Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αλέξης Τσίπρας: Η ΝΔ σέβεται και δίνει πλέον μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Ο Αλέξης Τσίπρας καυτηρίασε σε συνάντηση που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ, την στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια οδηγούν τις εξελίξεις


Για «φρενίτιδα» επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έκανε λόγο η γενική γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, μιλώντας στο συνέδριο του περιοδικού Economist.

Νάσος Ηλιόπουλος για ενδεχόμενο lockdown: Οι αντιφατικές δηλώσεις κορυφαίων υπουργών αναδεικνύουν το ολοκληρωτικό αδιέξοδο


«Η κατάσταση με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων βρίσκεται στο όριο απώλειας ελέγχου με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη», τονίζει σε τηλεοπτική δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας «εδώ και τώρα άμεσα μέτρα».

ΠΑΟΚ: Στη Μίντλεσμπρο ο Ακπομ


Σήμερα πρόκειται να μετακινηθεί από τον ΠΑΟΚ στη βρετανική Μίντλεσμπρο ο φορ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ.

Εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στη σύσκεψη με τους παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς και...



Εισήγηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη σύσκεψη με τους παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς και εκπροσώπους

Ρύθμιση δανείων τ. ΟΕΚ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων


Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), ύστερα από

ΣΥΡΙΖΑ: «Προεκλογικά "Μακεδονομάχος", σήμερα "Βορειομακεδονομάχος" ο κ. Μητσοτάκης»


Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, ότι «αφού φλόμωσε τους ψηφοφόρους του στα ψέματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα εμφανίζεται έτοιμος να κάνει "δουλειές" με τη Βόρεια Μακεδονία».

Ζάεφ: «Ο Μητσοτάκης έδωσε μάχες για μας, στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική μας»


Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας του δηλώνει ο Ζόραν Ζάεφ και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα έχει στενή συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 9.200 θέσεις εργασίας


Ξεκινούν αύριο Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις επιχειρήσεων για 9.200 νέες θέσεις εργασίας με κατώτατο μισθό 830 ευρώ και επιδότηση 80% (ανώτατο όριο τα 830 ευρώ μηνιαία).

Νίκος Κοτζιάς : Απάντηση σε τουρκικές αιτιάσεις για τα Δωδεκάνησα


Η Τουρκία θέτει θέμα «αποστρατιωτικοποίησης» των Δωδεκανήσων και κυριαρχίας σε νησίδες και βραχονησίδες του ίδιου συμπλέγματος (και όχι μόνο). Επιθυμεί τα ελληνικά νησιά αφοπλισμένα.

Προς παραίτηση ο Φαγέζ Αλ-Σαράτζ στη Λιβύη


Ο πρωθυπουργός της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Τρίπολης, Φαγέζ Αλ-Σαράτζ, αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή σου έως το τέλος της εβδομάδας, ευρισκόμενος υπό πίεση εν όψει των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στη Γενεύη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Economist: H παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα


Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε παρέμβαση στο 24ο συνέδριο του Economist.