Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!


«Προβληματική» Δημοκρατία στην Ελλάδα



Στις προβληματικές Δημοκρατίες, μόλις μία θέση πάνω από τη Μποτσουάνα, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του «Economist». 

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην έκθεση, «5 χώρες της Ευρώπης έχουν σημαντικές πτώσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης της Δημοκρατίας τους. 

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Δραματικές προειδοποιήσεις Παπαδήμου



Απειλεί με αποχώρηση από την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ - Έχει αρχίσει να εκνευρίζεται ο πρωθυπουργός με την έλλειψη σύμπνοιας που παρουσιάζει η κυβέρνηση - Αυτό φαίνεται από συνομιλίες που έχει με συνεργάτες του - "Με φώναξαν για να βγάλω το φίδι από την τρύπα και τώρα ζητούν τα ρέστα" φέρεται να είπε


Ενοχλημένος από τις ενδοκυβερνητικές τριβές που οξύνονται εμφανίζεται ο πρωθυπουργός ενώ παράλληλα οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται και η χώρα κινδυνεύει να επιστρέψει στο αδιέξοδο του Οκτωβρίου.

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!!!

To protovioli σας εύχεται χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αισιοδοξία!

Πολυτελή ακίνητα, πισίνες, offshore και φοροδιαφυγή: Ποιοι επώνυμοι κινδυνεύουν να κάνουν Πρωτοχρονιά στη φυλακή


Επώνυμοι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν να κάνουν Πρωτοχρονιά στη φυλακή.. Οκτώ γνωστοί δικηγόροι της Θεσσαλονίκης και πέντε επιχειρηματίες κτηματομεσίτες της Χαλκιδικής αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να κάνουν Πρωτοχρονιά στη φυλακή! Στα ρηχά νερά των

Όσκαρ Λαφοντέν: Η Ελλάδα από διετίας υπό το ζυγό ιδιότυπης δικτατορίας


 
  
Όσκαρ Λαφοντέν: Η Ελλάδα από διετίας υπό το ζυγό ιδιότυπης δικτατορίας
Τυπικά είναι ελεύθερη και ωραία. Ουσιαστικά όμως η Ελλάδα βρίσκεται από διετίας υπό τον ζυγό μιας ιδιότυπης δικτατορίας. Με «δικτάτορα» όχι την τρόικα, η οποία παίζει απλώς εκτελεστικό ρόλο, αλλά το παγκόσμιο χρηματωπιστωτικό σύμπλεγμα. Αυτό υποστηρίζει ο ηγέτης της γερμανικής Αριστεράς Οσκαρ Λαφοντέν, ο οποίος εκτιμά ότι οι τράπεζες έχουν την υπερεξουσία στον πλανήτη μας.

ΕΕ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΪΤΗ

Η Αϊτή εξακολουθεί να αντιμετωπίζει «σημαντικές ανθρωπιστικές ανάγκες», προειδοποίησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανακοινώνοντας τη χορήγηση επιπλέον βοήθειας 3 εκατομμυρίων ευρώ στη χώρα της Καραϊβικής. Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον σεισμό στην Αϊτή, που προκάλεσε το θάνατο περισσότερων από 20.000 ανθρώπων και τον εκτοπισμό 1,3 ως 1,6 εκατομμυρίου. Η επιδημία χολέρας που

Επικίνδυνη η χρόνια αύξηση των παλμών

Οι άνθρωποι που, σε διάστημα μιας δεκαετίας, εμφανίζουν αύξηση στον αριθμό των παλμών της καρδιάς τους σε φάση ηρεμίας, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από ισχαιμικό επεισόδιο, αλλά και από άλλες αιτίες.

Επικίνδυνο φάρμακο κατά του καρκίνου

Την προσοχή εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για σκεύασμα κατά του καρκίνου που πωλείται μέσω ίντερνετ.

Με βάση τις αυστριακές αρχές τo φαρμακευτικό προϊόν UKRAIΝ, amp. 5mg/5ml δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θεωρείται επικίνδυνο.

Εντοπίστηκαν οι «11» πολιτικοί με τις «ύποπτες» καταθέσεις

Εντοπίστηκαν οι «11» πολιτικοί με τις «ύποπτες» καταθέσειςΠοιοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών

Την λίστα με τα ονόματα εκείνων των πολιτικών των οποίων οι τραπεζικές καταθέσεις την το 2009 «άδειασαν» κατά 100.000 έως και 400.000 ευρώ σε σχέση με το 2008 έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των βουλευτών Βαγγέλης Αργύρης.

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι εποχές για «δαχτυλίδια»

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι εποχές για «δαχτυλίδια»
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο υπουργός Ανάπτυξης ζητά αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές και επισημαίνει ότι «όσον αφορά το «δαχτυλίδι», οι εποχές έχουν αλλάξει».
«Έπρεπε να είχαμε κάνει το παν για να αποφύγουμε το μνημόνιο», τονίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσθέτοντας ότι αντί η κυβέρνηση Παπανδρέου να λάβει μέτρα, μοίραζα «επιδόματα και σχεδίαζε αυξήσεις στους μισθούς».

"Ήρωας" της χρονιάς ο Παπανδρέου σύμφωνα με την Telegraph

Δεν είναι φάρσα: Ήρωας της χρονιάς ο Παπανδρέου σύμφωνα με την Telegraph
Ως έναν από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που είχαν το θάρρος, να δώσουν στον λαό

τους την δύναμη να επιλέξουν το μέλλον τους, παρουσιάζει η «The Telegraph» τον Γιώργο Παπανδρέου, στην λίστα της με τα πρόσωπα της χρονιάς.
Στην λίστα αυτή με τον τίτλο «Ήρωες ή κακοποιοί», βρετανική «The telegraph» παρουσιάζει τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην χρονιά που μόλις φεύγει.

Der Spiegel: H Εύα Καϊλή στις γυναίκες της χρονιάς

Der Spiegel: H Εύα Καϊλή στις γυναίκες της χρονιάς
 
Στις γυναίκες της χρονιάς περιλαμβάνει την
Εύα Καϊλή το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, χαρακτηρίζοντάς την «διορατική» για την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Μάλιστα το περιοδικό θεωρεί ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με αυτή την άρνηση και την απόφασή της να προειδοποιήσει ανοιχτά την

Το ΥΠΕΚΑ θα αποφασίσει για τα τιμολόγια της ΔΕΗ


Το υπουργείο Περιβάλλοντος και όχι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα αποφασίσει για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ, «έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της επιχείρησης και λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους καταναλωτές».

Χαμηλά επίπεδα σιδήρου μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο θρόμβωσης


Χαμηλά επίπεδα σιδήρου στο αίμα συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο επικίνδυνων θρόμβων που δημιουργούνται σε μια φλέβα, σύμφωνα με αποτελέσματα νέας έρευνας που περιέλαβε ασθενείς με κληρονομική νόσο των αγγείων
Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι η αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου μπορεί ενδεχομένως να

Αναζητεί το βιολί της...

Πρόκειται για τη Τζέσικα Μίχεν Χσίε, βιολίστρια από την Ταιβάν, που σπουδάζει στο New England Conservatory of Music.

Η αφημηρημένη σπουδάστρια ξέχασε την Πέμπτη το βράδυ το βιολί των σουδών της, το οποίο σημειωτέον, είναι 176 ετών και αξίζει 172.000 ευρώ, μέσα σε λεωφορείο στη Φιλαδέλφεια. Όπως είναι λογικό, η νεαρή κοπέλα είναι συγκλονισμένη από το γεγονός, καθώς το ναπολιτάνικης κατασκευής βιολί του μουσικού