Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους είναι... στοιχειωμένος!



Ένα νεαρό αγόρι, σύμφωνα με ισχυρισμούς της οικογένειας του, είναι στοιχειωμένο από έναν άνδρα με γκρι δέρμα που κάθεται στο στήθος του όλη τη νύχτα.


Το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει ακουστεί παλαιότερα ως συνέπεια μιας μορφής παράλυσης ύπνου ή αλλιώς σύνδρομο "old hag", αλλά ο νεαρός Dagan Gerrity παραμένει ξύπνιος τις περισσότερες νύχτες από αυτό που περιγράφει ο ίδιος ως έναν άνδρα με γκρι δέρμα που κάθεται στο στήθος του και του...


μιλάει για ώρες. Ο άνδρας σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας κινεί έπιπλα στην κρεβατοκάμαρα του αγοριού και το πρόσωπό του έχει επίσης αναφερθεί ότι βρισκόταν σε τοίχο της τραπεζαρίας της οικογένειας, ακόμη και αφού ξανα-έβαψαν τον τοίχο. "Υπήρξαν φορές που έχουμε μείνει στο δωμάτιο μαζί του και τον βλέπουμε να κοιτάει ψηλά στη γωνία του δωματίου και να μιλάει," είπε ο πατέρας.

Ο πατέρας υποστηρίζει ότι ο ίδιος είναι προβληματισμένος από τα οράματα του πέντε ετών γιου του σχετικά με τον άνδρα-φάντασμα που μιλά σε αυτόν κατά τη νύχτα. Ο Dave Gerrity, 41 ετών, λέει ότι ο γιος του Dagan αρχικά του παραπονέθηκε όταν είδε κάτι στην κρεβατοκάμαρά του στο σπίτι της οικογένειας στο Bridlington περίπου πριν από έξι μήνες.



koulo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου