσεις και υποσχέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, τελικά ο e-ΕΦΚΑ κατέβαλε αναδρομικά «ψίχουλα» μόνο σε 133.692 συνταξιούχους, δηλαδή στο 8% των παλαιών συνταξιούχων (1.800.000 ήταν οι συνταξιούχοι προ του 2016). 

ΚΙΔΗΣΟ: Καμία ανάμειξη του Γιώργου Παπανδρέου στις υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ακυρώθηκε ως «φωτογραφικός» ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύμφωνα με την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), διαπιστώνονται «ασάφειες», «αοριστίες» και «κίνδυνος για τη διαφάνεια της διαδικασίας»

ΑΧΕΠΑ : Επαναστατική μέθοδος μειώνει τις επιπλοκές σε επεμβάσεις ακριβείας

Σημαντική κατάκτηση στις επεμβάσειςακριβείας στη χειρουργική ρινός αποτελούν τα σύγχρονα συστήματα πλοήγησης καθώς μειώνουν τα ποσοστό επιπλοκών.

Σαρκοζί: Ένοχος για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής του εκστρατείας

Ένοχος κρίθηκε ο Νικολά Σαρκοζί για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας το 2012.

Η συνάντηση Τσίπρα με 12 κορυφαία στελέχη: Ενωτικό Συνέδριο για τη νίκη στις εκλογές

Ποιοι συμμετείχαν. «Ο Μητσοτάκης έχε πραγματικές ρωγμές, να μην αποκλείουμε κάλπες τη άνοιξη», φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμβόλιο AstraZeneca: Μεγάλη έκπληξη για την προστασία από θάνατο

Ευχάριστα νέα και μια μεγάλη έκπληξη έχουμε για το εμβόλιο AstraZeneca. Μπορεί στην Ελλάδα να έγιναν 1 εκατ. και πλέον εμβόλια AstraZeneca, ωστόσο το