Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Διαβάστε ποια νέα τρία έργα εγκρίθηκε να γίνουν στη Θεσσαλονίκη

Τρία νέα έργα θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης. Διαβάστε για ποια έργα πρόκειται
Όπως ανακοινώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέχεια της αίτησης χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «11ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Ν. Θεσσαλονίκης - οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις», η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό  2.712.765,00 ευρώ.
Το έργο αφορά την κατασκευή του 11ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Το σχολείο αποτελείται από 2 κτίρια και περιλαμβάνει 12 αίθουσες διδασκαλίας, 1 αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 1 βιβλιοθήκη, 1 εργαστήριο πληροφορικής, 1 εργαστήριο Φυσικής/Χημείας, 1 εργαστήριο Αισθητικής Αγωγής, 1 εργαστήριο ξένων γλωσσών, γραφεία και χώρους υγιεινής.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι σε συνέχεια της αίτησης χρηματοδότησης που κατέθεσε η ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια - εγκατάσταση συστήματος ποζιτρονικής - αξονικής τομογραφίας PET-CT και διαμόρφωση του χώρου υποδοχής του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘Θεαγένειο’ η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 3.415.000,00 ευρώ.
Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια του συστήματος ποζιτρονικής - αξονικής τομογραφίας PET-CT και τη διαμόρφωση του χώρου υποδοχής του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘Θεαγένειο’.

Τέλος, σε συνέχεια της αίτησης χρηματοδότησης που κατέθεσε το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘Θεαγένειο’, η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 450.000,00 ευρώ.
Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση ενός αξονικού τομογράφου 16 τομών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘Θεαγένειο’.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου