Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αφήνει ο Παπουτσής


Παπουτσής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

To ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αφήνει ανοιχτό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, επισημαίνοντας με νόημα ότι «αυτά θα τα δούμε, όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες…».

Έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να προκαλέσει η δριμεία κριτική του Χρήστου Παπουτσή, σε εκείνα τα στελέχη του κόμματος που μίλησαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Γιώργο Παπανδρέου.


Όπως λέει, σε συνέντευξη που έδωσε στο pheme: «Η διαρκής αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα της πρωθυπουργίας του έγινε με τον πιο χυδαίο και τον πιο άδικο τρόπο».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ρίχνει τα "βέλη" του και σε εκείνα τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που δηλώνουν άγνοια των αποφάσεων που έλαβαν, επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες στον κ. Παπανδρέου: «Δικαιούμαι να αναρωτιέμαι, τι ήταν αυτό που κρατούσε κλειστά τόσο καιρό τα στόματα και ποιες δυνάμεις τα απελευθέρωσαν; Είναι άραγε τόσο αθώοι όλοι;» σημειώνει ο κ Παπουτσής.

Επικρίνει, τέλος, τη στάση κορυφαίων υπουργών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι "διαγκωνίζονται" για το ποιος θα καταλάβει πλεονεκτικότερη θέση στην κούρσα διαδοχής, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες στο έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου.

«Είναι εγκληματικό αυτές τις ώρες», τονίζει ο κ. Παπουτσής, «να στρέφουμε την προσοχή μας στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ και να αφήνουμε τις υποχρεώσεις μας στην κυβέρνηση».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου