Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Μασάδο: «Ας γιορτάσει ο κόσμος, ας καμαρώσει τον Άρη η Θεσσαλονίκη»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανατροπή ο Μανουέλ Μασάδο. Ο προπονητής του Άρη είπε για το 4-2 με τον Πανιώνιο: «Οι παίκτες μου είχαν ένταση
πάθος, ψυχή και πίστη για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Πράγμα στο οποίο βοήθησε και η τύχη. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία θέλω να σταθώ στον κόσμο. Ακόμα και στο 1-2 μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση για την νίκη. Στο μεταξύ, κάναμε και εμείς κάποιες αλλαγές στη τακτική που μας έδωσαν ποιότητα στο δικό μας παιχνίδι. Εστιάζοντας στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς με έντονες αλλαγές και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ΄ όλη την εβδομάδα αλλά και στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη".

Ο Μανουέλ Μασάδο έδωσε και τη δική του ευχή για τα 98 χρόνια της ομάδας: "Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης, ο κόσμος πρέπει να τα αφήσει όλα στην άκρη και να γιορτάσει με την καρδιά του τα γενέθλια της ομάδας. Χαίρομαι που ήρθε και η νίκη σήμερα και που ο κόσμος θα γιορτάσει πιο χαρούμενος. Τα 100 χρόνια είναι κοντά και ελπίζω η ομάδα με την δυναμική που έχει να φτάσει ως τα 200 και όλη η πόλη όλος ο κόσμος να καμαρώνει για τον Άρη".

Τέλος ο τεχνικός του Άρη μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: "Εγώ σαν προπονητής κάνω σχεδιασμό για όλα τα παιχνίδια. Οι παίκτες όμως πρέπει να κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλει προσοχή το παιχνίδι όπως και όλα που ακολουθούν γιατί δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς. Τι να το κάνουμε αν κερδίσουμε τον ΠΑΟ και χάσουμε κάποιο άλλο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Για μένα δεν είναι το ματς "κλειδί". Είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει προσοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου