Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΓΟΥΙΤΝΕΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ. Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ


Το 1992 η Γουίτνεϊ Χιούστον πρωταγωνιστεί δίπλα στον Κέβιν Κόστνερ, στην ταινία «The Βodyguard». Υποδύεται μια διάσημη τραγουδίστρια η οποία αναγκάζεται να προσλάβει σωματοφύλακα όταν απειλείται η ζωή της από ένα ψυχωτικό θαυμαστή. Η ταινία «σπάει τα ταμεία» και το single της με τη διασκευή «I Will Always Love You» της Ντόλι Πάρτον, σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μέχρι σήμερα, παραμένει ως το single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής, αριθμώντας πάνω από 170 εκατομμύρια αγορασμένα αντίτυπα.


Παρά την τεράστια επιτυχία που της εξασφαλίζει δόξα και χρήμα, η ίδια από τα μέσα του ’90 και για μια 7 ετία θα βυθιστεί στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, συμπαρασέρνοντας την καριέρα της στην άβυσσο. Σε συνέντευξή της θα αναφέρει, «Ο μεγαλύτερος δαίμονας είναι ο ίδιος μου ο εαυτός. Είμαι ταυτόχρονα η καλύτερη φίλη του εαυτού μου, αλλά και η χειρότερη εχθρός του»
Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα απασχολεί τα ΜΜΕ μόνο με την άστατη προσωπική ζωή της και με δημόσιες δηλώσεις που αφορούν τη χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και χαπιών. Είναι η ίδια περίοδος που όταν ο σύζυγός της Μπόμπι Μπράουν τη χτυπάει, αυτή θα τηλεφωνήσει στην αστυνομία έντρομη, ζητώντας βοήθεια.
Θα μεσολαβήσει μια αποτοξίνωση και ένα διαζύγιο, πριν επιχειρήσει το 2008 να επιστρέψει στα στούντιο ηχογράφησης, έχοντας χάσει όμως οριστικά από τις καταχρήσεις την κρυστάλλινη χροιά της φωνής της και μη μπορώντας αγγίξει πια τις υψηλές νότες.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το άψυχο σώμα της Χιούστον, βρήκε στο μπάνιο του δωματίου της ο σωματοφύλακάς της. Στην ταινία την είχε «σώσει», δεν κατάφερε όμως, να την προστατέψει στη πραγματική ζωή…
mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου