Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έκαψε τον Καμμένο, έπλεξε το εγκώμιο του Κουτρουμάνη


Δ. Κ.
Ποιος χρυσός; Η εξουσία ενώνει, και μάλιστα για τα καλά. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς την σκληρή επίθεση που έκανε, από την πρωινή ζώνη του SKAI, στον Πάνο Καμμένο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα μόνο που δεν αγκάλιασε (ευτυχώς ήταν σε διαφορετικά στούντιο) τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη.

«Ο Γιώργος Κουτρουμάνης είναι έντιμος άνθρωπος, τον εκτιμώ, και ό,τι είχαμε πει για τη σύνταξη των βουλευτών (να παίρνουν μία και όχι δέκα συντάξεις) θα το εφαρμόσει» είπε σε μια στιγμή υπερκομματικού οίστρου ο Αργύρης Ντινόπουλος.


Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος βουλευτής “έθαψε” τον Πάνο Καμμένο, αποκαλώντας τον τεμπέλη και ευνοούμενο.


Ενώ έπλεξε το εγκώμιο του «ειλικρινή» σε όλα Γιώργου Κουτρουμάνη... Του υπουργού που «έλυσε» όλα τα εργασιακά προβλήματα του Έλληνα. Του ανθρώπου που δίδαξε στον συνταξιούχο, τον χαμηλόμισθο, το φτωχό, τον μεροκαματιάρη, τον άνεργο, ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα στην πολιτική.


«Κύριε Κουτρουμάνη, επί δέκα χρόνια τα λέγαμε εδώ μαζί από την εκπομπή μου. Τώρα είμαστε σε διαφορετικό μετερίζι, εσείς υπουργός κι εγώ συνεχίζω να είμαι ένας ταπεινός δημοσιογράφος» είπε ο Γιώργος Αυτιάς στον υπουργό Εργασίας.

zougla 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου