Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Εξετάζουν Μάντζιο και Μπολάδο


Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Ιβάν Μπολάδο να είναι οι δύο υποψήφιοι.




Εξετάζουν Μάντζιο και Μπολάδο Δύο ελεύθερους ποδοσφαιριστές εξετάζει ο Άρης για την γραμμής κρούσης και συγκριμένα τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Ισπανό Ιβάν Μπολάδο.




Για το ποια θα είναι τελικά η επιλογή των ανθρώπων του Άρη θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όμως τα δεδομένα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά αλλά και την επιθυμία του Σάκη Τσιώλη.


Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως προτιμάει τον Μάντζιο, καθώς γνωρίζει τις δυνατότητές του και θεωρεί πως θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του παρά το γεγονός που τα δύο τελευταία χρόνια υπάρχει μία κάμψη στην καριέρα του. Βέβαια για τον Μάντζιο υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες, καθώς και ο Παναιτωλικός φέρεται να θέλει τον Έλληνα επιθετικό.


Από την άλλη για την περίπτωση του Μπολάδο οι «κίτρινοι» περιμένουν, όπως κάνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μήπως έρθει κάποια πρόταση από την πατρίδα του.Πάντως, είναι όλα ανοιχτά ακόμα και να προκύψει στην πορεία κάποια άλλη περίπτωση παίκτη η οποία όπως είπαμε να μην είναι οικονομικά «τσουκτερή» και φυσικά να έχει δώσει και το «ΟΚ» ο Τσιώλης.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου