Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Άρης: Λεπτές ισορροπίες με τον προπονητή

Τα σενάρια περί αποχώρησης του προπονητή Μίχαλ Πρόμπιερζ προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στον Άρη, την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί οι δύο
πλευρές να συναντήθηκαν και να συζήτησαν το θέμα και μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση ότι «όλα καλά» όμως ο Πρόμπιερζ επανήλθε στο θέμα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Przegląd Sportowy», δηλώνοντας ότι υπήρξε πρόβλημα στη σχέση του με τον Άρη, το οποίο λύθηκε στη συζήτησή του με τον πρόεδρο της ομάδας.

«Παραδέχομαι ότι υπήρχε ένα θέμα… περιστασιακό», είπε αρχικά ο Πρόμπιερζ και προσέθεσε: «Η απόφασή μου είναι να μείνω στην ομάδα. Την πήρα αφού συζήτησα για αρκετές ώρες με τους διοικούντες την ομάδα. Δουλεύω εδώ μόνο δύο μήνες, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε από την ομάδα σε μένα μεγάλη οφειλή. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην ομάδα, πιθανώς εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών.

Έπρεπε να ξέρω πως στην ομάδα που ηγούμαι δεν θα υπάρξει πρόβλημα που θα υπονομεύσει την προσπάθειά μας» και κατέληξε: «Υπήρξαν ξεκάθαρες δηλώσεις, ένα πλάνο... ανάρρωσης. Αυτό με ησύχασε κάπως, οπότε δεν θα επιστρέψω στην Πολωνία, θα συνεχίσω να δουλεύω στη Θεσσαλονίκη. Η πρόταση φαίνεται να είναι σοβαρή, οπότε την πίστεψα. Ο Άρης πριν από δύο μήνες με εμπιστεύτηκε, τώρα κι εγώ εμπιστεύομαι τον Άρη. Παραμένω στην Ελλάδα και οι Πολωνοί δεν θα πρέπει να έχετε κόμπλεξ που πήρα μία δουλειά στο εξωτερικό». 
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου